Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ


Από αριστερά: Συναδινός, Κατσίμπρας, Μητροτάσιος.

Καλή ενημέρωση προσέφερε στους 50 και πλέον προπονητές που την παρακολούθησαν, η εκπαιδευτική ημερίδα για προπονητές ποδοσφαίρου, την οποία οργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με την Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.
Η επιτυχημένη επιμορφωτική ενημέρωση έγινε στον χώρο πολλαπλών χρήσεων των Εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη, την περασμένη Δευτέρα 16/3. Την εκδήλωση χαιρέτισαν από την ΕΠΣΑΝΑ, ο πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γρηγόρης Αποστολίδης και ο αρχιδιαιτητής Ηλίας Ντάφλος.
Ακολούθησαν οι ομιλίες (τεχνικές αναλύσεις) του προέδρου του Συνδέσμου Γιώργου Συναδινού, του υπεύθυνου προπονητή υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ Μιχάλη Κατσίμπρα και του υπεύθυνου επιμόρφωσης προπονητών της ΕΠΟ Μιχάλη Μητροτάσιου.
Μεταξύ των παρευρεθέντων ήταν οι περισσότεροι προπονητές ομάδων Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.

* Στην διάρκεια της ενημέρωσης, έγινε ανακοίνωση για την προγραμματισμένη από την ΕΠΟ λειτουργία Σχολής Προπονητών κατηγορίας UEFA-C, στην Ραφήνα, την περίοδο 17–26 Αυγούστου 2015. Έχουν ήδη υποβάλλει τα δικαιολογητικά τους περί τους 75 υποψηφίους για την απόκτηση του διπλώματος. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210-6032948 της ΕΠΣΑΝΑ.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money