Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Φάση από την συνάντηση α' γύρου Γέρακα-ΑΕ Μενιδίου

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 2–1
Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στον αγώνα Αυλώνα-Παλλαυρεωτικού 2-1. Η διάθεση των δύο ομάδων για την νίκη και η προκλητική συμπεριφορά παικτών και παραγόντων προς αλλήλους, ξεπέρασε τις δυνάμεις του διαιτητή, ο οποίος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού! Η Επιτροπή Διαιτησίας δυστυχώς δεν γνωρίζει την δυναμικότητα των ομάδων και προβαίνει σε λανθασμένους ορισμούς.
Ο αγώνας ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος του δύσκολος… Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 25’ με κτύπημα πέναλτυ του Παλιοσπύρου (το κέρδισε ο Θεοδοσίου από τον Μπαγιάστα) αλλά δεν είχαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις, καθώς οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν καλύτερα, κι έχασαν ευκαιρίες μέχρι το 55’ που ισοφάρισαν 1-1. Το γκολ πέτυχε με κεφαλιά ο Βλαντής, μετά από κτύπημα φάουλ του Δρούγκα. Ο Αυλώνας επιβεβαίωσε το γεγονός ότι κερδίζει τα ματς-ντέρμπυ, με γκολ που σημείωσε ο Αντ. Λέκκας στο 84’.
Σε δύο περιπτώσεις ο Παλλαυρεωτικός ζήτησε πέναλτυ, αλλά ο διαιτητής -όπως έκανε και στο παιχνίδι Αήττητου-Νικολακάκη προ εβδομάδων- δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε…
Η σύγκρουση των ισοδύναμων ομάδων, επισκιάσθηκε από μεγάλη ένταση τόσο μέσα όσο κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο του διαιτητή, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα (89’), όταν απεβλήθη ο Πλατανησιώτης των φιλοξενουμένων. Στην διάρκεια του αγώνα έγιναν ακόμη δύο διακοπές (μια σε κάθε ημίχρονο) για να ηρεμήσουν τα πνεύματα… Μετά την λήξη, είχαμε γενικευμένα επεισόδια μεταξύ παικτών, παραγόντων και οπαδών.
Υπήρξε αρχικά λεκτική αντιπαράθεση του Θεοδοσίου των γηπεδούχων με τον εκπρόσωπο του Παλλαυρεωτικού Νίκο Πιτσικάλη, ο οποίος καθόταν στον πάγκο της ομάδας του. Ακολούθησε γενίκευση της σύρραξης!
Τα αίματα άναψαν για τα καλά, με ολική σύρραξη των 22 ποδοσφαιριστών, που έδερναν αλλήλους! Τα πνεύματα ηρέμησαν αρκετή ώρα μετά, αλλά –όπως υποστηρίζουν οι του Παλλαυρεωτικού- ο Νάνος (παίκτης του Αυλώνα με τον αριθμό 12 στην φανέλα) συνέχισε την επίθεσή του και μέσα στα αποδυτήρια! Επίσης, πολύ αργότερα (περίπου 80’ λεπτά μετά), κατά την αποχώρηση της ομάδας του Λαυρίου από το γήπεδο για το λεωφορείο τους, δέχθηκαν νέα επίθεση από καμιά 20αριά οπαδούς του Αυλώνα, που καιροφυλακτούσαν μέχρι εκείνη την ώρα!
Το αστείο είναι ότι ο διαιτητής απ’ όλα όσα έγιναν, διέκρινε μόνο τον αποβληθέντα Πλατανησιώτη ενώ ο παρατηρητής Μπάμπης Ιωαννίδης έγραψε αρκετά περισσότερα γεγονότα που έπεσαν στην αντίληψή του.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Ντόστης, Κυριακόπουλος. Ο διαιτητής φοβήθηκε και απέτυχε στο έργο του. Θυμίζουμε ότι πριν από 4 χρόνια, ο κ. Ντόστης, διαιτητής τότε του αγώνα Αυλώνος-Αρτέμιδος 2-2, είχε διακόψει το παιχνίδι στο 88’ και οι αντίπαλοι χωρίς να έχουν κάνει επεισόδια «πλήρωσαν» επί δύο χρόνια την βαριά τιμωρία που τους επέβαλε άδικα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ. Θα περιμένουμε τώρα, να δούμε πως θα χειρισθεί την δύσκολη υπόθεση η σημερινή διοίκηση και η Π.Ε. της Ένωσης…
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Καρίπης, Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Δημητριάδης, Ελευθεριάδης, Πατσαβούρας (37' Νάνος), Κούφο, Θεοδοσίου, Νακάι (29' Στάθ. Πάντος, 75' Λέκκας).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Ρώμας, Νικολαΐδης, Μπαγιάστας (89' Ντάνης), Πλατανησιώτης, Σουλιώτης, Βλαντής, Τυφλίδης (46' Καυκιάς), Τσίκλος, Θεοφανίδης (86' Λαναράς), Δρούγκας, Μπαλόπητας.

