Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΑΥΛΩΝΑΣ 2–3


Πανηγυρισμός παικτών του Αυλώνα

Ο Αυλώνας κατάφερε στο 87’ να φύγει αλώβητος από τα Γλυκά Νερά, με νίκη δύσκολη 3-2 επί του δυνατού τοπικού Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος του αγώνα και προηγήθηκαν στο 8’ με κοντινό πλασέ του Δημητριάδη, ύστερα από προσωρινή απόκρουση του Κολαζά σε σουτ του Ελευθεριάδη (0-1). Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 20’ με τον Λούκαρη και το ημίχρονο έληξε με αυτό το σκορ.
Στο β’ ημίχρονο ο Αυλώνας διεύρυνε την διαφορά στο 60’ με πλασέ του Πατσαβούρα (0-2) και όλα φαινόταν ότι είχαν τελειώσει… Όμως, ο Αστέρας επικράτησε με τους υψηλόσωμους παίκτες που έριξε στον αγώνα και μέσα σε δύο λεπτά ισοφάρισε! Στο 71’ ο Κιλιμτζίδης με σουτ μείωσε 1-2 και στο 73’ ο Σχίζας με κεφαλιά πέτυχε το 2-2. Μάλιστα, στο 78’ ο Λάζ. Βλαχιώτης είχε και νέο δοκάρι για λογαριασμό των γηπεδούχων!
Τελικά, το δίδυμο Πατσαβούρα-Κούφο αποδείχθηκε πολύ καλό στο κέντρο, επέβαλε τον ρυθμό του και ο Αυλώνας στο 87’ ευτύχησε να σκοράρει και να πάρει σπουδαία νίκη. Ο Κούφο πέρασε εξαιρετική μπαλλιά στον Δημητριάδη, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ παραβίασε την εστία του Αστέρα για το τελικό 2-3.
Διαιτητές: (Άλλαξε ο αρχικά ορισθείς Ν. Μπερέτας) Λάμπρος – Κάλλης, Μετακίδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν.: Κολαζάς, Σχίζας, Πράσινος, Αγγελής (46’ Κιλιμτζίδης), Λαμπρόπουλος, Φλωκιώτης, Λούκαρης, Παναγόπουλος, Γαλάκος, Ντούγιας (60' Κολόκας), Μιχαηλίδης (46' Λάζ. Βλαχιώτης).
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Καρίπης, Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Δημητριάδης, Ελευθεριάδης, Κούφο, Θεοδοσίου (73' Νακάι), Πατσαβούρας, Ράπτης (46' Λιάπης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money