Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 3–1


Πανηγυρισμός των παικτών του Νικολακάκη σε προηγούμενο παιχνίδι

Πιο δύσκολα απ’ ότι μαρτυράει το τελικό αποτέλεσμα νίκησε ο πρωτοπόρος και σχεδόν πρωταθλητής Νικολακάκης το μαχητικό (και μάλλον υποβιβασμένο) Καπανδρίτι, που διεκδίκησε τον βαθμό ή και βαθμούς μέσα στο γήπεδο της Αγίας Άννας!
Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Μητσέας με σουτ (1-0) και στο 35’ ο Πιτσούνης εκτέλεσε πέναλτυ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπαχούμας. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Εγιουρούμ είχε δοκάρι και στο 39’ τραυματίσθηκε (για πολλοστή φορά εφέτος) ο νεαρός Καβάσης, ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του Νικολακάκη…
Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πλασέ του Καραμπιτιάνη (1-1) αλλά δεν χάρηκαν για πολύ την επιτυχία τους, διότι ο νεοεισελθών Σάββας με κοντινό πλασέ πέτυχε στο 43’ το 2-1.
Στο β’ μέρος το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, το Καπανδρίτι κράτησε καλά τις θέσεις του και ο Νικολακάκης με δυσκολία εύρισκε διαδρόμους. Πάντως, η οξυδέρκεια του Καλλέρη στο 68’, του επέτρεψε να πιάσει ευθύβολο σουτ από 20 μέτρα και να σημειώσει το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Καρράς – Βάλλας, Στάσης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Θεοφανίδης, Καλογερόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης (65' Πανίδης), Βλαντόιου (78' Μουκάνης), Καβάσης (40' λ.τρ. Σάββας), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Παπαγεωργίου (70' Στ. Σδράλιας), Νικολόπουλος, Αλιάι, Σελίστα (83' Μαντάς), Βλάχος, Μελιράς, Κάκαρης, Αθανασόπουλος, Καραμπιτιάνης (68' Φίλ. Σδράλιας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money