Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΝΟΙΞΗ 1–0



Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με πολύ άγχος κι από τις δύο ομάδες. Καλύτερα τα Καλύβια, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στα δύο ημίχρονα, διατηρώντας ελαφρά εδαφική υπεροχή. Μάλιστα, στο πρώτο 45λεπτο (24’) ο Τίμος Τσομπανάκης είχε δοκάρι με σουτ εξ αποστάσεως.
Οι φάσεις μπροστά στα τέρματα δεν ήταν πολλές αλλά στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφθασαν περισσότερες φορές και με μεγαλύτερες αξιώσεις στα καρέ του Μαμάη. Σε μια απ’ αυτές, στο 54’, ο Χριστόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, παρά το μαρκάρισμα από αμυντικούς και το κλείσιμο της γωνίας της εστίας από τον Μαμάη!
Στο υπόλοιπο παιχνίδι φάνηκε ότι η Άνοιξη δεν διέθετε την απαραίτητη επιθετική δύναμη για να ισοφαρίσει, παρ’ ότι απείλησε προς το τέλος με «γεμίσματα» στην περιοχή του τερματοφύλακα Κόλλια, που δεν αιφνιδιάσθηκε ποτέ…
Αντίθετα, τα Καλύβια βγήκαν 3-4 ακόμη φορές σε θέση βολής, κυρίως με πλαγιοκοπήσεις και με «στημένα», αλλά τα «τελειώματα» των φάσεων ήταν άστοχα ή τα απέκρουσε ο έμπειρος Μαμάης. Ξεχώρισε η ηγετική φυσιογνωμία του Ηλία Λάζαρη στην άμυνα των Καλυβίων, ο οποίος καθοδηγούσε σε πολλές περιπτώσεις τους νεαρούς συμπαίκτες του…
Διαιτητές: Δραγάτης – Δ. Τζαφόλιας, Τσαλίκογλου.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Κόλλιας, Γιαννούλας, Ι. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Μασουράκης, Μάτι, Θεοφ. Τσομπανάκης (46' Γκίνης), Χριστόπουλος (80' Χασουράκης), Δ. Οικονομίδης, Καρελιώτης.
ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Ζώκος, Κολώτας, Κυριάκης (67' Μπιτζηλαίος), Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Λυγομένος, Γιομπάδαλης (60' Ραΐσης), Σκούρας, Παπιδάκης (46' Ζέγκος-Λακαφώσης), Λαγαστής.

* ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: Το γκολ των Καλυβίων. Επάνω, ο Χριστόπουλος (άκρο αριστερά) παρά το μαρκάρισμα, κέρδισε την κεφαλιά και παραβίασε την εστία του Μαμάη. Κάτω, ο σκόρερ με τον Γκίνη (14) πανηγυρίζουν ενώ ο Μαμάης έχει μπει με την μπάλλα στα δίχτυα και οι αμυντικοί της Άνοιξης είναι απαρηγόρητοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money