Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Γ. ΜΑΓΓΙΝΑΣ: «Η ΔΟΞΑ ΠΕΤΥΧΕ ΕΝΑ ΑΘΛΟ»



Ο άθλος επετεύχθη! Η Δόξα Κορωπίου παρέμεινε στην Α' ΕΠΣΑΝΑ και οι παίκτες της το …γιόρτασαν! Η ατμόσφαιρα επέβαλε ομαδικό δείπνο, το οποίο οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μαγγίνα καταχάρηκαν. Το κυρίαρχο σχόλιο ήταν «γυρίσαμε ανάποδα την βαθμολογία», δεδομένου ότι η Δόξα έκανε έναν απίστευτο δεύτερο γύρο με τον κ. Μαγγίνα στον πάγκο της και κατάφερε το «ακατόρθωτο»!
Ο έμπειρος προπονητής που κατέκτησε το νταμπλ πέρυσι με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, μας είπε σχετικά: « Είδα από την αρχή των συζητήσεών μου με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο, το πάθος της διοίκησης για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία! Ήταν δύσκολη η κατάσταση, γιατί ήμασταν 8 βαθμούς πίσω και υπήρχαν πολλά προβλήματα στο έμψυχο δυναμικό, στην ψυχολογία των παικτών. Επειδή, όμως, μου αρέσουν τα δύσκολα είτε πρόκειται για ομάδες της κορυφής είτε για ομάδες της ουράς της βαθμολογίας, προσπαθήσαμε με τα παιδιά –γιατί οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές- και την στήριξη της διοίκησης και των φίλων του συλλόγου και τα καταφέραμε. Η επιτυχία μας οφείλεται στο ότι νικήσαμε –εκτός έδρας- τις ομάδες που κινδύνευαν με υποβιβασμό, μαζί με την Δόξα (Νικηφόρο και Κρυονέρι). Αν δεν είχαμε νικήσει σ’ αυτά τα παιχνίδια, δεν θα τα καταφέρναμε.
Όμως, πετύχαμε πραγματικό άθλο! Ήταν σαν να πήραμε το …πρωτάθλημα. Γι’ αυτό απευθύνω ευχαριστίες προς όλους. Και για την συνέχεια, θα δούμε τι θα κάνουμε. Θα συζητήσουμε, θα αφήσουμε τα πράγματα για λίγο να ηρεμήσουμε, και αργότερα θα πάρω κι εγώ τις αποφάσεις μου».

* Στην φωτογραφία, οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Κορωπίου ικανοποιημένοι, μετά την νίκη στον Κουβαρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money