Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΜΑΡΚΟ 2–1



Φάση από παλαιότερη συνάντηση Δόξας Κορωπίου-Μαρκό στο γήπεδο Κορωπίου

Η Δόξα Κορωπίου σημείωσε δεύτερη συνεχόμενη νίκη (μετά από εκείνη επί του Νικηφόρου) στην προσπάθειά της να σωθεί από τον υποβιβασμό και να παραμείνει στην Α’ κατηγορία. Επεβλήθη γηπεδούχος της Μαρκό με 2-1 και την κράτησε χαμηλά στην βαθμολογία…
Το σκορ άνοιξε στο 28’ ο Θανόπουλος με μακρινό πολύ δυνατό σουτ, που «πήρε» τα χέρια του Γερογιάννη και κατέληξε στα δίχτυα του τέρματός του (1-0). Η Δόξα πατούσε καλά στο γήπεδο και στο 36’ διπλασίασε τα τέρματά της με πλασέ του Πλίτση μέσα από την περιοχή (2-0).
Με το σκορ αυτό η Δόξα έβαλε βάσεις για την επίτευξη της νίκης, που ήλθε τελικά αφού η ομάδα του Μαρκοπούλου αντέδρασε, βελτίωσε την απόδοσή της αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 78' με σκόρερ τον Μπάστα σε 2-1.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας. Σημειωτέον ότι και οι δύο ομάδες ζήτησαν πέναλτυ στο β’ ημίχρονο (η Δόξα σε φάουλ εντός περιοχής στον Θανόπουλο και τον Ψαράκη και η Μαρκό για χέρι αμυνόμενου εντός περιοχής) αλλά δεν δόθηκε σε καμία…
ΔΟΞΑ: Παππάς, Καπουράνης, Λιούμης, Αμπεντινάι, Πλίτσης, Δαραμάρας, Μιχαήλ, Ανδρεάδης (77' Κουμπέγια), Ψαράκης, Θανόπουλος (63' λ.τρ. Στέφ. Παπαδόπουλος), Μπουτσικάρης (54' Κάρο).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Καλαβρός, Ραβανός, Τσετβερίκοβ, Ξεφτεράκης (46' Σταμπέλος), Κάλης, Γαλάνης, Μπάστας, Δημητρίου (87' Κούτσας), Μουσαράι, Ζαφειρόπουλος (66' Σινάνι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money