Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΩΡΩΠΟΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 5–1



Ο Ωρωπός κυριάρχησε στο β’ ημίχρονο ενώ ο Αφιδναϊκός κράτησε καλά μέχρι το 50’ λεπτό… Η δυναμική αναμέτρηση είχε δύο «θύματα» λόγω αποβολών. Στους γηπεδούχους, μόλις επέστρεψε από τιμωρία ο Βολιώτης, απεβλήθη στο 34’ με 2η κίτρινη κάρτα ο Γκλιάτης ενώ είχε προηγηθεί η αποβολή του Τάτση, των φιλοξενουμένων, μόλις στο 18’ με απευθείας κόκκινη κάρτα, για πάτημα στον Παπαγεωργίου εκτός φάσης!
Το σκορ (1-0) άνοιξε ο Παπαγεωργίου στο 14’ αλλά ο Κλίσι στο 28’ ισοφάρισε 1-1, παρ’ ότι ο Αφιδναϊκός έπαιζε με 10 παίκτες σ’ εκείνο το διάστημα του παιχνιδιού.
Στο β’ ημίχρονο ο Ωρωπός ήταν εξαιρετικός καθώς ο Αφιδναϊκός «κόλλησε». Στο 52' ο Βολιώτης πέτυχε το 2-1 και στο 60' με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Φιλλή (χέρι του Καραμήτρου), έγινε το 3-1. Στο 66' και πάλι ο Φιλλής με ωραίο πλασέ σημείωσε το 4-1, ενώ ο Κρομμύδας έκλεισε το σκορ λίγο πριν το φινάλε (5-1).
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Αχ. Παπαδόπουλος, Κουλοχέρης.
ΩΡΩΠΟΣ: Ντέρκα, Λάπα, Αμπάζι, Γκλιάτης, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου (80' Κατσίκας), Μήτρου, Βολιώτης, Φιλλής (75' Κολοβός), Ευφραιμίδης (53' Κρομμύδας).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Σάπιος, Άλι, Καραμήτρος, Τάτσης, Κλίσι, Ζουβερέλλης (44' λ.τρ. Σκέλλας), Γάγγας, Π. Νικολάου, Τσαβδαρίδης (73' Βελτανιώτης), Ι. Νικολάου (81' Τσάδαρης), Ζαχαρόπουλος.
* Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη Κώστα Βαρώνου, καλού φίλου όλων των παικτών του Ωρωπού, που «έφυγε» την περασμένη εβδομάδα μετά από θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα! Οι ποδοσφαιριστές του Ωρωπού φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους και μπλουζάκια στα οποία υπήρχε το μήνυμα «Κωστάκη καλό ταξίδι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money