Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Όπως στον α' γύρο στην Ραφήνα (στο στιγμιότυπο), έτσι και στην ρεβάνς του Μπογιατίου, ο Τσέλια πέτυχε γκολ στην Θύελλα!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ 1–0
Σε πρόβα ενόψει τελικού Κυπέλλου εξελίχθηκε η συνάντηση των δύο φιναλίστ Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και Θύελλας Ραφήνας. Μόνο που η ομάδα της Ραφήνας κράτησε για το β’ ημίχρονο κάποιους βασικούς παίκτες (Καζαντζή, Τσέλιο) και με την κούραση που την διέκρινε λόγω των συνεχών παιχνιδιών (Τετάρτη, Κυριακή) δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοσή της. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έπαιξε με την γνωστή του σύνθεση (έστω κι αν έδωσε κι αυτός παιχνίδι Κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη) και επιδίωξε την νίκη από το πρώτο ημίχρονο, γεγονός που επετεύχθη. Η Θύελλα υπέστη μόλις την δεύτερη εφετινή της ήττα στο πρωτάθλημα, χωρίς να αφήσει καλές εντυπώσεις με την απόδοσή της.
Η ομάδα του Μπογιατίου ήταν καλύτερη, κι έφθασε στην επιτυχία του τέρματος που της έδωσε την νίκη στο 32’, όταν ο Μουρούτης πέρασε κάθετη πάσα στον Τσέλια, κι αυτός με δυνατό σουτ στο «Γ» της εστίας του Κατσιούλη, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων (1-0). Πάντως, οι παράγοντες της Θύελλας διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σάιντ. Οι γηπεδούχοι με κορυφαίο τον Αρκουμάνη, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό κι έχασαν ευκαιρίες (Κ. Τσεβάς, Βιδάλης, Χρ. Τσεβάς) για να πετύχουν κι άλλο τέρμα.
Στο β’ ημίχρονο η Θύελλα βελτιώθηκε και προσπάθησε να πιέσει, απειλώντας σε κάποιες περιπτώσεις, καθώς οι γηπεδούχοι της έδωσαν χώρο και οι ίδιοι κατέφυγαν σε αντεπιθέσεις.
Στην καλύτερη στιγμή τους οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε προσπάθεια (80’) του Καζαντζή.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Μακρής, Τσαλίκογλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας, Βιδάλης, Μουρούτης, Αρκουμάνης, Τσέλια (68' Ζυγούρης), Ανδρεαδάκης (78' Κολώνης), Αρβανιτάκης (46' Μπερμπάντης), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου (71’ Προδρόμου), Στάφα, Μανουσάκης (56’ Τσέλιος), Τασσόπουλος, Ντούνης, Δημεσπύρα, Ντόσκας, Μουλάκης (57’ Καζαντζής), Αθανασόπουλος, Γεραγωτέλλης.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΚΟΡΩΠΙ 0–2
Συνέχισε το αήττητο σερί του το Κορωπί, με νίκη 2-1 στη Νέα Μάκρη επί του αρκετά καλού Εθνικού. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και κατάφεραν να δυσκολέψουν τους φιλοξενούμενους, που απέδειξαν την ανωτερότητά τους επιτυγχάνοντας ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Ο Εθνικός έπαιξε με 8 παίκτες ηλικίας 20 ετών και κάτω.
Στην διάρκεια του αγώνα επικράτησαν δύσκολες καιρικές συνθήκες, με πολύ αέρα. Στο α’ μέρος ο αέρας ήταν υπέρ του Κορωπίου και στο β’ ημίχρονο αντίθετα, υπέρ του Εθνικού.
Το Κορωπί ήταν εμφανώς καλύτερη ομάδα και άνοιξε το σκορ στο 28’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Αλεξίου (0-1). Το 0-2 σημείωσε με εξαιρετική ενέργεια και σουτ ο Γιαχάεβ στο 82’.
Γενικά, το Κορωπί άφησε πολύ καλές εντυπώσεις απέναντι σε ένα συγκροτημένο αλλά σχετικά ανώριμο σύνολο.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Τσιαλογιάννης, Μπαλάγκα.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Σχοινάς, Νικηφοράκης, Κονταρίνης (35’ λ.τρ. Γεωργιόπουλος), Ελευθερίου, Ζούρος, Κωνσταντόπουλος, Τρυφιάτης, Τσουρής, Θανόπουλος (80' Σερβίσης), Μποϊμπέι (70’ Μπεκιάρης).
