Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ!



Το πανηγύρι της Θύελλας, άρχισε μέσα στο πούλμαν της επιστροφής από το Κορωπί. Η ομάδα της Ραφήνας κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Κύπελλο και το έφερε στην πόλη της, γεγονός πρωτοφανές αφού σε 4 άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, η Τριγλία δεν τα είχε καταφέρει! Το πανηγυρικό κλίμα είναι εμφανές στην φωτογραφία θριάμβου που έβγαλαν μέσα στο πούλμαν!
Ο προπονητής Πέτρος Τσιγκούλης, γιόρτασε ονειρεμένα γενέθλια! Ήταν το καλύτερο δώρο που έλαβε από τους ποδοσφαιριστές του!
Πανευτυχής για την επίτευξη του στόχου, ο έμπειρος τεχνικός της Θύελλας, μοίρασε συγχαρητήρια και δήλωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου, που μου έκαναν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου. Νομίζω ότι κερδίσαμε και κατακτήσαμε το Κύπελλο δίκαια. Είμαστε, πλέον, πολύ κοντά στο νταμπλ»!
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι παράγοντες της Θύελλας μετά την λήξη του τελικού και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Σπύρος Λουκάτος, είπε: «Συγχαρητήρια σε όλα στα παιδιά. Παίξαμε καλά και κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσουμε το κύπελλο. Τέλος καλό, όλα καλά»!
Τρισευτυχισμένος ο πρόεδρος της Θύελλας Μπάμπης Μπήλιος, σχεδόν με δάκρυα στα μάτια από χαρά και συγκίνηση, είπε μετά την απονομή του κυπέλλου: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, πραγματικά. Ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ένας στόχος που τον κυνηγούσαμε χρόνια! Πιστεύω ότι έχουμε μπει σε ένα δρόμο, κι όλους τους στόχους τους έχουμε βάλει σε μια σειρά. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια».
Με πρόβλημα τραυματισμού αγωνίσθηκε από πολύ νωρίς στον τελικό, ο Γιώργος Καζαντζής. Έσφιξε τα δόντια και έμεινε στον αγώνα βγάζοντας όλο το παιχνίδι (αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις). Στις δηλώσεις του ο έμπειρος παίκτης, τόνισε: «Νομίζω ότι συνολικά αξίζαμε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πετύχαμε νωρίς το γκολ και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου βελτιώθηκε, αλλά απειλούσε μόνο από στημένα. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στην ομάδα. Πετύχαμε ήδη τον πρώτο μας στόχο».
Μετά τον θρίαμβο, πήγαν όλοι στο Δημαρχείο Ραφήνας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money