Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 1–2


Φάση από τον αγώνα

Μεγάλη νίκη, που μπορεί να χαρακτηρισθεί σωτηρίας, κατέκτησαν οι Νικητές επί της Ατλαντίδος, στο ντέρμπυ της Ανθούσας. Πολλή δύναμη, νεύρα, ένταση, 3 αποβολές και γκολ με ανύπαρκτο πέναλτυ, επισφράγισαν την αναμέτρηση! Στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι δεν δημιούργησαν μεγάλες φάσεις και η φάση που μονοπώλησε τα σχόλια των θεατών, ήταν η αποβολή στο 15’ του Καγιά με 2η κίτρινη κάρτα, πριν καλά-καλά ο παίκτης έλθει σε επαφή με τους αντιπάλους του!
Στο β’ ημίχρονο (46’) οι Νικητές προηγήθηκαν με γκολ του Μπλέτα (0-1). Ακολούθησε σκληρή μάχη και πέναλτυ που κέρδισε στο 58’ η Ατλαντίς. Το εκτέλεσε ο Παπαπέτρου και ισοφάρισε 1-1. Όσο η ώρα περνούσε, η Ατλαντίς κρατούσε περισσότερο την μπάλλα και προσπαθούσε να επιτεθεί με προσπάθειες του Γκατεντασβίλι. Από την άλλη, οι Νικητές είχαν επικίνδυνες αντεπιθέσεις, χωρίς αποτέλεσμα. Μέχρι το 94’ (κατ’ άλλους στο 97’) που ο διαιτητής είδε πέναλτυ υπέρ των Νικητών ενώ οι θεατές δεν είδαν επαφή παικτών στην συγκεκριμένη φάση. Το πέναλτυ κτύπησε επιτυχώς ο Παν. Αντωνόπουλος και διαμόρφωσε το 1-2. Αμέσως μετά τον καταλογισμό του πέναλτυ απεβλήθησαν 2 παίκτες των Νικητών, οι Ντούσης και Βαγγ. Αντωνόπουλος, οι οποίοι έβρισαν αντιπάλους. Μετά την λήξη του ματς ακολούθησαν επεισόδια για 15' περίπου λεπτά.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλίτης (57’ Κατσίμπρας), Παπαπέτρου, Μπενέκος, Καγιάς, Παππάς, Μπερέτης (88’ Σβόλης), Τσαδήμας, Γκατεντασβίλι, Πανόπουλος, Δριλάκης.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Κορωνιάς (66’ Σωτηρόπουλος), Πανουσόπουλος, Παν. Αντωνόπουλος, Σκιαδάς, Ντούσης, Χαρίσης (86’ Τζούφι), Μαλάι, Τσουκαλάς, Τσούκα, Μπλέτα (75’ Βαγγ. Αντωνόπουλος).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ
«Ο Α.Ο. Ατλαντίς διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη διαιτησία του κ. Ζαχαρόπουλου στον αγώνα με τους Νικητές. Ο διαιτητής απέβαλε άδικα μόλις στο 15’ λεπτό τον ποδοσφαιριστή μας Καγιά, με δύο κίτρινες κάρτες στα πρώτα του δύο μαρκαρίσματα, αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες! Παρά το γεγονός αυτό, η ομάδα μας ισοφάρισε 1-1 αλλά ο διαιτητής δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 94' που ποδοσφαιριστής των Νικητών βούτηξε μόνος του στη μεγάλη περιοχή και κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτυ, αντί να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα για θέατρο! Είναι η πρώτη φορά εφέτος που διαμαρτυρόμαστε για την διαιτησία, ελπίζουμε και η τελευταία. Κλείνοντας, συγχαίρουμε τους δύο βοηθούς διαιτητές, που δεν επηρεάστηκαν από την κάκιστη διαιτησία του κ. Ζαχαρόπουλου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money