Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ



Χωρίς επίσημη ανακοίνωση και κάτω από περίεργες συνθήκες, συμφωνήθηκε ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ να διεξαχθεί στο γήπεδο Κορωπίου «Αντώνης Πρίφτης».
Την Τετάρτη 18 Μαρτίου, ώρα 6 μ.μ. υπό το φως των προβολέων και με εισιτήριο 10 ευρώ (!) θα συναντηθούν η Θύελλα Ραφήνας με τον κάτοχο του τροπαίου Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.
Η συμφωνία επήλθε κατόπιν συνάντησης που είχαν οι υπεύθυνοι της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ με τους εκπροσώπους των ομάδων κ.κ. Χρήστο Μυτιληναίο και Κοσμά Λεπατατζή.
Η Θύελλα κληρώθηκε ως τυπικά γηπεδούχος και θα έχει τους οπαδούς της στην μεγάλη κερκίδα του γηπέδου, μαζί με τους επισήμους. Οι φίλοι της ομάδας του Αγίου Στεφάνου θα καθίσουν στην απέναντι κερκίδα.
Ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη (ελπίζουμε όχι μόνο διαδικτυακά), με βασικό στόχο της Ένωσης να αναδείξει τον τελικό του Κυπέλλου σε «γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου». Την Δευτέρα 16/3 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνεστίαση των αντιπάλων ομάδων.

* Πληροφορίες μας σχετικά με την διεξαγωγή του τελικού, ανέφεραν ότι δεν υπάρχει ακόμη η άδεια από τον δήμαρχο Κορωπίου για την παραχώρηση και χρήση του γηπέδου, για την ημέρα διεξαγωγής του! Ίσως για τον λόγο αυτό δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα. Επίσης, για την σωστή λειτουργία των προβολέων του γηπέδου, απαιτείται η αντικατάσταση αρκετών λαμπτήρων, το κόστος των οποίων ζητήθηκε να καλύψει η ΕΠΣΑΝΑ!
* Πέρα και πάνω απ’ όλα αυτά, δική μας απορία είναι γιατί να επιλεγεί ένα γήπεδο με χορτοτάπητα αφού και οι δύο ομάδες του τελικού, αγωνίζονται σε γήπεδα με συνθετικό τάπητα; Φυσικά, μόνο οι υπεύθυνοι της ΕΠΣΑΝΑ μπορούν να απαντήσουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money