Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 3–0


Εξαιρετικός για άλλη μια φορά ο Αλέξης Παπαγεωργίου, πέτυχε χατ-τρικ!


Δεν δυσκολεύθηκε να νικήσει την Νίκη Δροσιάς ο Άρης Βούλας στην έδρα του, με χατ-τρικ του Παπαγεωργίου! Το σκορ άνοιξε στο 30’ με κοντινό πλασέ του Παπαγεωργίου (1-0) ενώ στο 40’ ο Τριανταφυλλίδης είχε σουτ στο δοκάρι του Γκιόκα. Η Νίκη προσπάθησε στο πρώτο τέταρτο του β’ μέρους να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ο Ασιέγκμπου στο 60’ είχε τετ-α-τετ με τον Ούσιο αλλά ο τερματοφύλακας τον έκοψε με ετοιμότητα!
Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους. Στο 73’ ο Μινάι έκανε σέντρα και ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 και στο 78’ ο Γιονγκσούνγκ κέρδισε πέναλτυ, που μετέτρεψε σε γκολ ο Παπαγεωργίου, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (3-0). Ο Γιονγκσούνγκ είχε στο 85’ και σουτ στο δοκάρι.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Ρούντος, Β. Τζαφόλιας.
ΑΡΗΣ Β.: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Φώσκολος (76’ Γιονγκσούνγκ), Τριανταφυλλίδης (70’ Διγενής), Κριλής (60’ Τσιαγκάνης), Παπαγεωργίου, Μινάι, Παπαδημητρόπουλος.
ΝΙΚΗ: Γκιόκας, Σινοτρακάι, Παναγιωτίδης, Ιωαννίδης (75’ Κόνιαρης), Γεωργόπουλος, Μούρτης, Μηλιώτης, Λιβαθινός, Ασιέγκμπου, Λαγουτάρης (46’ Βουγίδης), Μιχαλάκης (46’ Πιπέρας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money