Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2-3

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–0
Έσπασε το ρόδι και τα Καλύβια σημείωσαν –επιτέλους- την πρώτη τους νίκη (1-0) μέσα στο 2015, επί της αξιόμαχης Ατλαντίδος. Τελευταία φορά που νίκησαν ήταν την 16η αγωνιστική, στις 20/12/2014, με 4-2 την Δόξα Αγ. Άννας!
Το ματς εξελίχθηκε δυνατό και αμφίρροπο αλλά η διάθεση των γηπεδούχων για την νίκη, ξεπέρασε την όποια αντίσταση των φιλοξενούμενων. Το μοναδικό τέρμα πέτυχε στο 60’ ο Δημ. Οικονομίδης ενώ νωρίτερα, (στο 47’) ο Γκίνης είχε προσπάθεια που σταμάτησε στο δοκάρι.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Αχ. Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Μιλούκα, Ι. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Μάτι, Θεοφ. Τσομπανάκης (46' Σερμπενιάδης), Δημ. Οικονομίδης (82' Γιαννούλας), Γκίνης (75' Ροκανάς), Χριστόπουλος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Σβόλης (46' Μπενέκος), Παπαπέτρου, Τρικαλίτης, Καγιάς, Παππάς, Μπρέγκου, Μπερέτης (83' Τσουράκης), Τσαδήμας, Πανόπουλος, Μπάμης (86' Κατσίμπρας).

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–2
Ο Παθιακάκης ανέτρεψε το σκορ και νίκησε στα Σπάτα την Αρτέμιδα με 2-1! Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειχναν καλύτεροι. Στο 4’ είχαν ευκαιρία, όταν ο Τζούτζι με απευθείας κτύπημα φάουλ απείλησε τον Σπανό, ο οποίος βρέθηκε προετοιμασμένος κι απέκρουσε, ενώ στο 6’ απάντησε ο Παθιακάκης με τον Πετράκη, όπως και στο 12΄με τον Ντρένοβα, αλλά και ο Καρυστινός ήταν έτοιμος… Το σκορ άνοιξε στο 29’ ο Τσουκαλάς με ψύχραιμο πλασέ (1-0). Κι άλλη προσπάθεια του Τσουκαλά στο 30’ έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ.
Και στο 41’ ήλθε η ισοφάριση. Ο Μόδεστος Τασιούδης κτύπησε φάουλ, ο Καρυστινός έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Σωτηρόπουλος από κοντά σκοράρησε (1-1).
Στο β’ ημίχρονο η Άρτεμις υστέρησε αγωνιστικά! Σαν να τους κτύπησε κεραυνός και δεν μπορούσαν να βρεθούν μεταξύ τους! Οπότε, ο Παθιακάκης βρήκε ευκαιρία να πάρει σαφή πρωτοβουλία και να σημειώσει γκολ στο 61’, όταν ο Καρυστινός έκανε κακό υπολογισμό σε κτύπημα κόρνερ του Πετράκη και η μπάλλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του (1-2). Πάντως, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον τερματοφύλακά τους.
Μέχρι το τέλος του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν την πολύτιμη νίκη και πήραν τους 3 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο στο 89’, αλλά ο Κώστας Τασιούδης απομάκρυνε την μπάλλα και τον διαγραφόμενο κίνδυνο.
Διαιτητές: Λάμπρος – Τσιαλογιάννης, Καραθανάσης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Αϊδώνης, Καζάλας (65’ Σερμαγιάς), Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Διαμάντης, Δαρβής (61’ Σταύρου), Φυτιλής (78’ Βετουλαδίτης), Τσουκαλάς, Τζούτζι.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αντεριώτης, Κόκα, Κ. Τασιούδης, Τσίγκος, Κουλούρης (52’ Ρακιτζόπουλος), Μπάσολι (46’ Μυλωνάς, 63’ λ.τρ. Γκέος), Μ. Τασιούδης, Σωτηρόπουλος, Ντρένοβα, Πετράκης.

