Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 3–2



Εντυπωσιάζοντας για άλλη μια φορά, ο Κουβαράς πανηγύρισε νέα νίκη -μάλιστα με ανατροπή- σημειώνοντας 3 γκολ! Επικράτησε του αρκετά καλού Παλληνιακού με 3-2, σε αμφίρροπη αναμέτρηση.
Το ματς είχε αρκετές φάσεις και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με σουτ εκτός περιοχής του Κάππου (0-1). Στο 23' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με προσπάθεια και μακρινό πλασέ του Πίστα (1-1). Με νέο μακρινό σουτ του Αλεξίου στο 33’, ο Κουβαράς ανέτρεψε το σκορ κι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, προηγούμενος 2-1!
Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο ανοικτό, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά στο 52’ ο διαιτητής είδε πέναλτυ, που «κέρδισε» ο Ζατσελλάρι, σε φάση δύσκολη και αμφιλεγόμενη. Η εύστοχη εκτέλεση του Πλάκα, έφερε τον Κουβαρά δύο γκολ μπροστά (3-1)! Ο Παλληνιακός συνέχισε να προσπαθεί και κατάφερε στο 76’ να μειώσει με κτύπημα φάουλ του Ζώκου (κι αφού η μπάλλα κτύπησε στον Θαν. Δημητρακόπουλο), που έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του Αποστολίδη (3-2).
Διαιτητές: Δραγάτης – Δουλγεράκης, Προδρομίδης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Αποστολίδης, Φεϊζούλα (60' Δημογιάννης), Θαν. Δημητρακόπουλος, Βανγκέλι, Τζανής, Αναγνώστου, Αλεξίου, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι (87' Θεοδωρίδης), Πίστας (78' Σύρος).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κούνας, Νάκου, Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Δαραμούσκας (46' Κυριόπουλος), Ζώκος, Κάππος (63' Κούσης), Κοβάνης (46' Ηλ. Μπούρας), Τριανταφύλλου, Φελέκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money