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Μαρινάκης, Πλάτανος (55’ Ερτσίου), Αλεξίου (65’ Σπηλιόπουλος), Χαρίτος, Β. Γιαχάεβ, Νούρια (46’ λ.τρ. Ρεντζής).

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2–2
Εξαιρετική, γεμάτη πάθος αναμέτρηση έγινε στο τοπικό ντέρμπυ του Λαυρίου, μεταξύ Λαυρεωτικής και Ολυμπιακού Λαυρίου, που έληξε 2-2 αφού η γηπεδούχος Λαυρεωτική προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο. Στο συγκλονιστικό παιχνίδι δεν έλειψε η ένταση και οι αποβολές παικτών! Ήταν ένα ματς-θρίλερ, που κρίθηκε στο 90’. Οι αντίπαλοι διατήρησαν την υπεροχή από ένα ημίχρονο. Η Λαυρεωτική κυριάρχησε στο πρώτο 45λεπτο που είχε με το μέρος της και τον ισχυρό άνεμο. Όμως, οι παίκτες της έχασαν την ψυχολογία τους μετά την απώλεια πέναλτυ στο 69’… Ο Ολυμπιακός έδειξε στοιχεία των πραγματικών του δυνατοτήτων στο β’ μέρος, που κατάφερε να ισοφαρίσει.
Η Λαυρεωτική με κορυφαίο τον αγέραστο Κοντογιάννη, άνοιξε το σκορ στο 8’ όταν ο Κοντογιάννης σε τετ-α-τετ νίκησε με πλασέ τον Καραμολέγκο (1-0). Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 25’ με τρομερό σουτ του Γιαχάεβ εκτός περιοχής (2-0).
Με την ψυχολογία στα ύψη, η Λαυρεωτική μπήκε δυνατά στο β’ ημίχρονο και μέχρι το 65’ το ματς κυλούσε αμφίρροπο, καθώς είχε βελτιωθεί και ο Ολυμπιακός, έχοντας τώρα με το μέρος του τον αέρα. Στο σημείο αυτό, δημιουργήθηκε ένταση στο ντέρμπυ για δύο αποβολές παικτών, που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Ο Παπαδόπουλος στο 66’ κτύπησε αθέλητα με αγκωνιά τον Βίλα, ο οποίος αντέδρασε βρίζοντας και χειρονομώντας. Απεβλήθησαν άμεσα και οι δύο με κόκκινη κάρτα. Το επεισόδιο παραλίγο να μεταβληθεί σε σύρραξη μεταξύ όλων των παικτών αλλά και των θεατών στις κερκίδες. Απειλήθηκε διακοπή του αγώνα, αλλά τα πράγματα ηρέμησαν σύντομα με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.
Μόλις το ματς ξανάρχισε (69’), η Λαυρεωτική έχασε τεράστια ευκαιρία νε προηγηθεί με 3-0, όταν ο Κοντογιάννης κέρδισε πέναλτυ από τον Μούργο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χάλαρης και ο τερματοφύλακας Καραμολέγκος με εξαιρετική απόκρουση απεσόβησε την παραβίαση της εστίας του! Πρέπει να είναι το 6ο πέναλτυ της περιόδου, που δεν κατάφερε να σκοράρει η Λαυρεωτική!
Μετά απ’ όλες αυτές τις φάσεις και την εξέλιξη της αναμέτρησης, λίγοι περίμεναν ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να ισοφαρίσει στο τελευταίο 15λεπτο. Κι όμως, αυτό έγινε: Στο 76’ ο Παπαγεωργίου με προβολή, σε «γέμισμα» από εκτέλεση φάουλ και άστοχη έξοδο του Λάμπρου, μείωσε 2-1. Και στο 90' ο Ζουμάς με δυνατό ευθύβολο σουτ ισοφάρισε 2-2!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Δουλγεράκης, Σπυρόπουλος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Μακρής (82' Ασλάνι), Χάλαρης, Πώχος, Παντελιάς, Μιχαηλίδης (46' Χουσεΐν), Α. Γιαχάεβ, Παπακωνσταντίνου (76' Τζώρας), Τσιριγώτης, Κ. Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Καραμολέγκος, Κουρτάνοβιτς, Βαφειάδης (77' Ζουμάς), Τσίκλος, Γκριμέκης (46' Σπυρόπουλος), Μπουτσάι, Μπεργιάννης, Έλενας, Παπαγεωργίου, Βίλα, Βελετάκος (46' Μούργος).
