Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 4–2



Ο πρωτοπόρος Νικολακάκης επικράτησε γηπεδούχος 4-2 του Διονύσου, ύστερα από παιχνίδι με ανατροπές και πολύ ενδιαφέρον. Στην διάρκειά του απεδείχθη -άλλη μια φορά- ότι οι παίκτες του Νικολακάκη διαθέτουν προσωπικότητα και εμπειρία τέτοια, που δεν επιτρέπει στους αντιπάλους να τους πάρουν αποτέλεσμα από τα «χέρια» τους! Μπορούν απλά να το διεκδικήσουν αλλά στο τέλος του παιχνιδιού, νικητής είναι πάλι ο Νικολακάκης!
Ο Διόνυσος έπαιξε εξαιρετικά –όπως και στον αγώνα του α’ γύρου, που είχε λήξει ισόπαλος- προηγήθηκε, ισοφάρισε 2-2 αλλά τελικά «παραδόθηκε» και ηττήθηκε… Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα κι έχασαν 2 καλές ευκαιρίες να σκοράρουν στο πρώτο δεκάλεπτο. Μετά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, απείλησαν και στο 41' κέρδισαν πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρώλιας (0-1).
Ο Νικολακάκης ισοφάρισε στο 50' με σουτ του Καλλέρη (1-1), κι έκανε την ανατροπή του σκορ πολύ γρήγορα, στο 54', με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Πιτσούνη (2-1). Ο Διόνυσος δεν κάμφθηκε και με ωραίο τελείωμα του Καρατζίκου στο 70', ισοφάρισε 2-2!
Πάντως, τον τελευταίο λόγο είχε ο Νικολακάκης, που στο 79' πέτυχε με τακουνάκι του Βλαντόιου το 3-2 και στο 90' με εκπληκτικό σουτ-λόμπα από 30 μέτρα του Καβάση, «κλείδωσε» το σκορ (4-2).
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Βιτσεντζάτος, Καραθανάσης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος, Νίκας, Νικ. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης (84' Καβάσης), Τσαπανίδης (62' Τέρζιεφ), Μουκάνης (85' Βλαντόιου), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Χαρμπίλας (66' Αλεξανδρόπουλος), Ζαχαρόπουλος (79' Απ. Γκέσουρας), Μίσιος, Χρ. Γκέσουρας, Ράλλης, Μαρώλιας, Χρυσανθόπουλος (61' Αγγελόπουλος), Καρατσίκος, Δρόσος, Δ. Ραυτακόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money