Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 2–1



Ο Θεοδοσίου (αριστερά) του Αυλώνα δίνει συγχαρητήρια σε συμπαίκτες του

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στον αγώνα Αυλώνα-Παλλαυρεωτικού 2-1. Η διάθεση των δύο ομάδων για την νίκη και η προκλητική συμπεριφορά παικτών και παραγόντων προς αλλήλους, ξεπέρασε τις δυνάμεις του διαιτητή, ο οποίος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού! Η Επιτροπή Διαιτησίας δυστυχώς δεν γνωρίζει την δυναμικότητα των ομάδων και προβαίνει σε λανθασμένους ορισμούς.

Ο αγώνας ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος του δύσκολος… Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 25’ με κτύπημα πέναλτυ του Παλιοσπύρου (το κέρδισε ο Θεοδοσίου από τον Μπαγιάστα) αλλά δεν είχαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις, καθώς οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν καλύτερα, κι έχασαν ευκαιρίες μέχρι το 55’ που ισοφάρισαν 1-1. Το γκολ πέτυχε με κεφαλιά ο Βλαντής, μετά από κτύπημα φάουλ του Δρούγκα. Ο Αυλώνας επιβεβαίωσε το γεγονός ότι κερδίζει τα ματς-ντέρμπυ, με γκολ που σημείωσε ο Αντ. Λέκκας στο 84’.

Σε δύο περιπτώσεις ο Παλλαυρεωτικός ζήτησε πέναλτυ, αλλά ο διαιτητής -όπως έκανε και στο παιχνίδι Αήττητου-Νικολακάκη προ εβδομάδων- δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε…

Η σύγκρουση των ισοδύναμων ομάδων, επισκιάσθηκε από μεγάλη ένταση τόσο μέσα όσο κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο του διαιτητή, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα (89’), όταν απεβλήθη ο Πλατανησιώτης των φιλοξενουμένων. Στην διάρκεια του αγώνα έγιναν ακόμη δύο διακοπές (μια σε κάθε ημίχρονο) για να ηρεμήσουν τα πνεύματα… Μετά την λήξη, είχαμε γενικευμένα επεισόδια μεταξύ παικτών, παραγόντων και οπαδών.

Υπήρξε αρχικά λεκτική αντιπαράθεση του Θεοδοσίου των γηπεδούχων με τον εκπρόσωπο του Παλλαυρεωτικού Νίκο Πιτσικάλη, ο οποίος καθόταν στον πάγκο της ομάδας του. Ακολούθησε γενίκευση της σύρραξης!

Τα αίματα άναψαν για τα καλά, με ολική σύρραξη των 22 ποδοσφαιριστών, που έδερναν αλλήλους! Τα πνεύματα ηρέμησαν αρκετή ώρα μετά, αλλά –όπως υποστηρίζουν οι του Παλλαυρεωτικού- ο Νάνος (παίκτης του Αυλώνα με τον αριθμό 12 στην φανέλα) συνέχισε την επίθεσή του και μέσα στα αποδυτήρια! Επίσης, πολύ αργότερα (περίπου 80’ λεπτά μετά), κατά την αποχώρηση της ομάδας του Λαυρίου από το γήπεδο για το λεωφορείο τους, δέχθηκαν νέα επίθεση από καμιά 20αριά οπαδούς του Αυλώνα, που καιροφυλακτούσαν μέχρι εκείνη την ώρα!

Το αστείο είναι ότι ο διαιτητής απ’ όλα όσα έγιναν, διέκρινε μόνο τον αποβληθέντα Πλατανησιώτη ενώ ο παρατηρητής Μπάμπης Ιωαννίδης έγραψε αρκετά περισσότερα γεγονότα που έπεσαν στην αντίληψή του.

Διαιτητές: Προδρομίδης – Ντόστης, Κυριακόπουλος. Ο διαιτητής φοβήθηκε και απέτυχε στο έργο του. Θυμίζουμε ότι πριν από 4 χρόνια, ο κ. Ντόστης, διαιτητής τότε του αγώνα Αυλώνος-Αρτέμιδος 2-2, είχε διακόψει το παιχνίδι στο 88’ και οι αντίπαλοι χωρίς να έχουν κάνει επεισόδια «πλήρωσαν» επί δύο χρόνια την βαριά τιμωρία που τους επέβαλε άδικα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ. Θα περιμένουμε τώρα, να δούμε πως θα χειρισθεί την δύσκολη υπόθεση η σημερινή διοίκηση και η Π.Ε. της Ένωσης…

ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Καρίπης, Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Δημητριάδης, Ελευθεριάδης, Πατσαβούρας (37' Νάνος), Κούφο, Θεοδοσίου, Νακάι (29' Στάθ. Πάντος, 75' Λέκκας). ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Ρώμας, Νικολαΐδης, Μπαγιάστας (89' Ντάνης), Πλατανησιώτης, Σουλιώτης, Βλαντής, Τυφλίδης (46' Καυκιάς), Τσίκλος, Θεοφανίδης (86' Λαναράς), Δρούγκας, Μπαλόπητας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money