* Το παιχνίδι άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω αργοπορίας στην άφιξη του ορισμένου ιατρού αγώνα.

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΜΑΡΚΟ 2–1
Η Δόξα Κορωπίου σημείωσε δεύτερη συνεχόμενη νίκη (μετά από εκείνη επί του Νικηφόρου) στην προσπάθειά της να σωθεί από τον υποβιβασμό και να παραμείνει στην Α’ κατηγορία. Επεβλήθη γηπεδούχος της Μαρκό με 2-1 και την κράτησε χαμηλά στην βαθμολογία…
Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Θανόπουλος, που έκανε σουτ, η μπάλλα βρήκε στα πόδια αμυντικού, έχασε την δύναμή της και κατέληξε στα χέρια του Γερογιάννη, αλλά είχε φάλτσο και ξέφυγε από τα χέρια του, καταλήγοντας στα δίχτυα (1-0)! Η Δόξα πατούσε καλά στο γήπεδο και στο 17’ ο Πλίτσης προωθήθηκε (σε κτύπημα φάουλ του Ανδρεάδη), κι έκανε με σουτ από το ύψος του πέναλτυ του 2-0.
Με το σκορ αυτό η Δόξα έβαλε βάσεις για την επίτευξη της νίκης, που ήλθε τελικά αφού η ομάδα του Μαρκοπούλου αντέδρασε, βελτίωσε την απόδοσή της αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 74’ με άπιαστο σουτ του Μπάστα, στο «Γ» της εστίας του Παππά.
* Άλλες σημαντικές φάσεις του αγώνα:
Στο 3’ σουτ του Θανόπουλου, στα χέρια του Γερογιάννη.
Στο 16’ ο Θανόπουλος μπήκε μόνος του, αφού πέρασε στο σπρίντ τον Κάλη, αλλά πλάσαρε στα πόδια του εξερχόμενου Γερογιάννη.
Στο 28’ ανατροπή του Θανόπουλου από τον Τσετβερίκωβ, ο διαιτητής έδειξε ότι βρήκε μπάλλα, όχι πέναλτυ.
Στο 30’ ισορρόπησε το παιχνίδι η Μαρκό και βγήκε στην κόντρα, καθώς η Δόξα άρχισε να χάνει εύκολα την μπάλλα.
Στο 33’ μπάσιμο και πλασέ του Θανόπουλου, απελπιστικά ψηλά άουτ.
Στο 41’ δυνατό σουτ του Λιούμη από 30 μ. μόλις άουτ.
Στο 43’ συνδυασμός Γαλάνη – Μουσαράι, αποφέρει κέρδος ένα κόρνερ.
Στο 45’ μόνος του ο Ψαράκης μπροστά στον Γερογιάννη, ανεξήγητα «έκοψε» την μπάλλα, κι έδωσε χρόνο στον Κάλη να τον μαρκάρει αποτελεσματικά.
Στο 52’ δυνατό σουτ του Θανόπουλου, λίγα εκατοστά άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γερογιάννη.
Στο 62’ σουτ του Γαλάνη, στην αγκαλιά του Παππά.
Στο 66’ σουτ του Μουσαράι από την μικρή περιοχή, στην έξω πλευρά των δικτύων του Παππά.
Στο 76’ σουτ του Καπουράνη, εξουδετέρωσε ο Γερογιάννης.
Στο 78’ παράλληλη σέντρα του Καπουράνη προς την εστία του Γέρογιάννη, δεν πρόλαβε ο Μιχαήλ να την σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 85’ σουτ του Μιχαήλ, έδιωξε σε κόρνερ ο Γερογιάννης.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας. Σημειωτέον ότι και οι δύο ομάδες ζήτησαν πέναλτυ στο β’ ημίχρονο (η Δόξα σε φάουλ εντός περιοχής στον Θανόπουλο και τον Ψαράκη και η Μαρκό σε φάση διαρκείας στα καρέ της Δόξας –στο 78’- για χέρι αμυνόμενου εντός περιοχής) αλλά δεν δόθηκε σε καμία… 
ΔΟΞΑ: Παππάς, Καπουράνης, Λιούμης, Αμπεντινάι, Πλίτσης, Δαραμάρας, Μιχαήλ, Ανδρεάδης (77' Κουμπέγια), Ψαράκης, Θανόπουλος (63' λ.τρ. Στέφ. Παπαδόπουλος), Μπουτσικάρης (54' Κάρο).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Καλαβρός, Ραβανός, Τσετβερίκοβ, Ξεφτεράκης (46' Σταμπέλος), Κάλης, Γαλάνης, Μπάστας, Δημητρίου (87' Κούτσας), Μουσαράι, Ζαφειρόπουλος (66' Σινάνι).

