Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2–0



Καλό, ευχάριστο παιχνίδι, με πολλή δύναμη και πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες. Τον αγώνα επηρέασε ο δυνατός αέρας. Στο α’ μέρος που τον είχε υπέρ του ο Αχιλλέας, δεν κατάφερε να σκοράρει. Αντίθετα, στο β’ ημίχρονο, που ο αέρας ήταν με τον Σαρωνικό, οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο τέρματα αφού εκμεταλλεύθηκαν και την αποβολή του Σταματόπουλου των φιλοξενουμένων.
Με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, καθώς οι παίκτες αποχωρούσαν στ’ αποδυτήρια, προκλήθηκε συμπλοκή πολλών παικτών και ο διαιτητής έδειξε αμέσως κόκκινη κάρτα στον Σταματόπουλο και κίτρινες κάρτες στους Ναυπλιώτη και Κετέογλου.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (48’) ο Σαρωνικός άνοιξε το σκορ με τον Τσώκο, ύστερα από πάσα του νεαρού Πάτσιου και στο 70’ ο Τσιγαρίδας με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή (βοήθησε και ο δυνατός αέρας) διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Οι φίλοι του Σαρωνικού εκτός από την σημαντική νίκη επί δυνατού αντιπάλου, χάρηκαν και για την συμμετοχή στο παιχνίδι 5 νεαρών παικτών από τις υποδομές του συλλόγου (Πάτσιος, Πανταζής, Μετάνι, Χαρ. Παπαδόπουλος και Τοπάλογλου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money