Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2–2



Επικίνδυνη όπως πάντα η γηπεδούχος Σταμάτα, υποχρέωσε τον Κεραυνό σε ισοπαλία 2-2 και απείλησε ακόμη και με ήττα τον αντίπαλό της που διαθέτει παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία. Πάντως, οι αντίπαλοι χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς παίκτες, γι’ αυτό και χάθηκαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στα δύο τέρματα. Προηγήθηκε ο Κεραυνός στο 30’ με πλασέ του Κρυεμάντι σε κενό τέρμα αφού ο Κετέογλου είχε ξεφύγει από το τεχνητό οφ-σάιντ της αντίπαλης άμυνας και του πάσαρε την μπάλλα (0-1). Με την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου (45’) η Σταμάτα κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Δημητρίου και ισοφάρισε 1-1. Πριν το 0-1 οι γηπεδούχοι είχαν σουτ του Δημητρίου στο «Γ» της εστίας του Χαντζαρά, που απέκρουσε εκπληκτικά ο τερματοφύλακας, κεφαλιά του Πέππα σε κενό τέρμα άουτ (!), όπως και χαμένη ευκαιρία του Μητρόπουλου σε κτύπημα φάουλ του Σμυρναίου.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν κάπως και στο 75’ προηγήθηκαν και πάλι, μετά από προσπάθεια και σουτ του Ρώμα, που εκμεταλλεύθηκε λάθος του τερματοφύλακα Βλάχου (1-2). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90’ ο Μπόρας με σουτ από την περιοχή αφού εκμεταλλεύθηκε κι αυτός λάθος του τερματοφύλακα Χαντζαρά (2-2).
Γενικά, υπήρξε ικανοποίηση από τους φίλους των δύο ομάδων για την απόδοσή τους, κρίνοντας κι από το γεγονός ότι δεν έχουν το κίνητρο, πέρα από την προσωπική τους διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο!
Πολύ καλή η διαιτησία (Πανούτσος – Παπαδιώτης, Μακρής).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Σιαδήμας, Πετρόμηλο, Μητρόπουλος, Κ. Πέππας, Μπόρας, Σμυρναίος, Καυγαλάκης (46’ Σεκερτζής) Παππάς (90’ Δημούδης), Σταύρου (80’ Χατζής), Δημητρίου.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου, Πάλλης (60' Παπανικολάου), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας (83’ Λιάπης), Φουστέρης (71’ Μαγγανάς), Σταμάτης, Κρυεμάντι, Βανγκέλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money