Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: «Η ΤΙΜΗ, ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ»!



Ο Θανάσης Λάμπρου, πρόεδρος του Α.Ο. Κουβαρά και βασικός οικονομικός υποστηρικτής του συλλόγου, απάντησε μέσω facebook σε όσους διαχέουν φήμες και διαδίδουν ότι υπήρξε «συναλλαγή» στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος του Κουβαρά, ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό η Δόξα Κορωπίου!
«Κουβαράς-Δόξα Κορωπίου 1-2: Προς τους γλυκομίλητους του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής... Θα ήθελα να ενημερώσω σχετικά με το ποσό που πήρε ο ΑΟ Κουβαρά, για να ''δώσει'' το παιχνίδι στη Δόξα Κορωπίου ώστε να της εξασφαλίσει την παραμονή στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Ανέρχεται στο ύψος της έκφρασης “η ΤΙΜΗ, τιμή δεν έχει”... Παίχτηκε ένα παιχνίδι στα ίσια, με την απόφαση του συλλόγου να συμμετέχουν 3 παιδιά -όπως κάναμε στα τρία τελευταία παιχνίδια- της ομάδας νέων, που θα πλαισιώσουν την αντρική ομάδα την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, τα οποία στάθηκαν άξια στο ύψος των περιστάσεων, σε όσα παιχνίδια συμμετείχαν.
Να ενημερώσω επίσης, ότι στα στημένα παιχνίδια, ούτε πιάνεις πέναλτυ ούτε κρίνεται το τελικό αποτέλεσμα στο 85’ και ούτε η διοίκηση μπαίνει στα αποδυτήρια πριν το παιχνίδι να ενημερώσει ότι ο αγώνας παίζεται στα ίσια! Λυπάμαι που ακούω διάφορα γύρω από τον σύλλογο, ότι ο Κουβαράς πήρε το "Χ" χρηματικό ποσό για να δώσει το παιχνίδι! Από την άλλη, όμως, σκέφτομαι: Αξίζει να ασχοληθείς με ανθρώπους αποκλεισμένους από τον κοινωνικό περίγυρο, μεθύστακες και τζογαδόρους, ''άπλυτους'' και άξεστους ή με ανθρώπους που εξαγοράζονται για ένα 50άρικο; Αξίζει;».
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Λάμπρου σκέπτεται πολύ σοβαρά την αποχώρησή του από τα διοικητικά του Κουβαρά και την ενασχόλησή του με άλλους συλλόγους της αρεσκείας του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money