Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 26ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Φάση από τον αγώνα Νικολακάκη-Σαρωνικού 3-1

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2–4
Πολύ καλύτερος ο Παμπαιανικός επικράτησε του γηπεδούχου αλλά άνευρου Αχιλλέα με 4-2 και πήρε την άτυπη ρεβάνς της ήττας του στον α’ γύρο από την ίδια ομάδα με 3-2!
Οι Παιανιείς άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον Μυρτάι και με την έναρξη του β’ μέρους (47') ο Λαγός πέτυχε το 0-2. Ο Παρθένης στο 60' σημείωσε το 0-3. Ο Αχιλλέας προσπάθησε να αντιδράσει στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Μείωσε στο 60' με τον Καραγιαννίδη (1-3) αλλά η εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Δάβαρη στο 77' έκανε το 1-4, και «τελείωσε» τους γηπεδούχους, που κατάφεραν στο 88’ να σκοράρουν και να μειώσουν σε 2-4 και πάλι με τον Καραγιαννίδη σκόρερ.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Κουλοχέρης, Θέμελης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Μπούλιας (46' Μιχαλόπουλος), Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος (53' Λυμπερόπουλος), Τσαναχτσίδης, Καραγιαννίδης, Καλογήρου, Καρβούνης, Τσάκαλος (59' Σούρμπης), Παπαχρήστου.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης (55' Κασελούρης), Παρθένης, Χατζής, Παπανίκου, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Λαγός, Γκόμπλιας, Δάβαρης, Τσιγάρας (75' Τσεβάς), Μυρτάι (80' Λόκου).

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 3–1
Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ο Νικολακάκης κατέβαλε την αντίσταση του δυνατού Σαρωνικού με 3-1.
Δεν έπαιξε καλά ο πρωτοπόρος, αφού βασικά του ατού υστέρησαν…  Πάντως, κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο! Ο Σαρωνικός τα έδωσε όλα και λίγο έλειψε να πάρει την ισοπαλία. Στο 7’ ο Τσώκος βρέθηκε σε θέση βολής εντός της περιοχής (από πάσα του Αλεξίου) αλλά το σουτ που εξαπέλυσε, απέκρουσε με τα πόδια, ο πάντα έτοιμος Χρ. Παπαδόπουλος.
Ελάχιστες φάσεις από πλευράς γηπεδούχων στο α’ ημίχρονο. Στο 35’ ο Εγιουρούμ έπιασε δυνατό σουτ από την περιοχή και ο Κετέογλου έκοψε με το σώμα του την μπάλλα, σώζοντας βέβαιο γκολ. Όμως, τραυματίσθηκε και χρειάσθηκαν 3’ λεπτά για τις πρώτες βοήθειες… Στο 40’ ο Μουκάνης αστόχησε από πολύ καλή θέση και στο 41’ ο Εγιουρούμ πέτυχε το 1-0, με σουτ από το πέναλτυ, σε γύρισμα του Καλλέρη. Πριν λήξει το ημίχρονο (45’), ο Ναυπλιώτης υπέπεσε σε φάουλ-πέναλτυ επί του Καλλέρη. Το εκτέλεσε ο Πιτσούνης αλλά ο έμπειρος Καραλής τον «ψώνισε», απέκρουσε προσωρινά, η μπάλλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι κι επέστρεψε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα!
Ο Σαρωνικός έγινε πιο απαιτητικός στο β’ μέρος και καθώς οι γηπεδούχοι δεν είχαν πολλή διάθεση να ανταποκριθούν, πήραν μερικές πρωτοβουλίες και στο 54’ έφθασαν στην ισοφάριση, όταν ο Ντίνος κέρδισε κεφαλιά στην μικρή περιοχή, προσπάθησε ανεπιτυχώς να διώξει την μπάλλα ο Χρ. Παπαδόπουλος αλλά πρόλαβε ο Τσιγαρίδας και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα (1-1)!
Ακολούθησε «μάχη χαρακωμάτων» με δυνατές διεκδικήσεις και αρκετά φαόυλ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα στο 67’ ο νεοεισελθών νεαρός Χαρ. Παπαδόπουλος του Σαρωνικού. 
