Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 5–3


Το εκπληκτικό κτύπημα φάουλ του Κούνα (δεξιά το 2), με το οποίο ισοφάρισε 1-1 ο Παλληνιακός



Στην μνήμη του Σωκράτη Κιούρκου, ο Παλληνιακός έπαιξε με εγωισμό και μεγάλη διάθεση για την νίκη και παρ’ ότι το Κρυονέρι προηγήθηκε στο σκορ, η γηπεδούχος μέσα σε 22’ λεπτά παιχνιδιού κατάφερε να σημειώσει 4 γκολ και να επικρατήσει τελικά με 5-3 αφού στις αρχές του β’ ημιχρόνου το σκορ ήταν 5-1!
Ο αγώνας άρχισε με 1’ λεπτού σιγή στην μνήμη Κιούρκου και μόλις στο 3’ ο Αλέξης Καλούδης συγκρούσθηκε με τον Δρακόπουλο και κτύπησε στο κεφάλι και το φρύδι. Όσο ο Καλούδης δεχόταν τις πρώτες βοήθειες και ράμματα εκτός αγωνιστικού χώρου, το Κρυονέρι κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Χρυσικόπουλο (7’), ο οποίος από πάσα του Βλαχάκη βρέθηκε αμαρκάριστος κοντά στο τέρμα και πλάσαρε τον Αραχωβίτη (0-1).
Αμέσως οι παίκτες του Παλληνιακού «ξύπνησαν», επανήλθε στο παιχνίδι (10’) ο Καλούδης, μπανταρισμένος στο κεφάλι και πήραν πρωτοβουλίες. Στο 18’ ο Κοβάνης πέρασε και τον τερματοφύλακα Βαμβακά και γύρισε στον επερχόμενο Ζώκο, ο οποίος σε κενή εστία, σούταρε απελπιστικά άουτ! Όμως, την λύση έδωσε ο Κούνας (με την βοήθεια και του αέρα) στο 20’, με τρομερό άπιαστο απευθείας κτύπημα φάουλ από 30 και πλέον μέτρα, στο «Γ» του Βαμβακά (1-1). Η άμυνα του Κρυονερίου «έμπαζε» και στο 22’ έγινε η ανατροπή του σκορ, ύστερα από νέο κτύπημα φάουλ του Κούνα, ασθενή απόκρουση του Βαμβακά και κοντινό πλασέ του Ηλία Μπούρα (2-1)!
Η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν εμφανής, καθώς οι επιθέσεις τους διαδέχονταν η μία την άλλη και δυσκόλευαν την άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο 33’ ο Κοβάνης είχε σουτ άουτ από καλή θέση και στο 38’ από κάθετη πάσα του Κάππου, πάλι ο Κοβάνης πρόλαβε την έξοδο του Βαμβακά και τον πλάσαρε, σημειώνοντας το 3-1. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (42’), με διαγώνιο πλασέ από πλάγια θέση, ο Κάππος διαμόεφωσε το 4-1…
Έτσι, το β’ μέρος ήταν διαδικαστικό. Το Κρυονέρι διόρθωσε όσο μπορούσε την αμυντική του διάταξη και ο Παλληνιακός με πολύ κέφι κυνήγησε περισσότερα γκολ. Στο 52’ ο Νάκου με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 5-1 κι εκεί σταμάτησε η μεγάλη πίεση των γηπεδούχων! Το 5-2 πέτυχε ο Βλαχάκης στο 71’ με σουτ εκτός περιοχής και το 5-3 ο Χρυσικόπουλος στο 92’ με πλασέ.
Διαιτητές: Παπάζογλου – Μπουξμπάουμ, Παπαδιώτης. Στο 85’ παραλίγο να γίνει μεγάλο επεισόδιο μεταξύ παικτών, που πιάστηκαν στα χέρια από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Κεφάλα στον Φελέκη! Ο διαιτητής άργησε να επέμβει και λίγο έλειψε να εξελιχθεί η κόντρα σε σύρραξη… Ευτυχώς επενέβησαν οι παράγοντες των ομάδων και «έσβησαν» την φωτιά.
Στον πάγκο του Κρυονερίου κάθισε ο βοηθός προπονητού Παναγιώτης Χριστοδούλου, λόγω τιμωρίας του προπονητή Δημήτρη Λυριτζή. Τον Παλληνιακό καθοδήγησε και σ’ αυτό το παιχνίδι ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας (έχει ήδη 2 νίκες σε στα 2 αγώνες) και σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ίδιος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κούνας, Νάκου, Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Ηλ. Μπούρας, Ζώκος (55’ Δαραμούσκας), Κάππος (66’ Κυριόπουλος), Κοβάνης, Μαυράκης (75’ Αλβανός), Φελέκης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βαμβακάς, Σταμούλης (46’ Ελούνα Αμπέλε – Κόλμπερ), Κολώτας (46’ Κανταρέλλης), Δ. Δεσύλλας (61’ Γεωργίου), Θανασούλης, Κεφάλας, Βλαχάκης, Δερβένης, Δρακόπουλος, Χρυσικόπουλος, Κοντόσταυλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money