Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–1



Τα Καλύβια έχασαν δικό τους παιχνίδι! Έπαιξαν καλύτερα, είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και «κατάφεραν» με την αποβολή παίκτη τους στο 65’ να δώσουν το δικαίωμα στον γηπεδούχο Αήττητο, να «πάρει» το παιχνίδι και τους 3 βαθμούς με μέτρια απόδοση!
Στο α’ ημίχρονο (34’) οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ αλλά ο Τσομπανάκης το εκτέλεσε άουτ! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41’ με τέρμα του Παπαδά (1-0). Ο νεοεισελθών Καρελιώτης στο 59’ ισοφάρισε 1-1. Όμως, στο 65’ ο Καρελιώτης εξύβρισε τον διαιτητή κι απεβλήθη! Από το σημείο εκείνο του παιχνιδιού, ο Αήττητος ανέλαβε την υπεροχή και ο επανελθών από μεγάλη αποχή λόγω τραυματισμού Παργιανός, με σουτ στο 84’ του έδωσε την νίκη (2-1).
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Πολυχρονιάδης, Βάλλας.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Ράπτης, Λύγκος, Κ. Παπαδόπουλος (76’ Παργιανός), Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Παναγόπουλος (64’ Κ. Φράγκος), Μασκλαβάνος, Παπαδάς, Λάπας (88’ Σταύρου).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Μιλούκα, Ι. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Μάτι, Μασουράκης, Χριστόπουλος (65’ Γκίνης), Δ. Οικονομίδης (80’ Σερμπενιάδης), Θεοφ. Τσομπανάκης (46’ Καρελιώτης).
* Στο φύλλο αγώνος αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Καλυβίων για εξύβριση των διαιτητών, στα αποδυτήρια, μετά την λήξη του αγώνα!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΥΡΙΑΣ
Με τίτλο «γηράσκω αεί διδασκόμενος», ο γραμματέας των Καλυβίων Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, μας έστειλε την ακόλουθη επιστολή διαμαρτυρίας:
«Στις 30 Νοεμβρίου 2013 διδαχθήκαμε νέους κανόνες ποδοσφαίρου. Ήταν τότε που ο αλησμόνητος κύριος... Τάδε, είχε αφήσει το πλεονέκτημα υπέρ ποδοσφαιριστή που παρεμπόδισε την εκτέλεση φάουλ, δεν “στήθηκε” στην απόσταση που προβλέπουν οι κανονισμοί, πήρε την μπάλα και βγήκε στην αντεπίθεση, σκοράροντας υπέρ της ομάδας του!
Στο διάστημα του 1,5 χρόνου που μεσολάβησε από εκείνη τη μέρα, το ποδόσφαιρο εξελίχθηκε, έκανε βήματα προόδου και στις 11 Μαρτίου 2015, ήρθε ο κύριος... Δείνα και οι βοηθοί του, να μας επιμορφώσουν για τις νέες ντιρεκτίβες της ΟΥΕΦΑ. Τι μάθαμε εσχάτως στο γήπεδο Σπάτων;
Πρώτον, ότι υπάρχει οφ-σάιντ όταν επιτιθέμενος ποδοσφαιριστής καλύπτεται από δύο παίκτες (έναν τερματοφύλακα και έναν αμυντικό). Προφανώς άλλαξε ο κανονισμός και πρέπει να καλύπτεται κι από άλλους 3-4 και γι’ αυτό το λόγο ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΟ Καλυβίων.
Δεύτερον, ότι ο καλύτερος παίκτης και σκόρερ της ομάδας -εν προκειμένω των Καλυβίων- έπρεπε να αποβληθεί. Αντίκρισε την κόκκινη κάρτα επειδή ο “άρχοντας” του αγώνα τον άκουσε να υβρίζει. Μόνο αυτός το άκουσε. Ουδείς άλλος. Πρόκειται για τον ίδιο διαιτητή, ο οποίος στο ίδιο γήπεδο, δεν υπέδειξε καταφανέστατο πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟ όταν αμυντικός του Α.Ο. Άρτεμις είχε διώξει την μπάλα μέσα από την περιοχή της ομάδας του με μανσέτα. Ξέρετε, αυτή του βόλλεϋ…
Επειδή μάλλον στερούμαστε επιμόρφωσης, περιμένουμε στα Καλύβια τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ και τους “εκλεκτούς” της, προκειμένου να μας πληροφορήσουν και να μας ενημερώσουν για τους νέους κανόνες του παιχνιδιού. Κι εμείς από την πλευρά μας, υποσχόμαστε ότι θα γνωρίσουν την φημισμένη ανά τον κόσμο φιλοξενία μας»...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money