ΑΝΟΙΞΗ – ΩΡΩΠΟΣ 0–1
Σπουδαία νίκη πέτυχε στην Άνοιξη ο Ωρωπός με 1-0. Μάλιστα, από το 65' οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες αλλά επέδειξαν τόσο μεγάλο πάθος, ώστε αποκόμισαν το θετικό αποτέλεσμα που επιζητούσαν. Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι της Άνοιξης έπαιξαν ελαφρώς καλύτερα και δημιούργησαν ευκαιρίες. Στο β’ μέρος ο Ωρωπός βελτιώθηκε και απείλησε, φθάνοντας στην επίτευξη του τέρματος που του έδωσε και την νίκη.
Ο Ωρωπός έμεινε με 10 παίκτες (65’) λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Βολιώτη (έβρισε τα Θεία) αλλά παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, κατάφερε στο 72’ να σκοράρει με κεφαλιά του Λάπα (0-1).
Σημαντικές ευκαιρίες έχασε ο βασικός σκόρερ της Άνοιξης Παπιδάκης, ο οποίος στο 24' και το 89' απώλεσε δύο τετ-α-τετ με τον Νικολάου!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Τσαλίκογλου, Βιτσεντζάτος.
ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Ζώτος (80' Σίτης), Κολώτας, Κυριάκης, Γιομπάδαλης, Αθανασόπουλος, Λαγαστής, Δαρζέντας, Σκούρας (61' Λιγωμένος), Παπιδάκης, Ζέγκος-Λακαφώσης (73' Αρτοποιάδης).
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Αμπάζι, Γκλιάτης, Βολιώτης, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου (85' Κανατάς), Μήτρου, Κρομμύδας (90' Οικονομάκος), Φιλλής (91' Κατερίνης), Μπάνας.

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 0–2
Σημαντική εκτός έδρας νίκη 2-0 σημείωσε ο Αφιδναϊκός επί της Δόξας στην Αγία Άννα, και την άφησε στην ουρά της βαθμολογίας. Αντίθετα, ο Αφιδναϊκός εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία και κάνει όνειρα για μια καλή τελική κατάταξη, ώστε του χρόνου να στοχεύσει ψηλότερα!
Τα τέρματα της νίκης του Αφιδναϊκού, σημείωσε ο έμπειρος Τσαβδαριδη με ισάριθμα σουτ μέσα από την περιοχή στο 33’ και στο 73’, μετά από ωραίες μακρινές μεταβιβάσεις συμπαικτών του. Η Δόξα προσπάθησε κατά διαστήματα να απειλήσει αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν ένα δοκάρι με σουτ του Κολονίκη εκτός περιοχής, στο 65’. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί δύο δοκάρια, με τους Καραμήτρο και Τσαβδαρίδη, ένα σε κάθε ημίχρονο.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Χριστόπουλος, Πειρασμάκης. Στο 88’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπίκλης της Δόξας και στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι υπήρξε διακοπή του αγώνα για 2’ λεπτά όταν θεατής έφτυσε από το συρματόπλεγμα (είναι κοντά στην γραμμή του αγωνιστικού χώρου) τον επόπτη!
ΔΟΞΑ Α.Α.: Δαμίγος, Νερούτσος, Σούλης, Μπίκλης, Τουτουντζής, Κολονίκης, Μπάστας, Στέφος (78’ Γκόγκος), Βαμβάτσικος, Σταυγιανουδάκης (84’ Βλάχος), Μάρκου (69’ Μαρμαράς).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Άλι, Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Κλίσι, Ζουβερέλλης, Ν. Γάγγας, Τάτσης (78’ Κουτσούκος), Τσαβδαρίδης, Ι. Νικολάου (84’ Μ. Τσαλίδης), Βελτανιώτης (69’ Σκέλλας).


ΝΙΚΗΤΕΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 0–0
Μετά από συναρπαστικό παιχνίδι, Νικητές και Καπανδρίτι ήλθαν ισόπαλοι 0-0. Οι Νικητές έχασαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες αλλά στο 88’ ο Καραμπιτιάνης του Καπανδριτίου, παραλίγο να σκοράρει καθώς πλάσαρε τον τερματοφύλακα Κατσή, ο οποίος πρόλαβε με ενστικτώδη ενέργεια να απλώσει το χέρι του και να σώσει την παραβίαση του τέρματός του!
Κατά τα άλλα, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Μπαχούμας, ανέδειξε το πλούσιο ταλέντο του με τις αποκρούσεις που πραγματοποίησε και τον τρόπο που διηύθυνε την άμυνά του, ενώ οι επιθετικοί των γηπεδούχων επιδόθηκαν σε ρεσιτάλ αδυναμίας να σκοράρουν παρ’ ότι έφθασαν τουλάχιστον σε 5-6 περιπτώσεις στην μικρή περιοχή και ολοκλήρωσαν χωρίς επιτυχία τις ενέργειές τους. Οι Χαρίσης, Τσούκα, Καραβατάκης και Πετράι πρέπει να ψάξουν να βρουν τι φταίει και δεν μπορούν να σημειώσουν ένα τουλάχιστον τέρμα όταν βρίσκονται μόνοι τους μπροστά στο αντίπαλο τέρμα! Την καλύτερη ευκαιρία είχαν στην ίδια φάση (στο πρώτο ημίχρονο) ο Τσούκα και ο Χαρίσης, όταν ο Μπαχούμας έκανε διπλή εντυπωσιακή επέμβαση…
Από την πλευρά του το Καπανδρίτι, με τις τόσες απουσίες και απώλειες βασικών στελεχών του, απέδειξε ότι διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο, μια ομάδα που γνωρίζει να στέκεται στον αγωνιστικό χώρο με συγκεκριμένο τρόπο και σχέδιο. Στο ματς αυτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη δοκάρι σε κτύπημα φάουλ του Μελιρά στο 30’ και μια καλή κεφαλιά του Αθανασόπουλου στο α’ μέρος, μόλις άουτ.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Δουλγεράκης, Δατσέρης.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Πανουσόπουλος (46’ Σαββίνος), Τσουκαλάς (46’ Κορωνιάς), Στάθ. Αντωνόπουλος, Σκιαδάς, Ντούσης (78’ Λεμονής), Χαρίσης, Μαλάι, Καραβατάκης, Τσούκα, Πετράι.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Παπαγεωργίου, Σίνας (46’ λ.τρ. Στέφ. Σδράλιας), Νικολόπουλος, Σωτήρχος, Παπαθανασίου (85’ Καραμπιτιάνης), Ν. Μελιράς, Κάκαρης, Αθανασόπουλος, Φίλ. Σδράλιας (67’ Ζαμπούρας).

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 3–0
Δεν δυσκολεύθηκε να νικήσει την Νίκη Δροσιάς ο Άρης Βούλας στην έδρα του, με χατ-τρικ του Παπαγεωργίου! Το σκορ άνοιξε στο 30’ με κοντινό πλασέ του Παπαγεωργίου (1-0) ενώ στο 40’ ο Τριανταφυλλίδης είχε σουτ στο δοκάρι του Γκιόκα. Η Νίκη προσπάθησε στο πρώτο τέταρτο του β’ μέρους να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ο Ασιέγκμπου στο 60’ είχε τετ-α-τετ με τον Ούσιο αλλά ο τερματοφύλακας τον έκοψε με ετοιμότητα!
Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους. Στο 73’ ο Μινάι έκανε σέντρα και ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 και στο 78’ ο Γιονγκσούνγκ κέρδισε πέναλτυ, που μετέτρεψε σε γκολ ο Παπαγεωργίου, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (3-0). Ο Γιονγκσούνγκ είχε στο 85’ και σουτ στο δοκάρι.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Ρούντος, Β. Τζαφόλιας.
ΑΡΗΣ Β.: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Φώσκολος (76’ Γιονγκσούνγκ), Τριανταφυλλίδης (70’ Διγενής), Κριλής (60’ Τσιαγκάνης), Παπαγεωργίου, Μινάι, Παπαδημητρόπουλος.
