Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΑΜΦIAΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ – ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 1–3



Συνέχισε το νικηφόρο σερί της η ΑΕ Μενιδίου απέναντι στον Αμφιάραο, τον οποίο κατέβαλε στον Κάλαμο με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του ματς και σφυροκοπούσαν συνεχώς την άμυνα των γηπεδούχων. Όμως, κόντρα στην ροή του ματς, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησαν σε όλο τον αγώνα!
Ήταν το 16' όταν ο Κουρούπας έκανε κάθετη πάσα στον Ν. Ράπτη, σε θέση μέσα αριστερά, κι εκείνος έκανε παράλληλη μπαλλιά στο πρώτο δοκάρι, όπου πετάχθηκε ο Μπίμπας προλαβαίνοντας τους αμυντικούς και πετυχαίνοντας το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την ασφυκτική πίεση, δημιουργώντας συνολικά 12 τελικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι περισσότερες εκτός τέρματος! Στο 34' ο Κασσής βγήκε από δεξιά και με γλυκιά σέντρα έστειλε την μπάλλα στην καρδιά της περιοχής, όπου ο Γιαννακουδάκης με κεφαλιά ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους, ισοφάρισε 1-1. Το ημίχρονο έληξε με την ΑΕΜ να πιέζει και τον Αμφιάραο να αμύνεται, όπως ακριβώς άρχισε και το β’ ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι έφταναν όλο και πιο κοντά στην ανατροπή του σκορ. Ο Φέκας αστόχησε με το κεφάλι μετά από σέντρα του Νταλάνι στο 52' και στο 58' δεν βρήκε σωστά την μπάλλα σε «γέμισμα» του Παριανού. Όμως, αυτός ήταν ο παίκτης που έκανε την ανατροπή! Στο 63' ο Παριανός βρήκε τον Φέκα μέσα στην περιοχή, κι εκείνος με πλασέ έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Πύρρου (1-2).
Η ΑΕΜ συνέχισε από πιέζει ψηλά, έχοντας κατοχή μπάλλας και δημιουργώντας συνεχώς κινδύνους. Στο 75' ο Σούλα «κλείδωσε» το ματς. Ο αρχηγός της ΑΕΜ με σουτ έξω από την περιοχή, σημείωσε το 1-3 με την μπάλλα να βρίσκει σε αντίπαλο και να «κρεμάει» τον Πύρρο! Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, με σημαντικότερη την αντεπίθεση στο 90', με τον Βλάμη να βρίσκει διαγώνια τον αμαρκάριστο Νταλάνι, ο οποίος έφυγε στον κενό χώρο αλλά η λόμπα που έκανε από το ύψος της περιοχής, πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι...
Πολύ παράξενη η διαιτησία του Λάμπρου, ο οποίος έπαιρνε αρκετές φορές τις φάσεις επάνω του, εκθέτοντας τους βοηθούς του (Καραθανάσης, Πανούτσος).
ΑΕΜ: Πασαλίδης, Κασσής, Κορμπάκης (65’ Βλάμης), Παπανικολάου, Τσούδης (79’ Κ. Αντωνίου), Νάστος, Σούλα, Φέκας, Κονιαβίτης, Νταλάνι, Γιαννακουδάκης (55’ λ.τρ. Παριανός).
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Πύρρος, Μίχας, Ρουμελιώτης (56’ Βάθης), Ν. Αντωνίου (46’ Αντωνόπουλος), Μαγγίνας, Γ. Ράπτης, Ν. Ράπτης, Μελίδης, Μπίμπας, Κουρούπας, Κ. Αντωνίου (68’ Απ. Νικολάου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money