Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 3–0



H πρωτοπόρος Θύελλα «κουράσθηκε» αλλά στο 70’ πέτυχε το 1-0 με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Καζαντζή και μέχρι την λήξη του αγώνα πέτυχε δύο ακόμη τέρματα, επικρατώντας τελικά του Κουβαρά με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πολύ δυνατά και στο πρώτο ημίχρονο δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να γίνουν επικίνδυνοι επιθετικά. Στο διάστημα αυτό δεν έγιναν πολλές φάσεις μπροστά στα τέρματα παρ’ ότι η Θύελλα διατήρησε ανούσια υπεροχή.
Είναι αλήθεια ότι η ομάδα της Διασταύρωσης Ραφήνας στο πρώτο μέρος δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της, όμως στο β’ μέρος βελτιώθηκε και σημείωσε τρία γκολ, καθώς και οι παίκτες του Κουβαρά παρουσίασαν σημεία κόπωσης.
Στο 70’ ο Γεραγωτέλλης είχε σουτ στο δοκάρι του Αποστολίδη και στην επαναφορά της μπάλλας του έγινε πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καζαντζής, ο οποίος ευστόχησε (1-0). Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 75’ πάλι ο Καζαντζής, με πλασέ, σκόραρε για το 2-0. Όλα έδειχναν ότι αυτό θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα αλλά στο 89’ ο Μαργέτης με κεφαλιά πέτυχε το 3-0.
Διαιτητές: Δραγάτης – Κυριακόπουλος, Παπαδιώτης.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Στάφα (55’ Τσέλιος), Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Μουλάκης (50’ Αθανασόπουλος), Καζαντζής, Γεραγωτέλλης, Κατσούγκρης, Μαργέτης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Αποστολίδης, Σύρος, Βανγκέλι, Δημογιάννης (32’ Πίστας), Τζανής, Αναγνώστου, Αλεξίου (79’ Θεοδωρίδης), Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι, Δημητρόπουλος (75’ Ούτσικας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money