Ο Νικολακάκης βελτίωσε κάπως την απόδοσή του στο τελευταίο 20λεπτο αλλά ατύχησε, διότι ο Σάββας που μπήκε αλλαγή στο 74’, απεβλήθη κι αυτός με 2η κίτρινη κάρτα στο 80’! Επικράτησε αγωνιστικός εκνευρισμός αλλά στο 85’ ο Τέρζιεφ με σουτ έδωσε πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1). Το τελικό σκορ (3-1) διαμόρφωσε με νέο σουτ στις καθυστερήσεις ο Καλλέρης.
Καλή η διαιτησία του Μαργαρίτη. Σωστοί οι βοηθοί Μπαλάγκα και Βλαχόπουλος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος (85’ Τσαπανίδης), Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης, Μουκάνης (74' Σάββας), Καβάσης (58' λ.τρ. Τέρζιεφ), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης (46' Χ. Παπαδόπουλος), Τσόρακας, Τσιγαρίδας, Κετέογλου, Πανταζής (46' Τοπάλογλου), Μαλατάνος, Ντίνος (79' Τσαούσι), Τσώκος, Αλεξίου, Πάτσιος.

ΩΡΩΠΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 1–1
Νέα απώλεια βαθμών για τον Ωρωπό, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον δυναμικό Διόνυσο, μετά από πολύ καλό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 7’ όταν ο Στεφανίδης έκανε ψηλοκρεμαστό πλασέ το οποίο εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Νικολάου. Από το σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 37’ σε φάση διαρκείας, ο Αμπάζι με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διόνυσος ανέβασε την απόδοσή του, βγαίνοντας πιο απειλητικά σε αντεπιθέσεις και στο 65’ ισοφάρισε, με τον Δρόσο να κάνει ατομική ενέργεια και σουτ στην γωνία του Νικολάου (1-1). Μάλιστα, στο 81’ λίγο έλειψε να γίνει η ανατροπή, καθώς ο Απ. Γκέσουρας Α. σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή αλλά και πάλι ο εντυπωσιακός ο Νικολαου πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα.
Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης ο Ωρωπός πίεσε για το γκολ της νίκης, όμως στην κυριότερη φάση (87’) η άμυνα του Διονύσου «κόντραρε» με μεγάλη δυσκολία το σουτ του Μήτρου μέσα από την περιοχή.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Δουλγεράκης, Χριστόπουλος.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Κανατάς, Γκλιάτης, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου (75’ Ευφραιμίδης), Βολιώτης, Κρομμύδας (59’ Μπάνας), Φιλλής, Αμπάζι (81’ Μήτρου).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Χαρμπίλας, Ζαχαρόπουλος, Καρατσίκος, Χρ. Γκέσουρας, Ράλλης, Μαρώλιας (84’ Χρυσανθόπουλος), Αλεξανδρόπουλος (60’ Απ. Γκέσουρας), Ραυτακόπουλος, Δρόσος, Στεφανίδης (90’ Κώνστας).
* Σε συζήτηση μετά τον αγώνα, παράγοντες των αντιπάλων ομάδων συμφώνησαν ότι κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν οι διοικούντες την Ένωση, ότι είναι αδιανόητο σε μια αγωνιστική χρονιά να ορίζονται τόσες εμβόλιμες αγωνιστικές ημερομηνίες -μη συμπεριλαμβανομένων των αγώνων κυπέλλου- αναγκάζοντας σ’ αυτήν την δύσκολη εποχή ερασιτέχνες παράγοντες και ποδοσφαιριστές να παρατούν κυριολεκτικά τις δουλειές τους, για να αγωνισθούν τόσες πολλές φορές Τετάρτη μεσημέρι! «Το θέμα δεν είναι να ορίζονται αγώνες απλά για να βγει το πρόγραμμα», έλεγαν οι παράγοντες των ομάδων... Ας τα ακούνε αυτά οι παράγοντες της Ένωσης.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–1
Τα Καλύβια έχασαν δικό τους παιχνίδι! Έπαιξαν καλύτερα, είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και «κατάφεραν» με την αποβολή παίκτη τους στο 65’ να δώσουν το δικαίωμα στον γηπεδούχο Αήττητο, να «πάρει» το παιχνίδι και τους 3 βαθμούς με μέτρια απόδοση!
