Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. – ΛΕΠΑΤΑΤΖΗΣ!



O επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ν.Α. Αττικής, που επέβλεψε των μέτρων τάξης στον τελικό Θύελλας-Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου 1-0, στο γήπεδο Κορωπίου, ζήτησε και πήρε αντίγραφο του φύλλου αγώνα, προκειμένου να το κοινοποιήσει στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Τα μέτρα τάξης, ειδικά σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια, έχουν αυστηροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, ύστερα από τις τελευταίες κυβερνητικές παρεμβάσεις και ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα, λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπ’ όψιν απ’ όλες τις αρμόδιες αρχές.
Επιπλέον, στο γήπεδο κλήθηκε η Ασφάλεια Κορωπίου, η οποία βρήκε στην εξέδρα των οπαδών του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου 3 δυναμιτάκια, η ύπαρξη των οποίων αναφέρθηκε, επίσης, στο φύλλο αγώνα!
Οι διαιτητές απεχώρησαν από το γήπεδο στις 10 το βράδυ και στις παρατηρήσεις τους, που πιάνουν χώρο 3 σελίδων, αναφέρουν λεπτομερώς τα συμβάντα.
Έτσι, η συνέχεια δεν θα κριθεί μόνο από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ αλλά θα απασχολήσει σχετικό εισαγγελέα, ο οποίος μπορεί να προχωρήσει το θέμα στα τακτικά δικαστήρια και πιθανότατα στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ!
Ο Κοσμάς Λεπατατζής έκανε εκρηκτικές δηλώσεις και παραφέρθηκε μετά την λήξη του τελικού, όμως σήμερα Πέμπτη αναδιπλώθηκε και ζήτησε συγγνώμη απ’ όσους ζημίωσε ο πρόσκαιρος εκνευρισμός του και η συμπεριφορά εκείνης της δύσκολης ώρας… Παραμένει, πάντως, γεγονός ότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ενώ δεν ήταν δηλωμένος στο Φ.Α. και έπιασε -όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα- τον α’ βοηθό Βασίλη Λάμπρου από τα χέρια και μετά από το στήθος, τσιμπώντας τον και απευθύνοντας ύβρεις και απειλές στους τρεις διαιτητές!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money