* Επιστολή προς το Δ.Σ και την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, έστειλε ο Παλλαυρεωτικός, για τα επεισόδια που έγιναν στον Αυλώνα το περασμένο Σάββατο. Το κείμενο της επιστολής ακολουθεί:
Ο Παλλαυρεωτικός είναι ένας ιστορικός σύλλογος που τα 2 τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης άλλα και θέματα σεβασμού του αντιπάλου και ήθους (ούτε μια φορά σε απολογία η ομάδα μας τα 2 αυτά χρόνια) ξεπερνά κατά πολύ την κατηγορία που συμμετέχει. Μια κατηγορία που εσείς οι ίδιοι υποβαθμίζετε με τις πράξεις και την αδιαφορία την οποία δείχνετε σε θέματα διαιτησίας.
Ας πάρουμε τα πράγματα αναλυτικά και από την αρχή. Ο αγώνας στον Αυλώνα ήταν εκ των πραγμάτων σημαντικός και για τις δύο ομάδες αφού όποια νικούσε θα πλασαριζόταν στις πρώτες θέσεις, δηλαδή στις θέσεις ανόδου κατηγορίας (ο Παλλαυρεωτικος θα μείωνε, ο Αυλώνας θα μεγάλωνε την διαφορά).
Ο διαιτητής ο οποίος ορίσθηκε να διευθύνει το συγκεκριμένο αγώνα ήταν ό,τι χειρότερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια! Ένας διαιτητής ερασιτέχνης, μην γνωρίζοντας τους βασικούς κανόνες του ποδοσφαίρου άλλα και επικίνδυνος διότι στο παιχνίδι αυτό κατά τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Και την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει αυτός! Ο κύριος Προδρομίδης σφύριξε για να ξεκινήσει ο αγώνας, την ώρα που ο Αυλώνας είχε κανονικά 11 παίκτες στο γήπεδο και ο Παλλαυρεωτικος 9, αφού βέβαια δεν τους είχε μετρήσει! Φυσικά αυτό το παράπτωμα είναι μικρό σε σχέση με αυτά που ακολούθησαν...
Ο αγώνας ξεκίνησε με 30 περίπου οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας σκαρφαλωμένους στην ταράτσα των αποδυτήριων, που δεν ξεπερνούσε τα 3 μέτρα ύψος, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν τόσο κοντά όσο οι πάγκοι των ομάδων. Έβριζαν, έφτυναν και τρομοκρατούσαν διαιτητές και παίκτες, πράγμα που φάνηκε και στις αποφάσεις των διαιτητών στην συνέχεια. Κύριε Προδρομίδη και κύριε (παρατηρητή) Ιωαννίδη, για ποιο λόγο αφήσατε να αρχίσει το παιχνίδι υπό αυτές τις συνθήκες; Στην διάρκεια του ματς, ο κύριος Προδρομίδης αρνήθηκε να δώσει δύο πέναλτυ στην ομάδα μας, το ένα στο 10’ σε καθαρότατο χέρι και το άλλο στο 40’ σε προβολή (δυνατό μαρκάρισμα) στο πρόσωπο παίκτη που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ! Κι αυτό συνέβη επειδή τον βρίζανε και του λέγανε «μην τολμήσεις να το δώσεις», οι παίκτες του Αυλώνα. Και το πιο τραγικό, στην δεύτερη φάση, έτρεξε με την σφυρίχτρα στο στόμα και ακούγοντας τις βρισιές, έκανε πίσω και συνέχισε το ματς!
Ενδιάμεσα, έδωσε καθαρότατο πέναλτυ υπέρ του Αυλώνα. Στο τέλος του πρώτου ημίχρονου ενώ ο διαιτητής σφύριξε, ο ποδοσφαιριστής Θεοδοσίου του Αυλώνα, σούταρε την μπάλα έξω από το γήπεδο, νευριασμένος που σφύριξε ο διαιτητής. Τότε ο εκπρόσωπος του Παλλαυρεωτικού είπε στον διαιτητή «αυτό δεν είναι κάρτα»; Και αμέσως, ο ποδοσφαιριστής -μπροστά σε παρατηρητή και διαιτητή- έτρεξε προς τον παράγοντά μας και βρίζοντας με ακατανόμαστες εκφράσεις, του λέει: «Δεν θα φύγετε από εδώ»!
