Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ



Συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ την περασμένη Τετάρτη κι ευτυχώς όρισε τον αναβληθέντα αγώνα Α’ κατηγορίας Παλληνιακού-Θύελλας (για την Τετάρτη 11/3) αλλά δεν ανακοίνωσε το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου (10 ημέρες πριν την διεξαγωγή του)!
Στην συνεδρίαση συζητήθηκε βασικά το θέμα της παραπομπής ή όχι μιας καταγγελίας (που αναίρεσε με νεότερη δήλωση) του προέδρου του Κουβαρά Θανάση Λάμπρου, στην Πειθαρχική Επιτροπή ή στον αθλητικό εισαγγελέα ή σε άλλο αρμόδιο όργανο της πολιτείας. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου υποστήριξαν διαφορετικές θέσεις για το θέμα. Οι κ.κ. Βελτανιώτης, Πέππας και Νικολάου ακολούθησαν καταγγελτική πολιτική, αξιώνοντας η υπόθεση να διαβιβασθεί στον αθλητικό εισαγγελέα! Ο κ. Τσεβάς υποστήριξε ότι η καταγγελία τον έθιξε προσωπικά και θα ήθελε να προχωρήσει στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης αλλά τα υπόλοιπα 6 μέλη (Παπαμακάριος, Μπέτσης, Δεστούνης, Χρυσάφης, Αποστολίδης και Φλαμπούρης) ψήφισαν υπέρ της κλήσης των ενδιαφερομένων πλευρών (και βασικά του συλλόγου Α.Ο. Κορωπίου) να διευκρινίσουν αν ενδιαφέρονται να δώσουν συνέχεια στο θέμα ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Φαίνεται, όμως, ότι το θέμα –από πλευράς πλειοψηφίας- ήταν «λυμένο» πριν συζητηθεί! Ο δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης δεν συμμετείχε στην συνεδρίαση, παρ’ ότι η περίοδος της αδείας του μάλλον έχει λήξει (μπήκε ήδη ο Μάρτιος). Μήπως πρέπει να παραιτηθεί αφού δεν προλαβαίνει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του;


Στην διάρκεια της συζήτησης δεν έλειψαν και οι γνωστές υβριστικές αναφορές του Γιώργου Νικολάου προς τον Σταύρο Χρυσάφη, όπως είχε γίνει και στην προηγούμενη συνεδρίαση (Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου), όταν τέθηκε θέμα σωστής λειτουργίας της Επιτροπής Διαιτησίας. Τότε, οι τόνοι «ανέβηκαν» πολύ μεταξύ των μελών της διοίκησης. Όχι τόσο για την λειτουργία της Ε.Δ. και την απόδοση των διαιτητών όσο κυρίως για την συμπεριφορά του Συνδέσμου Διαιτητών, που (άκουσον, άκουσον) δεν προσκάλεσε επίσημα τα μέλη του Δ.Σ. στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του! Απίστευτα πράγματα!
Τα συνεχή προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από κακές διαιτησίες, λόγω κακών ορισμών της αρμόδιας Επιτροπής, έγιναν δευτερευόντως (!) θέμα συζήτησης σ’ εκείνη την συνεδρίαση. Οι περισσότεροι σύμβουλοι καταπιάστηκαν με διάφορες προσωπικές εκτιμήσεις για τις σχέσεις της Ένωσης με τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας και τους συνεργαζόμενους με αυτήν (Μικρόπουλος κ.ά). Κάποια στιγμή της συζήτησης, αποδόθηκε μομφή στον πρόεδρο της Επιτροπής Βαγγέλη Τσεβά, ο οποίος υπεραμύνθηκε της σωστής λειτουργίας της!
Παράλληλα, ο Γ. Νικολάου προκάλεσε λεκτικά τον Στ. Χρυσάφη, κι επειδή τα πνεύματα εξήφθησαν, έγινε διακοπή της συνεδρίασης προκειμένου να εκτονωθεί το πολωμένο κλίμα και να αλλάξει η διαφαινόμενη -είχε σχεδόν αποφασισθεί- αλλαγή της σύνθεσης της Ε.Δ.!
Πριν την διακοπή, τα μέλη της πρόσκαιρης πλειοψηφίας στο Δ.Σ. ήθελαν και προσδοκούσαν την αλλαγή αλλά ο πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος, υπενθυμίζοντας την συγκυριακή συμφωνία τους, πρότεινε συναινετικές διαδικασίες, γιατί -όπως εξήγησε- θα έπρεπε αργότερα να παραιτηθούν όλα τα μέλη της διοίκησης με απρόβλεπτο μέλλον για την Ένωση!
Επιστρέφοντας από την διακοπή της συνεδρίασης, ο Γρηγόρης Αποστολίδης (ένθερμος υποστηρικτής της αλλαγής) πρότεινε να περιμένουν λίγες ημέρες, μήπως οι ορισμοί της Ε.Δ. βελτιωθούν, και να ξαναγίνει συζήτηση επί του θέματος στο κοντινό μέλλον... Έκτοτε, οι ορισμοί έγιναν όντως πιο προσεκτικοί αλλά η παλαιά λογική και νοοτροπία που διέπει τους κ.κ. Ντάφλο και Μικρόπουλο δεν αλλάζει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money