Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 5–2


Φάση από τον αγώνα του α΄γύρου των δύο ομάδων

Ο πρωτοπόρος Αστέρας Μενιδίου αρχικά υποτίμησε την Δόξα Ποντίων στο μικρό τοπικό ντέρμπυ, με αποτέλεσμα η Δόξα με εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, να διατηρήσει την υπεροχή και να προηγηθεί με 2-0! Το 0-1 πέτυχε ο Μαβίδης με σουτ στο 15’ και το 0-2 ο Τσελενκίδης με πλασέ στο 27’. Ο Αστέρας βελτιώθηκε στο β’ 45λεπτο και κατάφερε να μειώσει στο 60’ με σουτ του Ελευθερίου (1-2). Στο 68’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μισαηλίδης για δυνατό φάουλ σε αντίπαλο και με την εκτέλεση του φάουλ ο Ελευθερίου ισοφάρισε 2-2!
Η συνέχεια αποδείχθηκε εύκολη για τον Αστέρα, που αξιοποίησε στο έπακρο την αριθμητική του υπεροχή. Είχε δοκάρι στο 70’ με τον Ζούμα και στο 73’ πάλι ο Ζούμας, με κεφαλιά, σημείωσε το 3-2. Λίγο αργότερα (78’) ο Ελευθερίου έκανε χατ-τρικ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (που απέκρουσε αρχικά ο Ντόνας αλλά με δεύτερη προσπάθεια σκοράρησε ο εκτελεστής της ποινής) και στο 86’ ο Ρουμελιώτης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 5-2.
Η Δόξα άφησε καλές εντυπώσεις αλλά ο Αστέρας είχε καλύτερη συνοχή και επιθετική αποτελεσματικότητα.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Γουργιώτης, Δουλγεράκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ.: Γκιόλας, Αμανατίδης, Ρουμελιώτης, Λιαμκάι (81' Αντωνιάδης), Καϊταλίδης, Κατσίλης, Ζούμας, Ποιμενίδης, Χατήρας, Ελευθερίου, Παλαντζίδης (16' λ.τρ. Αλεξανδρόπουλος, 78' λ.τρ. Αλ. Χρυσολωράς).
ΔΟΞΑ Π.: Διον. Ντόνας, Κουτσουκανίδης, Τσελενκίδης (67' Αν. Σονίδης), Μισαηλίδης, Ρούντος, Χριστιανίδης, Μαρτζέλος, Τσάτσας (60’ Τέγος), Αθανασόπουλος (83' Λευτ. Ντόνας), Μαβίδης, Συμ. Σονίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money