ΝΙΚΗ: Γκιόκας, Σινοτρακάι, Παναγιωτίδης, Ιωαννίδης (75’ Κόνιαρης), Γεωργόπουλος, Μούρτης, Μηλιώτης, Λιβαθινός, Ασιέγκμπου, Λαγουτάρης (46’ Βουγίδης), Μιχαλάκης (46’ Πιπέρας).

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 2–1
Η Βουλιαγμένη ήταν καλύτερη κατά διαστήματα και νίκησε τον Ραμνούντα, που δεν είχε αποτέλεσμα στις επιθετικές του ενέργειες. Σύμφωνα με τους γηπεδούχους, «αυτή την φορά κανένας δεν μπορούσε να σταματήσει την Βουλιαγμένη... 13 οφ-σάιντ, 1 πέναλτυ που δεν δόθηκε κλπ.», δεν εμπόδισαν τον Αντάρτη με απευθείας κτύπημα φάουλ να πετύχει το 1-0 στο 65’ ούτε τον Μαρίου στο 85’ μέσα από την μικρή περιοχή, να σημειώσει το 2-0.
Η ομάδα του Γραμματικού μείωσε 2-1 στο 90' με σκόρερ τον Νικολέα αλλά είχε και δύο δοκάρια, ένα στο α’ ημίχρονο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ραπτογιάννη, κι ένα με κεφαλιά-ψαράκι του Χαμάμη στο 89’.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Πανούτσος, Μπαλάγκα. Η Βουλιαγμένη διαμαρτύρεται για κακή διαιτησία και κακές υποδείξεις σε πολλές περιπτώσεις. Επίσης, υποστηρίζουν ότι ο τερματοφύλακας και ο ν.4 (Χαμάμης) του Ραμνούντα, προκαλούσαν συνεχώς με την συμπεριφορά τους. Ο Ραμνούς διαμαρτύρεται για μια πέτρα που έπεσε στον τερματοφύλακα Στέφ. Κόλλια, ο οποίος διαμαρτυρόταν στην βοηθό διαιτητή ότι υπέδειξε ανάποδα φάουλ υπέρ των γηπεδούχων, που τελικά απέφερε το πρώτο γκολ της Βουλιαγμένης!
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Ανδρ. Λιόλιος, Τσιρλής, Αντάρτης, Σταυρόπουλος (85' Μπακάλης), Παπαβασιλείου (83' Καραμέτος), Καρδαμίτσης, Κορδάς (60' Μανταλώζης), Μαρίου, Χριστόπουλος, Μάστορας.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος, Γρίβας (46’ Τούντας), Ν. Χαμάμης, Κοκίνι, Παιδής, Δημ. Κόλλιας, Ραπτογιάννης (75’ Κούκης), Νικολέας, Χατζηανδρέου (65’ Κων. Κόλλιας), Καρλής.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΜΝΟΥΝΤΑ
Εκπρόσωπος του  Ραμνούντα Γραμματικού σε επικοινωνία με τα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ», ενημέρωσε ότι στην φάση που προηγήθηκε του πρώτου τέρματος της Βουλιαγμένης, στην αναμέτρηση Βουλιαγμένης-Ραμνούντα 2-1, κάποιος «φίλαθλος» των γηπεδούχων έριξε πέτρα στον τερματοφύλακα της ομάδας του Γραμματικού και τον κτύπησε ελαφρά!
Υπήρξε διακοπή του αγώνα (γύρω στο 65’) για 5’ περίπου λεπτά, που δεν κρατήθηκε ποτέ από τον διαιτητή!
Οι παράγοντες του Γραμματικού διαμαρτυρήθηκαν, γιατί δεν διεκόπη ο αγώνας, σύμφωνα με την τελευταία οδηγία του υφυπουργού αθλητισμού.
