Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2–0


ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΜΑΧΗ 2-0

Ο Κεραυνός πανηγύρισε επί της Μάχης την 9η νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα και την συγκέντρωση 35 βαθμών, που του έδωσαν το δικαίωμα να ξεπεράσει στην βαθμολογία την αντίπαλό του. Η Μάχη είχε περισσότερες φάσεις για γκολ αλλά ο τερματοφύλακας Χαντζαράς πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις και αποσόβησε την παραβίαση της εστίας του.
Ο Κεραυνός είχε αποτέλεσμα στις λίγες ευκαιρίες του και πέτυχε δύο τέρματα! Το 2-0 ήλθε πιο δύσκολα απ’ ότι φαίνεται και δεν αντικατοπτρίζει την αγωνιστική πραγματικότητα του παιχνιδιού. Η νεανική ομάδα του Μαραθώνα άφησε καλές εντυπώσεις αλλά δεν ήταν αποτελεσματική.
Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Ρώμας με δυνατό σουτ από κοντά, ύστερα από σέντρα του Κρυεμάντι (1-0). Στο β’ ημίχρονο που η Μάχη δημιούργησε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μίχα, τον Νταή και τον Σένε, δεν κατάφερε να σκοράρει και στην μοναδική ίσως καλή επίθεση των γηπεδούχων σ’ αυτό το διάστημα (57’), ο Πρίφτης βρέθηκε σε θέση βολής (μετά από εκτέλεση φάουλ του Κετέογλου) και με εξαιρετικό σουτ πέτυχε το 2-0.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Πολυδωρόπουλος, Βλαχόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου, Παπανικολάου (75' Μαγγανάς), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας, Φουστέρης, Μπρότσι, Σταμάτης (82' Λιάπης), Κρυεμάντι (88' Εφραιμίδης).
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Καλλιακούδας, Τσέλας, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Καρακοζίδης (75' Παρούσος), Νταής, Σένε, Μίχας (86' Μεταξάς), Καχόπουλος (62' Αλ. Κοροβέσης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money