Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 4–1


Φάση από τον αγώνα

Πολύτιμη νίκη πέτυχε η ΑΕΜ επί του πολύ καλού Αετού Πικερμίου, μετά από αμφίρροπο παιχνίδι. Εορταστική ατμόσφαιρα δημιούργησαν πολλοί φίλοι της ΑΕ Μενιδίου, που βρέθηκαν στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών.
Πολύ δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι παίκτες του Γιάννη Βολιώτη και προηγήθηκαν μόλις στο 6'. Εκτέλεσε φάουλ ο Σούλα από πλάγια στο δεύτερο δοκάρι, ο Κονιαβίτης σηκώθηκε με δύναμη και κατάφερε μέσα από τρεις αντιπάλους να πάρει την κεφαλιά και να κάνει το 1-0. Παραλίγο να γίνει το 2-0 στο 23', όταν από παράλληλη σέντρα του Τσούδη, ο Κορμπάκης με τάκλιν προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο Τζάνας απέκρουσε πάνω στην γραμμή.
Το Πικέρμι κέρδισε μέτρα, κι απείλησε στο 30' μετά από σουτ του Πικουλίδη (απέκρουσε ο Πασαλίδης) και ο Γεωργάτος πλάσαρε από το σημείο του πέναλτυ αλλά ο Παριανός έδιωξε πάλι πάνω στην γραμμή, σε κόρνερ!
Το 1-1 (σκορ ημιχρόνου) σημείωσε ο Πικουλίδης στο 42' με πολύ ωραίο σουτ από 30 μέτρα!
Δυνατά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΜ. Στο 53' ο Νταλάνι «χόρεψε» τον Κονταρίνη και πάσαρε παράλληλα στον Γιαννακουδάκη, όμως εκείνος δεν βρήκε την μπάλλα.
Η ομάδα του Μάνου Χωριανόπουλου, το Πικέρμι, είχε μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψει το σκορ στο 55', όταν ο Ζούπα κέρδισε (αυστηρό) πέναλτυ από τον Κονιαβίτη. Όμως, ο Πικουλίδης που το εκτέλεσε, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι!
Οι γηπεδούχοι από το σημείο αυτό του παιχνιδιού κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο. Στο 58' σε σέντρα ακριβείας του Παριανού, ο Νταλάνι με τάκλιν δεν κατάφερε από πλάγια θέση να απειλήσει. Όμως πάλι ο Νταλάνι, με υποδειγματική πάσα στο 63', βρήκε τον Γιαννακουδάκη και εκείνος με πλασέ από κοντά σκοράρησε (2-1). Στο 65' ο Ρεμούνδος μετά από πάσα του Νάστου, σούταρε από πλάγια, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ με υπερένταση ο Τζάνας.
Στο 73' ο Νταλάνι, πάλι από δεξιά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του κι έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Ρεμούνδο, η κεφαλιά του οποίου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
Στο 83' ο Τσούδης έδωσε δεξιά στον Νταλάνι, κι εκείνος με ψηλοκρεμαστή μπαλλιά πάσαρε πάλι στον Τσούδη, ο οποίος με καταπληκτικό πλασέ «κρέμασε» τον Τζάνα και αφού η μπάλλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα (3-1). Στο 87' ένα σουτ του Αντωνίου πέρασε λίγο ψηλά άουτ, κι ενώ όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, στο 91’ ο Γιαννακουδάκης έκανε πλασεδάκι, η μπάλλα βρήκε εντός περιοχής το χέρι του Γκιντίδη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ!
Ο Κονιαβίτης με το 19ο εφετινό του γκολ, έγραψε το τελικό 4-1, ξεγελώντας τον Τζάνα που έπεσε αντίθετα.
Καλοί οι διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Κυριακόπουλος, Ντόστης. Πάντως, χαρίσθηκαν πολλές φορές σε φάσεις που έπρεπε να δείξουν κάρτες…
ΑΕΜ: Πασαλίδης, Κασσής, Κορμπάκης (60’ Ρεμούνδος), Παριανός, Τσούδης (85’ Αντωνίου), Νάστος, Σούλα, Βλάμης, Κονιαβίτης, Νταλάνι, Γιαννακουδάκης (90’ Κορωνίδης).
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ.: Τζάνας, Αλέφαντος, Κονταρίνης (70’ Μποζίνης), Φρίγγης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Βλασσόπουλος (75’ Τσέρμος), Γεωργάτος, Ζούπα, Ταμιχτσής, Πικουλίδης (82’ Κούτρης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money