Στο τέλος, οι εκπρόσωποι της Βουλιαγμένης δεν ήθελαν να υπογράψουν το φύλλο αγώνος, επειδή ο διαιτητής έγραψε τα συμβάντα, με αποτέλεσμα η αποστολή του Ραμνούντα να καθυστερήσει μία ώρα να φύγει από το γήπεδο…
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
Η Βουλιαγμένη ανάρτησε στο F/B την ακόλουθη ανακοίνωση, ως απάντηση σε όσα υποστήτιξε ο Ραμνούς Γραμματικού. Το κείμενο έχει ως εξής:
«Είναι ντροπή για το Γραμματικό να βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις! Πάντα η Βουλιαγμένη είχε, έχει και θα έχει παραδειγματική φιλοξενία απέναντι και στους αντιπάλους της αλλά και απέναντι στους διαιτητές.
Απορούμε πως ο κ. Ζαχαρόπουλος είδε σε όλο τον αγώνα μόνο ένα χαλικάκι, που λέει ότι πέταξε κάποιος από την κερκίδα με τα διακριτικά της ομάδας μας και δεν είδε τα άπειρα οφ-σάιντ που έδειχνε ο επόπτης εις βάρος μας, το πέναλτυ που δεν έδωσε, τον τερματοφύλακα των αντιπάλων που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα στους φιλάθλους! Άντε να το έκανε ο δικός μας τερματοφύλακας στο γήπεδο του Γραμματικού! Ακόμη εκεί θα ήμασταν…
Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά, τη στιγμή που σε άλλα γήπεδα γίνονται τέρατα και σημεία και περνάνε απαρατήρητα.
Όσο για το Γραμματικό, τι θέλει; Να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά; Αυτή είναι η ομάδα του; Αυτό είναι αθλητισμός; Κύριοι, είστε απαράδεκτοι.
Ό,τι και να κάνουν ό,τι και να λένε, η Βουλιαγμένη θα διδάσκει ήθος και πολιτισμό».

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–1
Εμφανώς καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Αήττητος, έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο (που είχε και τον αέρα μαζί του) αλλά κατάφερε να προηγηθεί στο β’ μέρος (54’) με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Κουλοχέρη (0-1).
Ο Σαρωνικός προσπάθησε αμέσως μετά να απειλήσει, έφθασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις, και στην τρίτη (75’) ισοφάρισε με κεφαλιά του προωθημένου Τσιγαρίδα, μετά από κτύπημα φάουλ (1-1). Ο υψηλόσωμος Τσιγαρίδας, που αγωνίζεται ως σέντερ μπακ αλλά βοηθάει και στα χαφ, σκοράρει ανελλιπώς στα τελευταία 3 ματς πρωταθλήματος της ομάδας της Αναβύσσου!
Διαιτητές: Παπάζογλου – Κάλλης, Απ. Παπαδόπουλος.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης, Τσόρακας, Τσιγαρίδας, Κετέογλου (61' Μπούκης), Μαλατάνος, Πάτσιος (46' Πανταζής), Μετάνι (88' Τοπάλογλου), Τσώκος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Ράπτης, Λύγκος, Κων. Παπαδόπουλος, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Παναγόπουλος (85' Παργιανός), Μασκλαβάνος, Παπαδάς (46' Κοντάκης), Ορμανόπουλος.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ 0–1
Πάντα απροσδόκητος ο Αχιλλέας, «πέρασε» με νίκη 1-0 από τον Διόνυσο. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις καθώς οι αντίπαλοι περιορίσθηκαν σε μακρινά σουτ, τα οποία εξουδετέρωσαν οι δύο τερματοφύλακες. Ο Αχιλλέας παρουσιάσθηκε ελαφρώς καλύτερος και ανταμείφθηκε για την υπεροχή αυτή στο 75’, όταν σε καλή αντεπίθεση ο Σταματόπουλος έκανε σέντρα και ο νεοεισελθών Σούρμπης με κεφαλιά πέτυχε το 0-1, κρίνοντας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η 2η κίτρινη κάρτα στον Μπούλια του Αχιλλέα στο 88’.