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας πίεσε και ισοφάρισε. Εκεί ο διαιτητής τα έχασε αφού σε κάθε φάση οι γηπεδούχοι τον βρίζανε και τον έσπρωχναν, χωρίς να βγάζει ούτε κίτρινη κάρτα. Ενώ το σκορ είχε γίνει 2-1 υπέρ του Αυλώνα, στο 89’, σε δυνατό μαρκάρισμα, ο Παλλαυρεωτικός κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή. Οι δύο εμπλεκόμενοι στο φάουλ παίκτες διαπληκτίσθηκαν και ακολούθησε γενική σύρραξη… Ενώ ο διαιτητής σφύριζε την λήξη του παιχνιδιού, οι παίκτες του Αυλώνα τρέχοντας και κάνοντας νόημα και στους φίλαθλους τους, οι οποίοι έσπασαν την σιδερένια πόρτα που χωρίζει το γήπεδο από τους έξω, μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ξεκίνησαν να βαράνε όποιον παίκτη ή παράγοντα του Παλλαυρεωτικού έβλεπαν μπροστά τους. Παρουσία διαιτητών και παρατηρητή!
Στο τέλος, ο παρατηρητής -προς έκπληξή μας- ενώ είχαν ηρεμήσει τα πράγματα, είπε στον γενικό αρχηγό της ομάδας μας κ. Πασχάλη: «Αν γράψω για τον 10 του Αυλώνα, πρέπει να γράψω και για τον 4 του Παλλαυρεωτικού»! Ο κ. Πασχάλης του είπε: «Γράψε ό,τι βλέπεις από αυτό εδώ το μπάχαλο». Περιμένοντας να πάρουμε το Φύλλο Αγώνα, είδαμε ότι τελικά δεν είχε γραφτεί τίποτε απ’ όλα αυτά. Ρωτάμε, λοιπόν, αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλετε;
Εκεί στην ΕΠΣΑΝΑ δεν βλέπετε ποιους διαιτητές ορίζετε και για ποια παιχνίδια; Μήπως περιμένετε να θρηνήσουμε θύματα για να πάρετε αποφάσεις; Η ανοχή τελείωσε, όπως και η υπομονή. Εμείς θα μαχόμαστε για την ομάδα μας και -παρά την στενοχώρια μας- για το αποτέλεσμα. Εμείς θα κοιμόμαστε ήσυχα το βράδυ. Εσείς;
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΥ

ΦΟΙΒΟΣ ΒAΡΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1–1
Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στη Βάρη, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται δίκαια ισόπαλες 1-1.
Ο Φοίβος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονου και θα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα τέρματα! Ο Αγάλου στο 10’ άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ, ύστερα από διείσδυση του Χαντάντ από δεξιά και γύρισμα στο ύψος του πέναλτυ (1-0). Πάλι ο Αγάλου στο 35’ μόνος με τον τερματοφύλακα Μεϊντάνη πλάσσαρε άουτ και στο 45’ ο Σώκος πλάσσαρε από 3 μέτρα (μετά από κτύπημα κόρνερ) στο κάθετο δοκάρι. Ο Αετός απείλησε μια φορά στο 40’, με κοντινό σουτ πάνω από τα δοκάρια του Αζαριάδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αετός πήρε αμέσως την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 46’ και το 48’ ο Αζαριάδης απέκρουσε δύο τετ-α-τετ! Πρώτα του Γκρέκου, αγγίζοντας την μπάλλα όσο έπρεπε για να την στείλει στο κάθετο δοκάρι και μετά του Ιωάννου... Το παιχνίδι ισορρόπησε, με τον Φοίβο να χάνει την ευκαιρία να τελειώσει το ματς στο 60’, όταν από γύρισμα του Λουστ, ο Κουκουλάς μόνος με τον Μεϊντάνη, έπιασε …αέρα.
Το 1-1 έγινε στο 65’ με κτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή, τον Πικουλίδη να πιάνει ανάποδη κεφαλιά και η μπάλλα αφού κτύπησε και στο κεφαλι του Τσαξιρλή, κατέληξε στα δίχτυα του αιφνιδιασμένου Αζαριάδη. Με την σέντρα, ο Λουστ πέρασε όλο «τον κόσμο» κι έδωσε στον Κουκουλά, που δεν κατάφερε να σκοράρει!
Στην συνέχεια ο αγώνας πήρε άγρια ομορφιά, καθώς οι ομάδες κυνήγησαν με κάθε τρόπο το νικητήριο γκολ, χωρίς να τα καταφέρουν. Ο Αζαριάδης είπε «όχι» δύο φορές, σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Πικουλίδη στο 74’ και σε μακρινό σουτ πάλι του Πικουλίδη, στο 80’. Ο Φοίβος ανταπέδωσε με σουτ του Χαντάντ στο 83’ και του Μαντά στο 87’, που εξουδετέρωσε ο Μεϊντάνης.