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 4–1
Η γηπεδούχος Μάχη «δοκιμάσθηκε» από την απειλητική Σταμάτα για 30’ λεπτά παιχνιδιού αλλά μετά επικράτησε καθαρά με 4-1. Στο 21’ από κόρνερ του Σταύρου, πετάχθηκε ο Πετρόμηλο και με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, η Μάχη ανέτρεψε το σκορ! Στο 42’ ο Μητρόπουλος έκανε πέναλτυ στον Σένε και ο ίδιος ο παθών το εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε 1-1. Στο 45’ από εξαιρετική ενέργεια του Σένε (από πλάγια θέση) και πάσα στον Παρούσο έγινε το 2-1 από τον τελευταίο.
Στο β’ μέρος η Σταμάτα δεν ήταν τόσο καλή όσο στο πρώτο και οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο ακόμη τέρματα: Στο 47’ ο Ζιάγκος με πλασέ το 3-1 και στο 88’ ο Παρούσος (μετά από ενέργεια του Σένε, όπως ακριβώς και στο 2-1) το 4-1, έκλεισε το σκορ.
Διαιτητές: Καρράς – Τσέλιος, Κάλλης.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Καχόπουλος (85' Καλλιακούδας), Καρακοζίδης, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Ζιάγκος (73' Μέξης), Νταής, Σένε, Μίχας (86’ Αλ. Κοροβέσης), Παρούσος.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Σιαδήμας, Δημούδης, Μητρόπουλος, Πέππας, Σμυρναίος, Σεκερτζής (46' Χατζής), Πετρόμηλο, Καυγαλάκης, Σταύρου, Δημητρίου.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 0–0
Ίσως ο Νικηφόρος να πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση! Όμως, παρά την συνεχή υπεροχή και τις πολλές μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για γκολ, έμεινε στο «μηδέν» και τα Γλυκά Νερά, παρ’ ότι γηπεδούχα, απέσπασαν ισοπαλία 0-0!
Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ σε ανατροπή του Δ. Μπούρα από αμυντικό εντός περιοχής και είχαν ακόμη μία κλασική ευκαιρία με τον Ουκόνου, που μπερδεύτηκε με τον Δ. Μπούρα και το πλασέ του πρόλαβαν πάνω στην γραμμή τέρματος να σώσουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων. Στο β’ ημίχρονο ο Τσούκας έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση 3 φορές ενώ ο Ορούτσι είχε σουτ από πολύ κοντά, άουτ! Τα Γλυκά Νερά δεν είχαν φάση για γκολ.
Διαιτητές: Μπερέτας – Γουργιώτης, Πανούτσος.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Μπουλούμπασης, Γιαννούλης (39' λ.τρ. Αντωνόπουλος), Κοντζιάς, Βάρδας, Tσαουσάι (35' Γάσπαρης), Νάνος, Μουτζακάς (75' Θεοφάνους), Κουτρομάνος, Ντεντέους.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Δημητριάδης, Γιάν. Μπούρας, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Δημ. Μπούρας (75' Αντζινάς), Νεοφύτου, Δελόλμας, Δούβος (67' Καλούδης), Ουκόνου (44' Ορούτσι).

Το γκολ του Κάππου (κίτρινη φανέλα δεξιά, με το μούσι) για το 2-1
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 5–3
Στην μνήμη του Σωκράτη Κιούρκου, ο Παλληνιακός έπαιξε με εγωισμό και μεγάλη διάθεση για την νίκη και παρ’ ότι το Κρυονέρι προηγήθηκε στο σκορ, η γηπεδούχος μέσα σε 22’ λεπτά παιχνιδιού κατάφερε να σημειώσει 4 γκολ και να επικρατήσει τελικά με 5-3 αφού στις αρχές του β’ ημιχρόνου το σκορ ήταν 5-1!
