Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ


Ο Δημητράκης θα τα κατάφερνε καλύτερα...


Οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της (τυπικά παράνομης) διμελούς Πειθαρχικής Επιτροπής, έχουν εξαγριώσει παράγοντες και παίκτες όλων των κατηγοριών. «Βγάζουν το απωθημένο τους στα μικρά παιδιά –και καλά κάνουν- αλλά όταν πρέπει να τιμωρήσουν γνωστούς παίκτες και παράγοντες (ειδικά της Α’ κατηγορίας), κάνουν την …πάπια», μας είπε γνωστός παράγοντας, απηυδισμένος από τις «αποφάσεις χάδια» στους αρεστούς της διοίκησης… «Δηλαδή αν το πρόστιμο για την γνωστή παράβαση του Κρυονερίου είναι 100 ευρώ, τότε να ρίξουμε κι εμείς μερικά βαρελότα στην πλάτη του επόπτη στο επόμενο παιχνίδι», έλεγε άλλος φίλος…
Η διοίκηση του Παλλαυρεωτικού διαμαρτυρήθηκε με αυτοπρόσωπη παρουσία στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικό συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ και η μόνη απάντηση που πήρε, ήταν «έχετε δίκιο σε όσα υποστηρίζετε αλλά δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε»! Αν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε κύριοι…
Διαβάστε τώρα, την επιστολή που έστειλε στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ», ένας ποδοσφαιριστής πικραμένος από την συμπεριφορά της Ένωσης απέναντί του. Πρόκειται για κόλαφο (λυπάμαι πολύ που το γράφω αυτό για κάποιους φίλους) των διοικούντων, οι οποίοι σύμφωνα με την γενική εικόνα που αποκομίζουν οι αθλούμενοι στις ομάδες αυτής της Ένωσης, ασχολούνται μόνο για τα συμφέροντα και την εξυπηρέτηση των ολίγων, έναντι των συμφερόντων όλων των σωματείων-μελών της Ένωσης.
Γράφει στην επιστολή του: «Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων ή Ένωση παραποδοσφαιρικών τακτικών; Υγιής αθλητισμός και πρωταθλητισμός ή καθοδηγούμενος; Για μια φορά ακόμη, αυτή η ''ηθική'' Ένωση με τους πιο ''ηθικούς'' εκπροσώπους της εντός χώρων, είδαν και άκουσαν όσα ήθελαν! Μου επέβαλαν μια εξαθλιωτική ποινή. Για ποιον λόγο; Επειδή πανηγύρισα; Επειδή δεν διαμαρτυρήθηκα; Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω; Σας ρωτώ εκεί, σ’ αυτήν την Ένωση! Επειδή εσάς δεν σας βολεύουν τα αποτελέσματα, μας επιβάλλετε εξοντωτικές ποινές; Δηλαδή τι ακριβώς θέλετε; Πείτε μας να ξέρουμε! Βρείτε μου έναν να αποδείξει αυτά που μου καταλογίζετε!!!
Αντιλαμβάνεστε ότι με αυτά που κάνετε, διώχνετε τα παιδιά και τον κόσμο από τα γήπεδα; Φτιάχνετε ένα πρωτάθλημα συμφερόντων και όχι αθλητισμού!!! Μου έχετε δημιουργήσει μια αίσθηση αηδίας, και αναγκάζετε έναν αθλητή άνω των 25 ετών να σκέφτεται να παρατήσει το ποδόσφαιρο, επειδή δεν μπορεί να υπηρετήσει την βρωμιά σας! Δεν μπορεί κάποιος να έχει πάντα άδικο στα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας του! Φαίνεται ότι σας ενοχλεί πολύ που ορισμένες ομάδες κάνουν καλή δουλειά... Δεν εξηγείται αλλιώς! Σκοτάδι και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας. Πάντως, εμείς ακόμη ψάχνουμε να βρούμε τα πραγματικά γεγονότα που έγιναν στον αγώνα Κορωπίου-Κεραυνού και δεν αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνος! Υπάρχει περίπτωση να μας απαντήσει κανείς; Μπαααα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money