Διαιτητές: Ντόστης – Γκούβας, Μπέκας.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Χαρμπίλας, Ζαχαρόπουλος, Καρατσίκος, Χρ. Γκέσουρας, Ράλλης, Μαρώλιας (46’ Ζερμπίνης), Αλεξανδρόπουλος (60’ Κωνσταντόπουλος), Χρυσανθόπουλος, Δρόσος, Στεφανίδης (76’ Απ. Γκέσουρας).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Μπούλιας, Καραπαναγιώτης, Σάλαρι (24’ λ.τρ. Γκολλόσι, 46’ Παπαχρήστου), Τσαναχτσίδης, Καρβούνης, Καλογήρου, Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Λυμπερόπουλος (72’ Σούρμπης).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2–3
Το 2-0 υπέρ του Παμπαιανικού στο 31’, έγινε 2-3 στο 80’ υπέρ του Νικολακάκη, που επεβλήθη εντυπωσιακά νικώντας με μεγάλη ανατροπή! Οι πρωτοπόροι απέδειξαν πάλι ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας ενώ η ομάδα της Παιανίας φάνηκε καθαρά ότι δεν έχει ακόμη την απαραίτητη προσωπικότητα, ούτε διαθέτει καλή φυσική κατάσταση για να αντιμετωπίσει τις καλές ομάδες της Β’ κατηγορίας (γι’ αυτό ηττήθηκε γηπεδούχος τόσο από τον Ωρωπό όσο κι από τον Νικολακάκη).
Ο ενθουσιώδης Παμπαιανικός του α’ ημιχρόνου, έδωσε –κατά διαστήματα- μαθήματα σωστού και απλού ποδοσφαίρου, ξαφνιάζοντας τους φιλοξενούμενους και περιορίζοντάς τους σε παθητικό ρόλο! Ο Τογιάλλι στο 12’ με ψύχραιμο ευθύβολο πλασέ εκτός περιοχής, άφησε άναυδο τον τερματοφύλακα Χρ. Παπαδόπουλο (όπως και την αντίπαλη άμυνα) και σημείωσε το 1-0. Λίγο αργότερα (31’) ο Δάβαρης πέτυχε το 2-0, κι αναστάτωσε την ψυχολογία όλων!
Μετά το σοκ, αντέδρασαν οι φιλοξενούμενοι και αφού ο Λευθεροχωρίτης έκοψε σουτ για γκολ του Εγιουρούμ, ήλθε η μείωση του σκορ από τον Καλλέρη στο 45’ με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή, κι αφού απέφυγε τα μαρκαρίσματα των κεντρικών αμυντικών (2-1).
Στο β’ ημίχρονο έγινε άλλο παιχνίδι! Ο Παμπαιανικός «χάθηκε» και ο Νικολακάκης έδειξε την κλάση του ως ομάδα… Γύρισε με ψυχραιμία την μπάλλα, ισοφάρισε άμεσα και τελικά επιβλήθηκε! Μόλις στο 46’ ο Πιτσούνης ισοφάρισε 2-2 και έδωσε νέο αέρα στους συμπαίκτες του. Ο ίδιος (Πιτσούνης) είχε στο 68’ καλοτραβηγμένο σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ ενώ στο 80’ ο Μητσέας με κεφαλιά (σε σέντρα του Τέρζιεφ), έδωσε την νίκη στην ομάδα του με 3-2.
Δίκαια πανηγύρισαν οι παίκτες του Νικολακάκη στο τέλος, καθώς ανέτρεψαν πολύ δύσκολο σκορ και υπερίσχυσαν ενός καλού αντιπάλου, που έδειξε κουρασμένος και ψυχολογικά καταπονημένος.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Τσιαλογιάννης, Γκόντα.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης (83' Παπαζαχαρίου), Παρθένης, Χατζής, Παπανίκου, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Λαγός, Γκόμπλιας, Δάβαρης, Τσιγάρας (81' Λόκου), Μυρτάι.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης (46’ Τέρζιεφ), Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης, Μουκάνης (75' Τσαπανίδης), Καλογερόπουλος (89' Ξενάκης), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money