Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΙΚΗ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ!



Ηρωική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών εξασφάλισε η Θύελλα Ραφήνας, αφού νίκησε στην παράταση με 2-1 τον γηπεδούχο Τσικλητήρα Πύλου Μεσσηνίας, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες και πάλι (όπως και στον προημιτελικό στο Ρέθυμνο)!
Στον άλλο ημιτελικό, ο Νέστος Χρυσούπολης Καβάλας διέλυσε με 6-0 το γηπεδούχο Σούλι Παραμυθιάς και θα τεθεί αντίπαλος της Θύελλας στον τελικό της διοργάνωσης, σε ουδέτερο γήπεδο και σε ημερομηνία που θα ορίσει η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ.
Επίσης, βάσει του άρθρου 6 της Προκήρυξης της διοργάνωσης, η κυπελλούχος ομάδα του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων των Ε.Π.Σ. θα αγωνισθεί σε αγώνα Super Cup με την Κυπελλούχο ομάδα του Κυπέλλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου περιόδου 2014–2015. Το Super Cup θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο και σε ημερομηνία που θα οριστεί από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ.
* Περισσότερες λεπτομέρειες του αγώνα, σε λίγο…

Φάσεις και γκολ:
12' Πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Θύελλα Ραφήνας. Ο Κατσουγκρής εκτέλεσε ένα κόρνερ από δεξιά, ο Μανουσάκης έπιασε καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Ν. Εμμανουήλ έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή του τέρματος.
15' Απείλησε για πρώτη φορά η Πύλος, με τον Σεφεράσι να δέχεται μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και τους γηπεδούχους να φωνάζουν για πέναλτυ, ωστόσο ο διαιτητής ήταν κοντά και έδειξε να συνεχισθεί το ματς.
18' Νέα ευκαιρία η Θύελλα, πάλι με κόρνερ του Κατσούγκρη και κεφαλιά του Μανουσάκη, όμως η μπάλλα πέρασε μόλις άουτ.
36’ ΓΚΟΛ! Σεφεράσι 1-0. Ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Διακουμή από δεξιά, ο Σεφεράσι με κοντινό πλασέ δίνει προβάδισμα στον Τσικλητήρα. Λάθος της άμυνας της Θύελλας, οι παίκτες της οποίας έχουν πρόβλημα με τον κακό αγωνιστικό χώρο!
44’ Καλή φάση για την Πύλο, σε γρήγορη αντεπίθεση ο Μαραβέλας βρήκε τον Σεφεράσι, που προσπάθησε να σκοράρει με ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την περιοχή. Όμως ο Κατσιούλης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.
48' Απίστευτη ευκαιρία έχασε ο Διακουμής, που βγήκε απέναντι στον Κατσιούλη, από πάσα του Δούνια, αλλά πλάσαρε ελάχιστα άουτ.
55' ΓΚΟΛ! Καζαντζής 1-1. Ο Καζαντζής συνεργάσθηκε με τον Δημεσπύρα και με πλασέ ισοφάρισε 1-1.
88' Εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη, πλασέ του Δημεσπύρα στο δοκάρι και άουτ!
93' Μεγάλη ευκαιρία του Τσικλητήρα! Πάσα Διακουμή σε Δούνια, που πλάσαρε, όμως ο Κατσιούλης απέκρουσε.
94’ Λήξη κανονικής διάρκειας αγώνα 1-1.
Στο 5’ της παράτασης, λάθος του Τασσόπουλου έτρεξε να διορθώσει ο Κατσιούλης (εκτός περιοχής) αλλά ανέτρεψε τον Διακουμή και είδε απευθείας κόκκινη κάρτα. Η Θύελλα συνέχισε με 10 παίκτες!
96' Κάτω από τα δοκάρια της Θύελλας πέρασε ο Πάντος, ο οποίος μπήκε αλλαγή στην θέση του Αθανασόπουλου. Την εκτέλεση φάουλ του Διακουμή, μπλόκαρε ο Πάντος.
117' ΓΚΟΛ! H «επτάψυχη» Θύελλα πετυχαίνει το 1-2 και αγκάλιασε την πρόκριση. Ο Χαρακτίδης σέντραρε και ο Μανουσάκης με κεφαλιά, έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα!
Καλοί οι διαιτητές Παναγιωτόπουλος – Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), Σιδέρης (Αχαΐας).
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Μίντζηρας, Οθ. Εμμανουήλ, Ν. Εμμανουήλ, Γρ. Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Ν. Παπαγεωργίου, Δούνιας, Μουράτης, Μαραβέλας, Σεφεράσι, Διακουμής.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Τασσόπουλος, Τσέλιος, Μανουσάκης, Ντούνης, Ντόσκας, Δημεσπύρα (77’ Αράπης), Γεραγωτέλλης (65’ Χαρακτίδης), Καζαντζής, Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money