Στο α’ ημίχρονο (34’) οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ αλλά ο Τσομπανάκης το εκτέλεσε άουτ! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41’ με τέρμα του Παπαδά (1-0). Ο νεοεισελθών Καρελιώτης στο 59’ ισοφάρισε 1-1. Όμως, στο 65’ ο Καρελιώτης εξύβρισε τον διαιτητή κι απεβλήθη! Από το σημείο εκείνο του παιχνιδιού, ο Αήττητος ανέλαβε την υπεροχή και ο επανελθών από μεγάλη αποχή λόγω τραυματισμού Παργιανός, με σουτ στο 84’ του έδωσε την νίκη (2-1).
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Πολυχρονιάδης, Βάλλας.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Ράπτης, Λύγκος, Κ. Παπαδόπουλος (76’ Παργιανός), Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Παναγόπουλος (64’ Κ. Φράγκος), Μασκλαβάνος, Παπαδάς, Λάπας (88’ Σταύρου).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Μιλούκα, Ι. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Μάτι, Μασουράκης, Χριστόπουλος (65’ Γκίνης), Δ. Οικονομίδης (80’ Σερμπενιάδης), Θεοφ. Τσομπανάκης (46’ Καρελιώτης).
* Στο φύλλο αγώνος αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Καλυβίων για εξύβριση των διαιτητών, στα αποδυτήρια, μετά την λήξη του αγώνα!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΥΡΙΑΣ
Με τίτλο «γηράσκω αεί διδασκόμενος», ο γραμματέας των Καλυβίων Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, μας έστειλε την ακόλουθη επιστολή διαμαρτυρίας:
«Στις 30 Νοεμβρίου 2013 διδαχθήκαμε νέους κανόνες ποδοσφαίρου. Ήταν τότε που ο αλησμόνητος κύριος... Τάδε, είχε αφήσει το πλεονέκτημα υπέρ ποδοσφαιριστή που παρεμπόδισε την εκτέλεση φάουλ, δεν “στήθηκε” στην απόσταση που προβλέπουν οι κανονισμοί, πήρε την μπάλα και βγήκε στην αντεπίθεση, σκοράροντας υπέρ της ομάδας του!
Στο διάστημα του 1,5 χρόνου που μεσολάβησε από εκείνη τη μέρα, το ποδόσφαιρο εξελίχθηκε, έκανε βήματα προόδου και στις 11 Μαρτίου 2015, ήρθε ο κύριος... Δείνα και οι βοηθοί του, να μας επιμορφώσουν για τις νέες ντιρεκτίβες της ΟΥΕΦΑ. Τι μάθαμε εσχάτως στο γήπεδο Σπάτων;
Πρώτον, ότι υπάρχει οφ-σάιντ όταν επιτιθέμενος ποδοσφαιριστής καλύπτεται από δύο παίκτες (έναν τερματοφύλακα και έναν αμυντικό). Προφανώς άλλαξε ο κανονισμός και πρέπει να καλύπτεται κι από άλλους 3-4 και γι’ αυτό το λόγο ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΟ Καλυβίων.
Δεύτερον, ότι ο καλύτερος παίκτης και σκόρερ της ομάδας -εν προκειμένω των Καλυβίων- έπρεπε να αποβληθεί. Αντίκρισε την κόκκινη κάρτα επειδή ο “άρχοντας” του αγώνα τον άκουσε να υβρίζει. Μόνο αυτός το άκουσε. Ουδείς άλλος. Πρόκειται για τον ίδιο διαιτητή, ο οποίος στο ίδιο γήπεδο, δεν υπέδειξε καταφανέστατο πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟ όταν αμυντικός του Α.Ο. Άρτεμις είχε διώξει την μπάλα μέσα από την περιοχή της ομάδας του με μανσέτα. Ξέρετε, αυτή του βόλλεϋ…
Επειδή μάλλον στερούμαστε επιμόρφωσης, περιμένουμε στα Καλύβια τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ και τους “εκλεκτούς” της, προκειμένου να μας πληροφορήσουν και να μας ενημερώσουν για τους νέους κανόνες του παιχνιδιού. Κι εμείς από την πλευρά μας, υποσχόμαστε ότι θα γνωρίσουν την φημισμένη ανά τον κόσμο φιλοξενία μας»...

