Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2–1



Αξιοπρόσεκτη εμφάνιση και εντυπωσιακή νίκη της Αρτέμιδος επί του δεύτερου της βαθμολογίας Άρη Βούλας με 2-1.
Οι παίκτες της Αρτέμιδος «έβγαλαν» φοβερή ενέργεια και οι τεχνίτες παίκτες του Άρη Βούλας «κόλλησαν» στον εξαιρετικά βαρύ αγωνιστικό χώρο του σταδίου Σπάτων.
Μοιραία οι φιλοξενούμενοι, παρά το ποιοτικό τους πλεονέκτημα, περιορίσθηκαν σε ανούσια κατοχή της μπάλλας και απείλησαν ελάχιστες φορές την εστία του Καρύμπα. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, έδωσαν μάχες με τους αντιπάλους τους και τους κέρδισαν στα …σημεία! Στο 10’ ο Τσουκαλάς πέτυχε το 1-0 μετά από καλή ενέργεια και πάσα του Φυτιλή. Στο 27’ ο Παπαγεωργίου εκμεταλλεύθηκε λάθος του Καρύμπα και με πολλή καλή προσπάθεια και σουτ, ισοφάρισε 1-1. Στο 38’ ο Τζούτζι κτύπησε φάουλ και –πάλι- ο Τσουκαλάς με πλασέ, διαμόρφωσε το 2-1.
Στο β’ ημίχρονο η Άρτεμις κράτησε τις θέσεις και τον τρόπο παιχνιδιού της, δεν άφησε τον Άρη Βούλας να «κυκλοφορήσει» την μπάλλα, τον «απονεύρωσε» και καθώς επήλθε και κούραση στους φιλοξενούμενους, μετά το 80’ οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για το 3-1... Μάλιστα, στο 85’ απεβλήθη ο Κωστόπουλος του Άρη, με 2η κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Μανιώτης – Γουργιώτης, Κάλλης.

ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρύμπας, Αϊδώνης, Καζάλας, Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Δαρβής (71' Σερμαγιάς), Σταύρου, Τζούτζι (85' Μουσταφάι), Τσουκαλάς, Φυτιλής (65' Διαμάντης).
ΑΡΗΣ: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Μήτσιος (68' Κριλής), Βεϊζάι, Γιούνγκσόνγκ (46' Τριανταφυλλίδης), Παπαγεωργίου, Μινά, Παπαδημητρόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money