Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 3–1


Φάση στα καρέ της Μάχης

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη του Νικηφόρου επί της βαθμολογικά αδιάφορης Μάχης, που παρέταξε το νεανικό της σύνολο (8 παίκτες κάτω των 20 ετών), χωρίς τους έμπειρους Μίχα, Τσούνη, Παπασωτηρίου, κι απέδειξε ότι διαθέτει εξαιρετική ομάδα, ικανή να πρωταγωνιστήσει σύντομα σε τοπικό επίπεδο…
Στο 1’ ο Αντζινάς παραλίγο να ανοίξει το σκορ αλλά ο τερματοφύλακας Κοροβέσης πρόλαβε κι έσωσε την εστία του με επέμβαση δίπλα στο κάθετο δοκάρι. Δεν άργησε το 1-0: Στο 7’ ο Δελόλμας, με ευθύβολο διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα (1-0). Η ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων επιβεβαιώθηκε στο 23’, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Μπούρα, ο Περικλής Κοροβέσης απέκρουσε προσωρινά και ο επερχόμενος Δημήτρης Μπούρας, την έστειλε με δυνατό πλασέ στα δίχτυα (2-0). Η Μάχη είχε εξαιρετική ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 35’ με τον Μεταξά, το διαγώνιο πλασέ του οποίου πέρασε σύρριζα άουτ!
Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε ίδια. Με τον Νικηφόρο να κρατάει τα ηνία του παιχνιδιού και την Μάχη να ανταποκρίνεται με όποιο τρόπο εύρισκε πιο πρόσφορο. Στο 70’ ο Γιάννης Μπούρας (από λάθος του Παρούσου) έγινε κάτοχος της μπάλλας και με ατομική προσπάθεια (πέρασε και τον τερματοφύλακα) σημείωσε το 3-0!
Λίγο αργότερα (73’) ο Παρούσος κέρδισε πέναλτυ. Το εκτέλεσε επιτυχώς ο ίδιος και μείωσε την διαφορά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Δραγάτης – Πολυχρονιάδης, Μήταρης. Στα μέσα του α’ ημιχρόνου (27’) απεβλήθη από τον πάγκο του ο προπονητής του Νικηφόρου Γιώργος Αθανασιάδης, επειδή διαμαρτυρόταν συνεχώς στον βοηθό διαιτητή και παρ’ ότι είχε προειδοποιηθεί ότι θα αποβαλλόταν, αυτός συνέχισε να παρενοχλεί!
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας,  Ρίζος, Δημητριάδης, Γιάν. Μπούρας, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Δημ. Μπούρας (63' Γαβριηλίδης), Ορούτσι, Δελόλμας (73' Μουρτοπάλας), Δούβος, Αντζινάς (46' Ν. Καλούδης).
ΜΑΧΗ: Περ. Κοροβέσης, Καχόπουλος, Αλ. Κοροβέσης (73' Πάσσαρης), Καλλιακούδας, Μέξης, Καραλής, Καρακοζίδης, Νταής, Σένε (32’ λ.τρ. Ζιάγκος), Παρούσος, Μεταξάς (85' Αγουρίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money