Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2–1

Το 2-1 από τον Μαραγκό
Όποιος άργησε να πάει στο γήπεδο της Παλαιάς Φωκαίας για τον αγώνα αυτόν, έχασε τα δύο πρώτα τέρματα! Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι: Μόλις στο 2’ ο Ζυγούρης πέτυχε το 0-1 αφού έκανε μπαλλιά ο Σκόρδας στην περιοχή, μπερδεύτηκε ο Μακρυπίδης με τον σκόρερ αλλά το σουτ που κατάφερε να πιάσει ο Ζυγούρης, κατέληξε στα δίχτυα! Αμέσως μετά την σέντρα (3’), απάντησαν οι γηπεδούχοι: Ο Παπαντζίμας εκτέλεσε φάουλ και ο προωθημένος Ποστόλης με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1.
Το ματς εξελίχθηκε με αρκετά καλή ποιότητα, αμφίρροπο στο μεγαλύτερο διάστημά του καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν στο νου τους και τον τελικό Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης.
Ο Πρωτέας στάθηκε πολύ καλά ανάλογα με τις δυνατότητές του και στο τέλος αναδείχθηκε νικητής! Οι αλλαγές των φιλοξενουμένων (είσοδος στο 60’ των αδελφών Τσεβά) ανάγκασαν σε οπισθοχώρηση τον δραστήριο Αρκουμάνη. Τον χώρο που άφησε, τον εκμεταλλεύθηκαν οι γηπεδούχοι. Έτσι, στο 75’ ο Γεωργίου πραγματοποίησε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, κι έβγαλε τον Μαραγκό σε θέση βολής, κι αυτός δεν δυσκολεύθηκε να πετύχει το 2-1! Το ματς κρίθηκε παρά τις προσπάθειες του Ολυμπιακού να ισοφαρίσει…
Διαιτητές: Μπερέτας – Δ. Τζαφόλιας, Σπυρόπουλος.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Βασιλείου, Κούλιμπης, Ποστόλης, Κατσούλας, Μακρυπίδης, Μαραγκός (80' Λέκα), Γεωργίου (82' Διακορώνας), Παπαντζίμας (85' Ρουμπεΐδης), Μαμάκος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Σκόρδας, Σεβδαλής, Βιδάλης, Μπερμπάντης (60' Κ. Τσεβάς), Αρκουμάνης, Τσέλια, Κολώνης, Ζυγούρης, Ανδρεαδάκης (60' Χρ. Τσεβάς), Μανωλόπουλος (46' Μουρούτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money