Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 6–0


Φάση από τον αγώνα

Μια καλή προπόνηση για τον τελικό Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης, ήταν το παιχνίδι αυτό της Θύελλας με τον Εθνικό Ν. Μάκρης. Μέσα σε μισή ώρα παιχνιδιού, το σκορ ήταν ήδη 3-0 υπέρ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Η Θύελλα έφθασε εύκολα στο τελικό 6-0 αφού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκε σχεδόν ποτέ.
Τον χορό των τερμάτων άνοιξε ο Μαργέτης στο 10’, κι ακολούθησαν αυτά των Δημεσπύρα και Αράπη στο 17’ και στο 30’ αντίστοιχα.
Στο β’ μέρος έγιναν αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε αλλά οι ευκαιρίες και δύο δοκάρια των γηπεδούχων με Τασσόπουλο και Δημεσπύρα, έδειχναν την διαφορά ποιότητας των αντιπάλων. Στο 68’ ο Μπαξεβάνης και στο 70’ ο Μαργέτης και πάλι, ανέβασαν το σκορ στο 5-0. Τέλος, στο 81’ ο Μουλλάκης διαμόρφωσε το τελικό 6-0.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Βλαχόπουλος, Γκόντα.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης (46’ Πάντος), Τασσόπουλος (57' Μπαξεβάνης), Τσέλιος, Σερέτης, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Αράπης, Κατσούγκρης, Καζαντζής (57' Μουλλάκης), Μαργέτης, Δημεσπύρα.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Σχοινάς, Μουτάφης, Τσουρής (80' Δημητρίου), Ελευθερίου, Κωνσταντόπουλος, Γεωργιόπουλος (54’ Μπατής), Μποϊμπέι (60' Μπεκιάρης), Τρυφιάτης, Θανόπουλος, Νικηφοράκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money