Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: ΠΙΚΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ



Με έκδηλη ικανοποίηση, ο ισχυρός παράγοντας του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλης Τσίκλος, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, οι οποίοι κατέβαλαν συγκινητική προσπάθεια για να προκριθούν εις βάρος της Θύελλας στην Ραφήνα.
Παρά τον αποκλεισμό, η απόδοση των παικτών ήταν τόσο καλή, που δεν μπόρεσε να μην την επισημάνει ο κ. Τσίκλος, λέγοντας: «Μπράβο στα παιδιά μας! Έστω κι αν χάθηκε το Κύπελλο, έδειξαν ότι έχουν φιλότιμο. Επίσης, συγχαρητήρια για την άψογη σημερινή διαιτησία… Αλλά ένας κούκος και δύο, δεν φέρνουν την άνοιξη»! Αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έχει ξεχάσει παλαιότερες κακές διαιτησίες.
Όλοι οι παίκτες και φίλοι του Ολυμπιακού Λαυρίου συζητούσαν το παιχνίδι που έκανε η ομάδα τους στην Ραφήνα, ως σημείο αναφοράς για την εφετινή αγωνιστική περίοδο.
Σχετικά, ο προπονητής Παναγιώτης Τσίκλος, σε δηλώσεις του τόνισε: «Όπως και στον πρώτο ημιτελικό έτσι και στην Ραφήνα, χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες. Και στο τέλος το πληρώσαμε, αφού επαληθεύθηκε ο νόμος της μπάλλας. Μας μένει σίγουρα μια πικρία, γιατί μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση! Αλλά όταν στον πρώτο αγώνα δημιουργείς τρεις κλασσικές ευκαιρίες και στο τέλος δέχεσαι γκολ, είναι δύσκολα... Στην Ραφήνα τα παίξαμε όλα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθεια και θα έχουμε μια καλή πορεία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money