Ο αγώνας άρχισε με 1’ λεπτού σιγή στην μνήμη Κιούρκου και μόλις στο 3’ ο Αλέξης Καλούδης συγκρούσθηκε με τον Δρακόπουλο και κτύπησε στο κεφάλι και το φρύδι. Όσο ο Καλούδης δεχόταν τις πρώτες βοήθειες και ράμματα εκτός αγωνιστικού χώρου, το Κρυονέρι κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Χρυσικόπουλο (7’), ο οποίος από πάσα του Βλαχάκη βρέθηκε αμαρκάριστος κοντά στο τέρμα και πλάσαρε τον Αραχωβίτη (0-1).
Αμέσως οι παίκτες του Παλληνιακού «ξύπνησαν», επανήλθε στο παιχνίδι (10’) ο Καλούδης, μπανταρισμένος στο κεφάλι και πήραν πρωτοβουλίες. Στο 18’ ο Κοβάνης πέρασε και τον τερματοφύλακα Βαμβακά και γύρισε στον επερχόμενο Ζώκο, ο οποίος σε κενή εστία, σούταρε απελπιστικά άουτ! Όμως, την λύση έδωσε ο Κούνας (με την βοήθεια και του αέρα) στο 20’, με τρομερό άπιαστο απευθείας κτύπημα φάουλ από 30 και πλέον μέτρα, στο «Γ» του Βαμβακά (1-1). Η άμυνα του Κρυονερίου «έμπαζε» και στο 22’ έγινε η ανατροπή του σκορ, ύστερα από νέο κτύπημα φάουλ του Κούνα, ασθενή απόκρουση του Βαμβακά και κοντινό πλασέ του Ηλία Μπούρα (2-1)!
Η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν εμφανής, καθώς οι επιθέσεις τους διαδέχονταν η μία την άλλη και δυσκόλευαν την άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο 33’ ο Κοβάνης είχε σουτ άουτ από καλή θέση και στο 38’ από κάθετη πάσα του Κάππου, πάλι ο Κοβάνης πρόλαβε την έξοδο του Βαμβακά και τον πλάσαρε, σημειώνοντας το 3-1. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (42’), με διαγώνιο πλασέ από πλάγια θέση, ο Κάππος διαμόεφωσε το 4-1…
Έτσι, το β’ μέρος ήταν διαδικαστικό. Το Κρυονέρι διόρθωσε όσο μπορούσε την αμυντική του διάταξη και ο Παλληνιακός με πολύ κέφι κυνήγησε περισσότερα γκολ. Στο 52’ ο Νάκου με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 5-1 κι εκεί σταμάτησε η μεγάλη πίεση των γηπεδούχων! Το 5-2 πέτυχε ο Βλαχάκης στο 71’ με σουτ εκτός περιοχής και το 5-3 ο Χρυσικόπουλος στο 92’ με πλασέ.
Διαιτητές: Παπάζογλου – Μπουξμπάουμ, Παπαδιώτης. Στο 85’ παραλίγο να γίνει μεγάλο επεισόδιο μεταξύ παικτών, που πιάστηκαν στα χέρια από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Κεφάλα στον Φελέκη! Ο διαιτητής άργησε να επέμβει και λίγο έλειψε να εξελιχθεί η κόντρα σε σύρραξη… Ευτυχώς επενέβησαν οι παράγοντες των ομάδων και «έσβησαν» την φωτιά.
Στον πάγκο του Κρυονερίου κάθισε ο βοηθός προπονητού Παναγιώτης Χριστοδούλου, λόγω τιμωρίας του προπονητή Δημήτρη Λυριτζή. Τον Παλληνιακό καθοδήγησε και σ’ αυτό το παιχνίδι ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας (έχει ήδη 2 νίκες σε στα 2 αγώνες) και σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ίδιος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κούνας, Νάκου, Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Ηλ. Μπούρας, Ζώκος (55’ Δαραμούσκας), Κάππος (66’ Κυριόπουλος), Κοβάνης, Μαυράκης (75’ Αλβανός), Φελέκης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βαμβακάς, Σταμούλης (46’ Ελούνα Αμπέλε – Κόλμπερ), Κολώτας (46’ Κανταρέλλης), Δ. Δεσύλλας (61’ Γεωργίου), Θανασούλης, Κεφάλας, Βλαχάκης, Δερβένης, Δρακόπουλος, Χρυσικόπουλος, Κοντόσταυλος.

