Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ.-ΑΥΛΩΝΑΣ 0-2: Το 0-1 από τον Θεοδοσίου
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ.-ΑΥΛΩΝΑΣ 0-2: ΤΟ 0-2 από τον Λέκκα
Πανηγυρισμός του Θεοδοσίου και παικτών του Αυλώνα μετά το 0-1
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ.-ΑΥΛΩΝΑΣ 0-2: Προσπάθεια του Κόρακα, με σουτ στο δοκάρι
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΑΥΛΩΝΑΣ 0–2
Ο Αυλώνας πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Αγίας Μαρίνας, με σημαντική επικράτηση επί του Αετού Πικερμίου με 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Αστέρα Μενιδίου. Ο Αετός επιδίωξε την νίκη με κάθε τρόπο, για να πλησιάσει στην κορυφή την προνομιούχο δυάδα. Ο Αυλώνας απέδειξε ότι κερδίζει τους αγώνες με καλές εμφανίσεις και αντιμετωπίζοντας προσεκτικά κάθε αντίπαλο και κάνοντας «ένα προς ένα» τα βήματά του.
Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι, αλλά ο Αυλώνας φάνηκε τελικά ότι το ήθελε περισσότερο από τον Αετό, που απώλεσε ακόμη και πέναλτυ!
Ύστερα από χαμένα σουτ των Θεοδοσίου (4’) και Πικουλίδη (22’ και 23’), ο διαιτητής στο 28’ είδε πέναλτυ του Παλιοσπύρου στον Χάτζι. Ανέλαβε την εκτέλεση ο Πικουλίδης αλλά έστειλε την μπάλλα με πάταγο στο κάθετο δοκάρι του Καλέμη! Στην εξέλιξη της φάσης, ο προωθημένος Κόρακας είχε νέο σουτ στο δοκάρι και ο Καλέμης έδιωξε με το πόδι σε κόρνερ… Η υπεροχή του Αετού συνεχίσθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και ο Ιωάννου στο 39’ έκανε νέο σουτ από καλή θέση, μόλις άουτ.  
Με την έναρξη του β’ μέρους, οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με κεφαλιά του Κόρακα σε σέντρα του Γκιντίδη, που ακυρώθηκε (χωρίς διαμαρτυρίες) ως οφ-σάιντ του σκόρερ. Η συνέχεια ανήκε στον Αυλώνα, καθώς επικράτησε στο κέντρο και ο Θεοδοσίου μπροστά, ταλαιπώρησε την άμυνα του Αετού. Στο 49’ πλασέ του Θεοδοσίου απέκρουσε επί της γραμμής τέρματος ο Κονταρίνης και στο 58’ έγινε το 0-1 από νέο πλασέ του δραστήριου Θεοδοσίου, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα Χατζόπουλου. Αμέσως (59’) απάντησε ο Αετός, με εξαιρετικό πλασέ του Ιωάννου που απέκρουσε έξοχα ο Καλέμης. Όμως, πολύ γρήγορα (62’) ο Θεοδοσίου «άνοιξε» την άμυνα του Αετού και έβγαλε μόνο του τον Λέκκα, ο οποίος πλάσαρε επιτυχώς τον Χατζόπουλο, σημειώνοντας το 0-2! Μετά, ό,τι προσπάθεια κι αν έγινε, δεν είχε αποτέλεσμα και ο Αυλώνας πανηγύρισε στο τέλος την πολύ σημαντική αυτή νίκη.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Βιτσεντζάτος, Γκούβας. Απεβλήθη από τον πάγκο στο β’ ημίχρονο ο αναπληρωματικός του Αετού Τσίρκας (ο διαιτητής υποστήριξε ότι τον έβρισε, ο παίκτης υποστήριξε ότι ποτέ δεν έβρισε τον διαιτητή).
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ.: Χατζόπουλος, Αλέφαντος (68’ Ταμιχτσής), Κονταρίνης, Φρίγγης, Κόρακας, Γκιντίδης, Γεωργάτος (68’ Τσέρμος), Βλασσόπουλος, Χάτζι, Πικουλίδης, Ιωάννου.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Καρίπης, Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Δημητριάδης, Ελευθεριάδης, Νακάι (40’ Πατσαβούρας), Θεοδοσίου (78' Λιάπης), Κούφο, Λέκκας (87’ Ράπτης).

