Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΤΑ «ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ» ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΚΑΛΛΑΧΑΝ



Επειδή ο «Επιθεωρητής Κάλλαχαν» παρεξηγήθηκε για το τελευταίο του σχόλιο, από πολλούς αναγνώστες μας, δέχθηκε να δώσει μια εξήγηση σε όσους δεν αντελήφθησαν το νόημα του σχολίου του!
Κανείς «Κάλλαχαν» δεν πρόκειται να αμφισβητήσει την ικανότητα και την ακεραιότητα των αξιολογημένων διαιτητών, που ορίζονται στους αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑΝΑ.
Κάτω από αυτό το πρίσμα, θα ήταν παράλογο να αμφισβητηθούν διαιτητές όπως ο Δραγάτης, ο Μαλαμάς ή ο Κορδολαίμης. Πρέπει να γίνει κατανοητό από όσους δεν κατάλαβαν την ουσία του σχολίου, ότι δεν αμφισβητείται η επάρκεια και η «καθαρότητα» των διαιτητών αλλά η νοοτροπία της Επιτροπής Διαιτησίας, σύμφωνα με την οποία ορίζονται οι ίδιοι διαιτητές σε κρίσιμους αγώνες της ίδιας κατηγορίας, την ίδια αγωνιστική!
Γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν υπάρχουν άλλοι καλοί διαιτητές στην Ένωση για να διευθύνουν τα κρίσιμα παιχνίδια της Β’ κατηγορίας; Γιατί πρέπει το Σάββατο να διαιτητεύει ένας διαιτητής ας πούμε την Άνοιξη και την Κυριακή ο ίδιος να διαιτητεύει ας πούμε το Καπανδρίτι; Είναι ηθικά ανεπίτρεπτο! Και οι δύο ομάδες έχουν στόχο την σωτηρία και δεν είναι λογικό να ορίζονται οι ίδιοι διαιτητές!!!
Όταν ο Επθεωρητής Κάλλαχαν γράφει «Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα», τι εννοεί; Ότι δύο καταστήματα της ίδιας φίρμας, με κοινά συμφέροντα, υπάρχουν σε δύο διαφορετικές πόλεις της Ελλάδος. Έχουν κοινό ιδιοκτήτη και πωλούν τα ίδια προϊόντα.
Δεν είναι δυνατόν ας πούμε η Άνοιξη και το Καπανδρίτι να έχουν κοινά συμφέροντα και στόχους επιτυχίας! Γι’ αυτό δεν μπορεί να έχουν τον ίδιο πρόεδρο! Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, δεν μπορεί να ορίζονται οι ίδιοι διαιτητές να τους διαιτητεύουν την ίδια αγωνιστική!
Αυτός είναι ο λόγος που έχει αποτύχει παταγωδώς το σύστημα του κ. Μικρόπουλου. Η λέξη αποτυχία δημιουργεί θυμό στους υπευθύνους. Όμως, η διοίκηση της Ένωσης υποκρίνεται ότι όλα λειτουργούν κανονικά! Απορρίπτει ως ανύπαρκτες τις όποιες διαμαρτυρίες και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να αποδεχθεί ότι υπάρχει πρόβλημα… Περαστικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money