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–2
Ανοιχτό, ευχάριστο παιχνίδι έγινε στον Κουβαρά, όπου ο Πρωτέας ήταν λίγο πιο τυχερός και πήρε την ρεβάνς της εντός έδρας ήττας του στον α’ γύρο! Ύστερα από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο (0-0), στην διάρκεια του οποίου χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο νεαρός Λέκα άνοιξε το σκορ στο 54’ υπέρ των φιλοξενουμένων (0-1). Πολύ γρήγορα (58’) οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Πίστα (1-1) και είχαν δοκάρι με τον Ζατσελλάρι στο 62’ για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα! Αφού χάθηκαν πάλι αρκετά γκολ κι από τις δύο ομάδες, ευτύχησε ο Κατσούλας στο 86’ να σκοράρει και να δώσει την νίκη στην ομάδα του.
Ο Πρωτέας σημείωσε την πρώτη του νίκη ύστερα από 6 αγωνιστικές (στην 21η είχε επιβληθεί γηπεδούχος του Ολυμπιακού Λ. με 2-0)!
* Οι καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού:
Στο 8’ κεφαλιά Μαμάκου σε σέντρα του Γεωργίου, άουτ.
Στο 10’ σέντρα σουτ του Πίστα, πρόλαβε να διώξει ο Μακρυπίδης, πριν τον Αλεξίου που καιροφυλακτούσε.
Στο 17’ χαμένο τετ-α-τετ του Πλάκα, που βρέθηκε απέναντι στον Φώσκολο και σούταρε πάνω στο σώμα του.
Στο 23’ δυνατό σουτ του Μαραγκού στην κλειστή γωνία του Ευδαίμωνα, που πρόλαβε κι έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 28’ σέντρα ακριβείας του Ζατσελλάρι στο κεφάλι του Πίστα, που από δύο μέτρα αστόχησε!
Αυτή η φάση, όπως κι εκείνη του Πλάκα στο 17’, έκαναν τους θεατές να πεταχτούν από την θέση τους. Δύο σίγουρα γκολ χάθηκαν, απ’ αυτά που δεν …χάνονται!
Στο 53’ ο Μαμάκος σούταρε μέσα από την περιοχή άουτ, ενώ ήταν εκτός θέσης ο Ευδαίμων.
Στο 62’ απευθείας κτύπημα φάουλ του Ζατσελλάρι, έδιωξε σε κόρνερ ο Φώσκολος, με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού.
Στο 70’ χαμένο τετ-α-τετ του Δημητρόπουλου. Απίστευτο σλάλομ, τον έφερε προ της εστίας του Φώσκολου, το πλασέ του όμως έφυγε απελπιστικά άουτ.
Στο 71’ σουτ του Ζατσελλάρι, μόλις άουτ.
Στο 73’ μπλόκαρε σουτ του Μαμάκου, ο Ευδαίμων.
Στο 80’ σουτ του Παπαντζίμα, μόλις άουτ.
* Τα γκολ:
Στο 54’ ωραίο πλασέ με φάλτσο του νεαρού Λέκα, στην αριστερή γωνία του Ευδαίμωνα. Άπιαστο γκολ.
Στο 58’ η ισοφάριση με τον Πίστα, κι αυτός με σουτ πλασέ.
Στο 86’ το τελικό 1-2, με κεφαλιά του προωθημένου αρχηγού Κατσούλα, σε σέντρα του Παπαντζίμα.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Τσέλιος, Ρούντος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Πλάκα, Βανγκέλι, Σύρος (58' Δημητρόπουλος), Τζανής, Αναγνώστου, Αλεξίου (46' Δημογιάννης), Θαν. Δημητρακόπουλος, Φεϊζούλα, Ζατσελλάρι, Πίστας.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Φώσκολος, Λέκα (86' Διακορώνας), Βασιλείου, Μακρυπίδης, Ποστόλης, Κατσούλας, Μπούσκος (56' Κούλιμπης), Μαραγκός, Γεωργίου, Παπαντζίμας, Μαμάκος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money