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 6–1
Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 6-1 σημείωσε ο Παλλαυρεωτικός επί του άτυχου Γέρακα, με κορυφαίο παίκτη τον Κώστα Δρούγκα, που πέτυχε χατ-τρίκ, οι γηπεδούχοι επικράτησαν άνετα αφού οι φιλοξενούμενοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.
Ο Παλλαυρεωτικός άνοιξε το σκορ (1-0) στο 8' με πλασέ του Δρούγκα ενώ στο 10’ πάλι ο Δρούγκας -με ιδανικό τελείωμα- ανέβασε τον δείκτη στο 2-0. Στο 27' ο Δρούγκας από εκτελεστής έγινε δημιουργός κι έδωσε ασσίστ στον Μπαλόπητα, που έκανε το 3-0. Αμέσως μετά (29'), ο Τυφλίδης πέτυχε με καλοτραβηγμένο σουτ το καλύτερο γκολ του αγώνα (4-0). Μόλις στο 39’ ο Μπαλόπητας με δεύτερο προσωπικό τέρμα διεύρυνε κι άλλο το σκορ (5-0) ενώ το σόου του Δρούγκα ολοκληρώθηκε στο 48' (μόλις άρχισε το β’ ημίχρονο) με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό να γράφει το 6-0.
Ο μετριότατος Γέρακας κατάφερε να σημειώσει το γκολ της τιμής στο 80’ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Σεϊτάι.
Διαιτητές: Καρράς – Κ. Κορωνιάς, Δομούζης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Ρώμας (75' Ελ Γκαναουΐ), Νικολαΐδης, Μπαγιάστας, Τσίκλος, Σουλιώτης, Βλαντής, Τυφλίδης, Ντάνης, Θεοφανίδης, Δρούγκας (50' Καυκιάς), Μπαλόπητας (62' Λαναράς).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Τραγουλιάς, Τσιροζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Ανδριώτης, Καραγεώργος, Σκανδάλης, Σταυριανάκης (65' Αλαμάνος), Βλασσόπουλος, Τοσσουνιάν (53' Μηνακάκης), Αποστολίδης, Σεϊτάι (80' Τομαράς).

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 3–2
Το Συκάμινο αν και βρέθηκε στο 25’ να χάνει από την Δόξα Ποντίων με 2-0, έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, έκανε την ανατροπή και στο τέλος νίκησε με 3-2!
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 στο 2’ και έκαναν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο 25’ για το 0-2. Λίγο νωρίτερα, τραυματίσθηκε ο Τσαγκαράκης και στην θέση του πέρασε ο έμπειρος Τζιαχρήστας, ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα στην ανατροπή του αποτελέσματος.
Ενώ όλοι περίμεναν τον αγώνα ως αναμέτρηση τυπικής διαδικασίας, το γηπεδούχο Συκάμινο πίεσε και με ασσίστ του Τζιαχρήστα, ο Καραμιχάλης μείωσε από κοντά 1-2. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο (44’) ήλθε και η ισοφάριση με σκόρερ τον Σουβατζή, ύστερα από νέα ασσίστ του Τζιαχρήστα (2-2).
Στο β’ ημίχρονο το Συκάμινο είχε καλύτερη ψυχολογία, διατήρησε την υπεροχή των κινήσεων, κι έχασε κλασσικές ευκαιρίες με Μπάρο, Τζιαχρήστα, Παπαπάνου. Όμως στο 73’ χρειάσθηκε η εμπειρία και η άμεση αντίδραση του έμπειρου τερματοφύλακα Οσμάν, προκειμένου να αποκρούσει σουτ-κεραυνό του Σονίδη, και στέλνοντας την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ήταν από τις ελάχιστες φορές στο β’ μέρος που η Δόξα απείλησε τους γηπεδούχους.
Τελικά, στο 80’ ο Παπαπάνου «έλυσε την πολιορκία» του Συκαμίνου, διαμορφώνοντας με εξαιρετικό σουτ το τελικό 3-2. Μια μεγάλη νίκη ψυχολογίας του Συκαμίνου, μετά από σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Τσάντζαλος (45’ Γκας), Τυροβόλης, Καραμιχάλης, Σακαράκας, Σουβατζής (82’ λ.τρ. Γαρυφάλλου), Γκανούδης, Φώτος, Παπαπάνου, Τσαγκαράκης (22’ λ.τρ. Τζιαχρήστας), Μπάρο.

