Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 3–1


O πανηγυρισμός των παικτών της ΑΕΜ μετά το 1-0

Η ΑΕΜ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε ψηλά τον δυνατό Θησέα, χωρίς να του επιτρέπει να αναπτυχθεί. Οι συνεχείς επιθέσεις των γηπεδούχων έφεραν τελικά το γκολ στο 21'. Από «μεγάλη» μπαλλιά του Κονιαβίτη, ο Γιαννακουδάκης έβγαλε με κεφαλιά την μπάλλα στη πλάτη της άμυνας, στον Νταλάνι, που μπήκε κάθετα και πλάσαρε από κοντά (1-0).
Ο Θησέας ισοφάρισε γρήγορα. Στο 32' ο Κονιαβίτης έκανε λάθος διώξιμο, πάνω στον Μαγγίνα, ο οποίος σούταρε απευθείας από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κι έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του Πασαλίδη (1-1).
Ο Θησέας είχε ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ (35’), όμως το σουτ του Μπούκουρι, απέκρουσε με υπερένταση ο Πασαλίδης. Στο 40' ήταν σειρά του Καραλή να δείξει τα ανακλαστικά του. Σε πλασέ του Τσούδη από πλάγια θέση, πρόλαβε να αποκρούσει σε κόρνερ.
Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε μονόλογο των γηπεδούχων. Διατήρησαν την κατοχή της μπάλλας αλλά στην τελική προσπάθεια, τα χαλούσαν! Στο 65' σουτ του Φέκα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Αλτιπαρμάκη και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτυ. Ο Κονιαβίτης ευστόχησε από τα 11 βήματα (2-1). Ήταν το 6ο τέρμα του Κονιαβίτη, στα 5 τελευταία παιχνίδια.
Ο Θησέας βγήκε πάλι μπροστά για να ισοφαρίσει, κι άφησε αρκετούς χώρους στην άμυνά του. Έτσι, στο 77' ο Φέκας βγήκε στην πλάτη της άμυνας και υποδέχθηκε την πάσα του Νταλάνι, αλλά το σουτ που εξαπέλυσε ήταν αδύνατο, κι απέκρουσε εύκολα ο Καραλής.
Το σκορ έκλεισε στο 90'. Σέντρα ακριβείας από πλάγια δεξιά του Κασσή στο δεύτερο δοκάρι και ο Νταλάνι με κεφαλιά νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο και διαμόρφωσε το 3-1.
Καλοί οι διαιτητές Μπερέτας – Σπίθας, Ν. Κορωνιάς.
ΑΕΜ: Πασαλίδης, Κασσής, Κορμπάκης, Παπανικολάου, Τσούδης (68’ Παριανός), Νάστος, Σούλα, Φέκας (82’ Κωνσταντινίδης), Κονιαβίτης, Νταλάνι, Γιαννακουδάκης (73’ Καραγιάννης).
ΘΗΣΕΑΣ: Καραλής, Μηναδάκης, Eγκιγιάν, Αλτιπαρμάκης, Ζέρβας, Μαντόπουλος, Μπούκουρι (79’ Μασούρας), Κωνσταντόπουλος, Ρακιπλάρι, Μαγγίνας (58’ Μακρυδάκης), Κουσούλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money