Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η ΣΤΑΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ…



Να μην κατέλθει η ομάδα να αγωνισθεί στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος στην Ραφήνα με την Θύελλα, σκέπτονται οι παράγοντες της Σταμάτας, όπως μας είπε εξοργισμένος ο υπεύθυνος του συλλόγου Χρήστος Πέππας.
Τα οργανωτικά και διαιτητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Α.Ο. Σταμάτας στην προσπάθεια που κάνει η διοίκησή του να στηρίξει τις ομάδες του συλλόγου, είναι πολλά και δεν υπάρχει η αναμενόμενη βοήθεια και συμπαράσταση από πλευράς της Ένωσης. Στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με το Κορωπί, οι άνθρωποι της Σταμάτας σκέφθηκαν προς στιγμήν να μην καταβάλλουν τα έξοδα διαιτησίας στους διαιτητές, καθώς θεώρησαν ότι η συμπεριφορά της Επιτροπής Διαιτησίας προς το σωματείο τους είναι εχθρική!
Παραλίγο, μάλιστα, να δημιουργηθεί επεισόδιο μεταξύ παράγοντα της Σταμάτας και συγγενή ενός εκ των διαιτητών που παρευρισκόταν στο γήπεδο, ο οποίος άκουσε τις έντονες διαμαρτυρίες που έγιναν τηλεφωνικά προς τον αρχιδιαιτητή κ. Ντάφλο!
Τελικά, οι άνθρωποι πλήρωσαν κανονικά τους διαιτητές αλλά εξοργίσθηκαν τόσο πολύ, που –όπως μας ενημέρωσε ο κ. Πέππας- σκέπτονται «αν αξίζει να κατέβουν στην Ραφήνα να παίξουν με την πρωταθλήτρια, αφού κανείς δεν τους λογαριάζει και η ΕΠΣΑΝΑ τους αντιμετωπίζει σαν αγελάδες για άρμεγμα χρημάτων»!
Ελπίζουμε να επικρατήσει ψυχραιμία και να μην φθάσουν «στα άκρα» τους οι παράγοντες της Σταμάτας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money