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 1–1
Αμφίρροπη αναμέτρηση. Οι αντίπαλοι διατήρησαν την υπεροχή ανά ημίχρονο. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9’ με δυνατό διαγώνιο σουτ του Καραμήτρου (1-0). Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (47’) με σουτ μέσα από την περιοχή ο Ζέγκος-Λακαφώσης ισοφάρισε 1-1.
Διαιτητές: Δραγάτης – Κυριακόπουλος, Κάλλης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Άλι, Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Κλισί, Ζουβερέλλης (77’ Μ. Τσαλίδης), Γάγγας, Τάτσης, Τσαβδαρίδης, Ι. Νικολάου, Βελτανιώτης (75’ Σκέλλας).
ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Ζώτος, Κολώτας, Κυριάκης, Γιομπάδαλης (87’ Καντιδάκης), Αθανασόπουλος, Λιγωμένος (38’ Σκούρας), Δαρζέντας, Λαγαστής, Παπιδάκης (81’ Σίτης), Ζέγκος-Λακαφώσης.

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1–0
Σαφώς καλύτερη η Ατλαντίς, παρά τις απουσίες βασικών της στελεχών, επικράτησε 1-0 της Βουλιαγμένης, που δεν είχε καθόλου επιθετική δύναμη.
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο 43’ με ωραίο δυνατό πλασέ στην γωνία, ο Τσαδήμας (1-0).
Διαιτητές: Μπερέτας – Ρούντος, Βασιλάκος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Σβόλης, Παπαπέτρου, Τρικαλίτης, Καγιάς, Μπάμης, Μπερέτης (85’ Λαμπρόπουλος), Μπρέγκου, Μετόχου (46’ Τσουράκης), Πανόπουλος, Τσαδήμας (77’ Κατσίμπρας).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Ανδρ. Λιόλιος (71’ Καραμέτος), Αντάρτης, Τσιρλής, Χατζηνικολάου, Μπακάλης, Καρδαμίτσης, Μανταλώζης, Μαρίου (74’ Τσιβίκης), Κορδάς, Μάστορας.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–0
Μεγάλη νίκη του Καπανδριτίου, που διπλασίασε τις νίκες του σε μία εβδομάδα στην προσπάθεια παραμονής στην Β’ κατηγορία και για πρώτη φορά ξέφυγε κάπως από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Το Καπανδρίτι νίκησε γηπεδούχο 1-0 την ισχυρή και δυσκολοκατάβλητη Αρτέμιδα, με  γκολ του Σδράλια στο 90’! Η πολύτιμη  νίκη του Καπανδριτίου, λαμβάνει διαστάσεις θριάμβου διότι αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το πρώτο ημίχρονο, λόγω αποβολής του Σελίστα! Η Άρτεμις δεν κατάφερε να σκοράρει, κι έχασε το παιχνίδι.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Γκούβας, Αχ. Παπαδόπουλος.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 3–1
Το 1-0 ο Παπαγεωργίου με πλασέ-λόμπα στο 27’, μετά το βολέ του Ούσιου.
Το 2-0 ο Παπαγεωργίου στο 36’.
Το 3-0 ο Διγενής με σουτ στο 71'.
Το 3-1 ο Χαρίσης στο 87’.
Δοκάρι είχε με δυνατό μακρινό σουτ ο Τριανταφυλλίδης στο 58’.  
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Λάμπρος, Βιτσεντζάτος.
ΑΡΗΣ Β.: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Φώσκολος (77’ Γιονγκσούνγκ), Τριανταφυλλίδης (63’ Διγενής), Κριλής (46’ Τσιαγκάνης), Παπαγεωργίου, Μινάι, Παπαδημητρόπουλος.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Παπαδογεωργάκης, Τζέγια, Πανουσόπουλος, Στάθ. Αντωνόπουλος, Παν. Αντωνόπουλος, Ντούσης, Χαρίσης, Μαλάι, Τσούκα, Σωτηρόπουλος (67’ Σαββίνος), Λεμονής (46’ Καραβατάκης).

* ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 4-0 (ημ. 3-0)
* ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 2-2 (ημ. 1-0)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money