Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 3–1

Φάση από το παιχνίδι, με πρωταγωνιστές τον Καραλή και τον Εγιουρούμ

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ο Νικολακάκης κατέβαλε την αντίσταση του δυνατού Σαρωνικού με 3-1.
Δεν έπαιξε καλά ο πρωτοπόρος, αφού βασικά του ατού υστέρησαν…  Πάντως, κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο! Ο Σαρωνικός τα έδωσε όλα και λίγο έλειψε να πάρει την ισοπαλία. Στο 7’ ο Τσώκος βρέθηκε σε θέση βολής εντός της περιοχής (από πάσα του Αλεξίου) αλλά το σουτ που εξαπέλυσε, απέκρουσε με τα πόδια, ο πάντα έτοιμος Χρ. Παπαδόπουλος.
Ελάχιστες φάσεις από πλευράς γηπεδούχων στο α’ ημίχρονο. Στο 35’ ο Εγιουρούμ έπιασε δυνατό σουτ από την περιοχή και ο Κετέογλου έκοψε με το σώμα του την μπάλλα, σώζοντας βέβαιο γκολ. Όμως, τραυματίσθηκε και χρειάσθηκαν 3’ λεπτά για τις πρώτες βοήθειες… Στο 40’ ο Μουκάνης αστόχησε από πολύ καλή θέση και στο 41’ ο Εγιουρούμ πέτυχε το 1-0, με σουτ από το πέναλτυ, σε γύρισμα του Καλλέρη. Πριν λήξει το ημίχρονο (45’), ο Ναυπλιώτης υπέπεσε σε φάουλ-πέναλτυ επί του Καλλέρη. Το εκτέλεσε ο Πιτσούνης αλλά ο έμπειρος Καραλής τον «ψώνισε», απέκρουσε προσωρινά, η μπάλλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι κι επέστρεψε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα!
Ο Σαρωνικός έγινε πιο απαιτητικός στο β’ μέρος και καθώς οι γηπεδούχοι δεν είχαν πολλή διάθεση να ανταποκριθούν, πήραν μερικές πρωτοβουλίες και στο 54’ έφθασαν στην ισοφάριση, όταν ο Ντίνος κέρδισε κεφαλιά στην μικρή περιοχή, προσπάθησε ανεπιτυχώς να διώξει την μπάλλα ο Χρ. Παπαδόπουλος αλλά πρόλαβε ο Τσιγαρίδας και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα (1-1)!
Ακολούθησε «μάχη χαρακωμάτων» με δυνατές διεκδικήσεις και αρκετά φαόυλ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα στο 67’ ο νεοεισελθών νεαρός Χαρ. Παπαδόπουλος του Σαρωνικού.  
Ο Νικολακάκης βελτίωσε κάπως την απόδοσή του στο τελευταίο 20λεπτο αλλά ατύχησε, διότι ο Σάββας που μπήκε αλλαγή στο 74’, απεβλήθη κι αυτός με 2η κίτρινη κάρτα στο 80’! Επικράτησε αγωνιστικός εκνευρισμός αλλά στο 85’ ο Τέρζιεφ με σουτ έδωσε πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1). Το τελικό σκορ (3-1) διαμόρφωσε με νέο σουτ στις καθυστερήσεις ο Καλλέρης.
Καλή η διαιτησία του Μαργαρίτη. Σωστοί οι βοηθοί Μπαλάγκα και Βλαχόπουλος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος (85’ Τσαπανίδης), Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης, Μουκάνης (74' Σάββας), Καβάσης (58' λ.τρ. Τέρζιεφ), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης (46' Χ. Παπαδόπουλος), Τσόρακας, Τσιγαρίδας, Κετέογλου, Πανταζής (46' Τοπάλογλου), Μαλατάνος, Ντίνος (79' Τσαούσι), Τσώκος, Αλεξίου, Πάτσιος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money