Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 3–1


Φάση από τον αγώνα του α΄γύρου

Ο Άρης Βούλας έχασε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα για εύκολη επικράτηση αλλά μόλις στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα με την Δόξα Αγ. Άννας κατάφερε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του, πετυχαίνοντας –στο διάστημα αυτό- δύο τέρματα, κι επικρατώντας με 3-1. Το σκορ άνοιξε στο 8’ ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά (1-0) και στο 13’ πάλι ο Παπαγεωργίου είχε τετ-α-τετ με τον Σιώρα, κι έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι! Ακολούθησαν 1-2 σουτ από την περιοχή που δεν βρήκαν στόχο από πλευράς γηπεδούχων και το ημίχρονο έληξε με 1-0.
Στο β’ μέρος ο Άρης δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και η Δόξα πήρε πρωτοβουλίες. Ωστόσο, πάλι την καλή ευκαιρία την είχε ο Μινάι, που έκανε σουτ από κοντά άουτ. Πάντως, στο 68’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (1-1) με σουτ του Νικολάου και γέμισαν άγχος τους γηπεδούχους.
Η πίεση της ομάδας της Βούλας απέφερε τελικά δύο ακόμη τέρματα. Στο 80’ ο προωθημένος Μπολοβίνος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-1 και στο 85’ ο Μινάι με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 3-1.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Ντόστης, Ρούντος.
ΑΡΗΣ: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Κριλής (89’ Τσιαγκάνης), Βεϊζάι, Γιονγκσούνγκ (47’ Τριανταφυλλίδης), Παπαγεωργίου (87’ Σπυρόπουλος), Μινάι, Παπαδημητρόπουλος.
ΔΟΞΑ Α.Α.: Σιώρας, Νερούτσος, Σούλης, Στέφος, Κούταντζης, Ασημακόπουλος, Λιανός (46’ Νικολάου), Κολονίκης, Βλάχος (58’ Ζωγράφος), Γκίνι, Μπίκλης (63’ Βαρθάλης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money