Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2–3




Το 2-0 υπέρ του Παμπαιανικού στο 31’, έγινε 2-3 στο 80’ υπέρ του Νικολακάκη, που επεβλήθη εντυπωσιακά νικώντας με μεγάλη ανατροπή! Οι πρωτοπόροι απέδειξαν πάλι ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας ενώ η ομάδα της Παιανίας φάνηκε καθαρά ότι δεν έχει ακόμη την απαραίτητη προσωπικότητα, ούτε διαθέτει καλή φυσική κατάσταση για να αντιμετωπίσει τις καλές ομάδες της Β’ κατηγορίας (γι’ αυτό ηττήθηκε γηπεδούχος τόσο από τον Ωρωπό όσο κι από τον Νικολακάκη).
Ο ενθουσιώδης Παμπαιανικός του α’ ημιχρόνου, έδωσε –κατά διαστήματα- μαθήματα σωστού και απλού ποδοσφαίρου, ξαφνιάζοντας τους φιλοξενούμενους και περιορίζοντάς τους σε παθητικό ρόλο! Ο Τογιάλλι στο 12’ με ψύχραιμο ευθύβολο πλασέ εκτός περιοχής, άφησε άναυδο τον τερματοφύλακα Χρ. Παπαδόπουλο (όπως και την αντίπαλη άμυνα) και σημείωσε το 1-0. Λίγο αργότερα (31’) ο Δάβαρης πέτυχε το 2-0, κι αναστάτωσε την ψυχολογία όλων!
Μετά το σοκ, αντέδρασαν οι φιλοξενούμενοι και αφού ο Λευθεροχωρίτης έκοψε σουτ για γκολ του Εγιουρούμ, ήλθε η μείωση του σκορ από τον Καλλέρη στο 45’ με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή, κι αφού απέφυγε τα μαρκαρίσματα των κεντρικών αμυντικών (2-1).
Στο β’ ημίχρονο έγινε άλλο παιχνίδι! Ο Παμπαιανικός «χάθηκε» και ο Νικολακάκης έδειξε την κλάση του ως ομάδα… Γύρισε με ψυχραιμία την μπάλλα, ισοφάρισε άμεσα και τελικά επιβλήθηκε! Μόλις στο 46’ ο Πιτσούνης ισοφάρισε 2-2 και έδωσε νέο αέρα στους συμπαίκτες του. Ο ίδιος (Πιτσούνης) είχε στο 68’ καλοτραβηγμένο σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ ενώ στο 80’ ο Μητσέας με κεφαλιά (σε σέντρα του Τέρζιεφ), έδωσε την νίκη στην ομάδα του με 3-2.
Δίκαια πανηγύρισαν οι παίκτες του Νικολακάκη στο τέλος, καθώς ανέτρεψαν πολύ δύσκολο σκορ και υπερίσχυσαν ενός καλού αντιπάλου, που έδειξε κουρασμένος και ψυχολογικά καταπονημένος.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Τσιαλογιάννης, Γκόντα.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης (83' Παπαζαχαρίου), Παρθένης, Χατζής, Παπανίκου, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Λαγός, Γκόμπλιας, Δάβαρης, Τσιγάρας (81' Λόκου), Μυρτάι.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης (46’ Τέρζιεφ), Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης, Μουκάνης (75' Τσαπανίδης), Καλογερόπουλος (89' Ξενάκης), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money