Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ 2ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!


Στο γήπεδο Γέρακα (15/12/2014) η ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αν. Αττικής. Στη φωτό η απονομή του κυπέλλου


Απρόσμενη, κι όμως αληθινή είναι η πορεία της σχολικής ομάδας ποδοσφαίρου κοριτσιών του 2ου Γενικού Λυκείου Παλλήνης! Τα κορίτσια της ομάδας, ο γυμναστής Κωνσταντίνος Καπνιάς και ο προπονητής-βοηθός του (πρώην μαθητής του σχολείου) Δημήτρης Χιωτάκης, που έχει αναλάβει την ομάδα από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας της (εδώ και 3 χρόνια), φαίνεται πως έχουν βάλει τα γυαλιά σε όλους όσους θεωρούν ότι το ποδόσφαιρο είναι καθαρά ανδρική υπόθεση...
Η ομάδα του Λυκείου προκρίθηκε στις καλύτερες 8 του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κοριτσιών, με σειρά εκπληκτικών αποτελεσμάτων. Πρώτα σάρωσε την Ανατολική Αττική, επικρατώντας σε τρεις αγώνες με αντίπαλα σχολεία α) το 1ο Γενικό Λύκειο Κορωπίου με 1-0, β) το 2ο Γενικό Λύκειο Αχαρνών με 4-0 και γ) το 6ο Γενικό Λύκειο Αχαρνών που ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια έληξε 1-1 και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτυ (4-3).
Έτσι, η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής! Στους επόμενους γύρους του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος, τα κορίτσια του Λυκείου Παλλήνης αντιμετώπισαν πρώτα την ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Κανήθου στην Εύβοια και νίκησαν 6-0 και μετά το 2ο Γενικό Λυκείου Πεύκης Αττικής στη Νέα Ιωνία, το οποίο νίκησαν με 7-0! Αποτελέσματα πρωτοφανή για σχολικά και μάλιστα γυναικεία δεδομένα…
Περήφανες, γεμάτες αισιοδοξία και πείσμα, οι κοπέλες προχωρούν δυναμικά στην αναμέτρηση για την πρόκριση στην τελική τετράδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος, με το Γενικό Λύκειο Σπάρτης, την Τετάρτη 11 Μαρτίου, αγώνας που θα διεξαχθεί στην έδρα της αντίπαλης ομάδας, ελπίζοντας να φανούν αντάξιες των προσδοκιών, κάνοντας περήφανους κι όλους όσους τις στηρίζουν.
Οι μαθήτριες που αγωνίζονται στην ομάδα απευθύνουν ευχαριστίες για την μεγάλη στήριξη που τους παρέχουν, στους γονείς, τους καθηγητές, τους συμμαθητές αλλά και την διευθύντρια κ. Λιάπη, που βοηθάει ώστε το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα. Με δεδομένο ότι οι προπονήσεις της ομάδας χρειάζονται πολυπληθή παρουσία μαθητριών (που δεν είναι πάντοτε εφικτή) και ο δρόμος για το όνειρο είναι μακρύς, όλοι εύχονται καλή συνέχεια στα κορίτσια!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money