Στιγμιότυπο από τον αγώνα ΑΕΜ-Φοίβου 3-2
ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 3–2
Συναρπαστικός αγώνας, με ανατροπές του σκορ, έγινε στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών. Μόλις στο 4' η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Φέκας έβγαλε κάθετη μπαλλιά στον Γιαννακουδάκη, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα, όμως το πλασέ του από πλάγια θέση, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων! Στο 15' η απάντηση των φιλοξενούμενων, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Χαντάντ και την μπάλλα να περνάει πάνω από όλους και να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι!
Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ. Ο Κονιαβίτης στο 25' σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Αζαριάδης απέκρουσε με τα πόδια. Ο Κονιαβίτης και πάλι στο 29', μετά από κόρνερ του Σούλα, είχε κεφαλιά ελάχιστα άουτ. Στο 36' ο Κορμπάκης γλίστρησε λίγο πριν πλασάρει, μετά από καταπληκτική κάθετη πάσα του Φέκα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΜ μπήκε πιο αποφασιστικά και άνοιξε το σκορ στο 51'. Ο Νταλάνι εκτελούσε πλάγιο άουτ και ο Σώκος έσπρωξε τον Κονιαβίτη, καθώς προσπαθούσαν να πάρουν θέση στην περιοχή. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτυ! Με εύστοχη εκτέλεση, ο Κονιαβίτης έκανε το 1-0.
Η συνεχής πίεση της ΑΕΜ για δεύτερο γκολ, άφησε κενούς χώρους στους ταχύτατους επιθετικούς του Φοίβου, με αποτέλεσμα να το «πληρώσει» στο 59'. Η μεγάλη μπαλλιά του Χαντάντ, έβγαλε στην αντεπίθεση τον Αργυρό, ο οποίος ξέφυγε των αμυντικών και πλάσαρε σωστά, ισοφαρίζοντας 1-1. Πριν συνέλθει από την ισοφάριση η ΑΕΜ, ο Φοίβος έκανε την ανατροπή! Σέντρα του Τσαξιρλή από αριστερά, ο Όσια έκανε κοντρόλ και σούταρε από το ύψος του πέναλτυ, με την μπάλλα να καταλήγει με δύναμη στα δίχτυα του Πασαλίδη (1-2).
Η ΑΕΜ ανοίχτηκε περισσότερο, χάνοντας διπλή ευκαιρία στο 70' με τους Αντωνίου και Γιαννακουδάκη να σουτάρουν μέσα από την περιοχή, πάνω στον τερματοφύλακα Αζαριάδη. Στο 74' εκτέλεση κόρνερ του Φέκα στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Νάστου, ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Φοίβος στο 77' με σουτ του Αργυρού εκτός περιοχής, λίγο έλειψε να κάνει το 1-3. Όμως ο Πασαλίδης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 80' ο Αντωνίου βγήκε από αριστερά, σέντραρε στην περιοχή και ο Φέκας με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας 2-2. Στα τελευταία λεπτά, το παιχνίδι πήγαινε πάνω-κάτω, καθώς ο Φοίβος δεν κλείστηκε, αλλά προσπάθησε να πετύχει τρίτο γκολ, χάνοντας καλές ευκαιρίες με τους Αργυρό και Όσια.
Όλα έδειχναν πλέον, ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, όμως ο συνήθης ύποπτος Κονιαβίτης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 91' ο Φέκας έβγαλε στην αντεπίθεση τον Νταλάνι και εκείνος με κάθετη πάσα στη πλάτη της άμυνας, βρήκε τον Κονιαβίτη, ο οποίος σούταρε στην κίνηση, στέλνοντας την μπάλλα στα δίχτυα του Αζαριάδη, κάνοντας ανατροπή της ανατροπής (3-2)! Αποτέλεσμα άδικο για τον Φοίβο που -μια φορά ακόμη εφέτος- δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που άξιζε η εμφάνισή του…
Πολύ καλός ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος. Καλοί οι επόπτες Μπαλάγκα, Στάσης.
ΑΕΜ: Πασαλίδης, Κασσής, Κορμπάκης (88’ Παριανός), Παπανικολάου (84’ Βλάμης), Τσούδης (46’ Αντωνίου), Νάστος, Σούλα, Φέκας, Κονιαβίτης, Νταλάνι, Γιαννακουδάκης.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Παρόλας (82’ Κουκουλάς), Ρεμούνδος, Σώκος, Μηλιαράκης (89’ Γιουλάτος), Ζησιμόπουλος, Αργυρός, Τσαξιρλής, Όσια, Χαντάντ (73’ Αλεξανδρής), Λουστ.

* Στο ντέρμπυ του Πολυδενδρίου, ο Μαύρος Αετός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Αμφιάραο. Το αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους, που είχαν καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες από τον Αμφιάραο, που ήταν αρκετά μαχητικός, προσπάθησε, απείλησε, όμως δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ. Ο Μαύρος Αετός παρατάχθηκε με ελλείψεις (τουλάχιστον 4 βασικών του παικτών), επειδή έπαθαν τροφική δηλητηρίαση το προηγούμενο βράδυ και δεν ήταν δυνατόν να αγωνισθούν!

* Στο γήπεδο Γέρακα, ο Πανσταυραϊκός σημείωσε την δεύτερη νίκη του. Νίκησε 1-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης, με γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Θησέας υπερείχε εμφανώς αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Διαιτητές: Κουλοχέρης – Χριστόπουλος, Θέμελης.

* Στο γήπεδο Αγίας Άννας, ο πρωτοπόρος Αστέρας Μενιδίου επεβλήθη άνετα του Αστέρα Γλυκών Νερών με 8-1, αφού προηγήθηκε στο ημίχρονο με 3-1. Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Περδίκης, Βασιλάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money