Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ: «ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ»



Ο Αντώνης Καρπούζας έκανε την ακόλουθη δήλωση την επομένη του τελικού (Πέμπτη), με ψυχραιμία και σοβαρή κρίση της κατάστασης, σχετικά με την απόδοση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και την απήχησή της στον κόσμο του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο:
«Χάσαμε ένα τελικό αλλά κερδίσαμε τον σεβασμό όλων! Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου απέδειξε –ακόμη μια φορά- πόσο μεγάλη ομάδα είναι, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και στα 90’ λεπτά. Σ’ ένα ματς που από το 3’ δέχθηκε (σε μια άτυχη στιγμή) ένα γκολ, το οποίο έκρινε και τον νικητή».
Μιλώντας στους παίκτες της ομάδας του μετά τον τελικό, ο κ. Καρπούζας τόνισε: «Κερδίσαμε τον σεβασμό όλων. Είμασταν καλύτεροι, χάσαμε εκπληκτικές ευκαιρίες για γκολ, είχαμε δοκάρι, κι ένα ακυρωμένο τέρμα στο 86’ του Βιδάλη, που αν μέτραγε, θα ήταν άλλη η εξέλιξη του ματς.
Το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Ολυμπιακός, χαροποίησε όλο τον φίλαθλο κόσμο, τους δημοσιογράφους, την Ένωση, κι απέδειξε ότι δίκαια και όχι τυχαία, ήταν η μέχρι τώρα πορεία μας σε κύπελλο και πρωτάθλημα.
Με πλήρη ομάδα, παίκτες μεγάλης ποδοσφαιρικής πάστας κι ένα πολύ καλό σύνολο, αναγκάσαμε την ομάδα της Ραφήνας να αμύνεται απεγνωσμένα επί 80’ λεπτά! Συγχαρητήρια στην διοίκηση, στους παίκτες μου, στους φιλάθλους μας, για την ομαδάρα μας. Χάσαμε αλλά κερδίσαμε τον σεβασμό όλων»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money