Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Γ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: «Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ»




Ο Νικηφόρος σώθηκε από τον υποβιβασμό και παρέμεινε στην Α’ κατηγορία, χάρη στις προσπάθειες των παικτών του, του άξιου προπονητή Γιώργου Αθανασιάδη και φυσικά του προέδρου, επιχειρηματία και εξαιρετικού φιλάθλου Γιάννη Γκαράνη, ο οποίος δεν φείδεται εξόδων και ενασχόλησης για να ικανοποιεί τις ανάγκες του συλλόγου!
Ο έμπειρος και παραγωγικός προπονητής Γιώργος Αθανασιάδης, με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την σωτηρία της ομάδας, είχε την ευκαιρία να «κάνει λογαριασμό» της προσπάθειας που ανέλαβε τον περασμένο Δεκέμβριο, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Νικηφόρου.
Μιλώντας στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ», τόνισε: «Ο Νικηφόρος μπορούσε να είχε σωθεί νωρίτερα, αλλά κάποιες ομάδες στα τελευταία παιχνίδια εμφανίσθηκαν σαν την Μπαρτσελόνα όταν περνούσαμε εμείς απ’ εκεί, με αποτέλεσμα να ματώνουμε για το αποτέλεσμα! Πάντως, τα καταφέραμε και οφείλω να συγχαρώ τα παιδιά της ομάδας για την μεγάλη νίκη στο Κορωπί.
Θεωρώ ότι βασικός λόγος της σωτηρίας του Νικηφόρου, ήταν η αμυντική λειτουργία και το αμυντικό σύστημα. Ήμασταν η ομάδα (από αυτές που κινδύνευαν με υποβιβασμό) με τις λιγότερες νίκες (μόλις 8). Αυτό δείχνει ότι έγινε πολλή δουλειά στον β’ γύρο του πρωταθλήματος σ’ αυτόν τον τομέα. Και στο τέλος, χαρήκαμε την παραμονή στην κατηγορία.
Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά και στον πρόεδρο Γιάννη Γκαράνη, στον οποίο αναγνωρίζω ένα ήρωα, που κρατάει αυτήν την ομάδα στην κατηγορία, μόνος του»!
Σε ότι αφορά την μελλοντική του συνεργασία ή όχι με τον Νικηφόρο, ο κ. Αθανασιάδης είπε: «Τίποτε ακόμη για το μέλλον».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money