Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 4–1



Η γηπεδούχος Μάχη «δοκιμάσθηκε» από την απειλητική Σταμάτα για 30’ λεπτά παιχνιδιού αλλά μετά επικράτησε καθαρά με 4-1. Στο 21’ από κόρνερ του Σταύρου, πετάχθηκε ο Πετρόμηλο και με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, η Μάχη ανέτρεψε το σκορ! Στο 42’ ο Μητρόπουλος έκανε πέναλτυ στον Σένε και ο ίδιος ο παθών το εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε 1-1. Στο 45’ από εξαιρετική ενέργεια του Σένε (από πλάγια θέση) και πάσα στον Παρούσο έγινε το 2-1 από τον τελευταίο.
Στο β’ μέρος η Σταμάτα δεν ήταν τόσο καλή όσο στο πρώτο και οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο ακόμη τέρματα: Στο 47’ ο Ζιάγκος με πλασέ το 3-1 και στο 88’ ο Παρούσος (μετά από ενέργεια του Σένε, όπως ακριβώς και στο 2-1) το 4-1, έκλεισε το σκορ.
Διαιτητές: Καρράς – Τσέλιος, Κάλλης.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Καχόπουλος (85' Καλλιακούδας), Καρακοζίδης, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Ζιάγκος (73' Μέξης), Νταής, Σένε, Μίχας (86’ Αλ. Κοροβέσης), Παρούσος.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Σιαδήμας, Δημούδης, Μητρόπουλος, Πέππας, Σμυρναίος, Σεκερτζής (46' Χατζής), Πετρόμηλο, Καυγαλάκης, Σταύρου, Δημητρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money