Εξαιρετική η διαιτησία του Απ. Παπαδόπουλου. Χωρίς λάθη οι βοηθοί Σπυρόπουλος και Τσαλίκογλου.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Παρόλας, Λουστ, Σώκος, Μηλιαράκης, Ζησιμόπουλος, Αργυρός, Τσαξιρλής, Αγάλου (46’ λ.τρ. Κουκουλάς, 69’ Αλεξανδρής), Χαντάντ (87’ Μαντάς), Όσια.
ΑΕΤΟΣ: Μεϊντάνης, Τσίρκας (78’ Αλέφαντος), Μποζίνης (46’ Ιωάννου), Φρίγγης, Γιακουμέλος, Γκιντίδης, Γεωργάτος, Βλασσόπουλος, Κονταρίνης (60’ Σιδέρης), Πικουλίδης, Γκρέκος.

ΑΜΦIAΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ – ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 1–3
Συνέχισε το νικηφόρο σερί της η ΑΕ Μενιδίου απέναντι στον Αμφιάραο, τον οποίο κατέβαλε στον Κάλαμο με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του ματς και σφυροκοπούσαν συνεχώς την άμυνα των γηπεδούχων. Όμως, κόντρα στην ροή του ματς, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησαν σε όλο τον αγώνα!
Ήταν το 16' όταν ο Κουρούπας έκανε κάθετη πάσα στον Ν. Ράπτη, σε θέση μέσα αριστερά, κι εκείνος έκανε παράλληλη μπαλλιά στο πρώτο δοκάρι, όπου πετάχθηκε ο Μπίμπας προλαβαίνοντας τους αμυντικούς και πετυχαίνοντας το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την ασφυκτική πίεση, δημιουργώντας συνολικά 12 τελικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι περισσότερες εκτός τέρματος! Στο 34' ο Κασσής βγήκε από δεξιά και με γλυκιά σέντρα έστειλε την μπάλλα στην καρδιά της περιοχής, όπου ο Γιαννακουδάκης με κεφαλιά ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους, ισοφάρισε 1-1. Το ημίχρονο έληξε με την ΑΕΜ να πιέζει και τον Αμφιάραο να αμύνεται, όπως ακριβώς άρχισε και το β’ ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι έφταναν όλο και πιο κοντά στην ανατροπή του σκορ. Ο Φέκας αστόχησε με το κεφάλι μετά από σέντρα του Νταλάνι στο 52' και στο 58' δεν βρήκε σωστά την μπάλλα σε «γέμισμα» του Παριανού. Όμως, αυτός ήταν ο παίκτης που έκανε την ανατροπή! Στο 63' ο Παριανός βρήκε τον Φέκα μέσα στην περιοχή, κι εκείνος με πλασέ έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Πύρρου (1-2).
Η ΑΕΜ συνέχισε από πιέζει ψηλά, έχοντας κατοχή μπάλλας και δημιουργώντας συνεχώς κινδύνους. Στο 75' ο Σούλα «κλείδωσε» το ματς. Ο αρχηγός της ΑΕΜ με σουτ έξω από την περιοχή, σημείωσε το 1-3 με την μπάλλα να βρίσκει σε αντίπαλο και να «κρεμάει» τον Πύρρο! Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, με σημαντικότερη την αντεπίθεση στο 90', με τον Βλάμη να βρίσκει διαγώνια τον αμαρκάριστο Νταλάνι, ο οποίος έφυγε στον κενό χώρο αλλά η λόμπα που έκανε από το ύψος της περιοχής, πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι...
Πολύ παράξενη η διαιτησία του Λάμπρου, ο οποίος έπαιρνε αρκετές φορές τις φάσεις επάνω του, εκθέτοντας τους βοηθούς του (Καραθανάσης, Πανούτσος).
ΑΕΜ: Πασαλίδης, Κασσής, Κορμπάκης (65’ Βλάμης), Παπανικολάου, Τσούδης (79’ Κ. Αντωνίου), Νάστος, Σούλα, Φέκας, Κονιαβίτης, Νταλάνι, Γιαννακουδάκης (55’ λ.τρ. Παριανός).
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Πύρρος, Μίχας, Ρουμελιώτης (56’ Βάθης), Ν. Αντωνίου (46’ Αντωνόπουλος), Μαγγίνας, Γ. Ράπτης, Ν. Ράπτης, Μελίδης, Μπίμπας, Κουρούπας, Κ. Αντωνίου (68’ Απ. Νικολάου).

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 2–0
Αμφίρροπο ήταν το α’ ημίχρονο, με χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο β’ μέρος ο Γέρακας υπερείχε, πέτυχε γκολ στο 60’ με κεφαλιά του Αποστολίδη (1-0) και κέρδισε πέναλτυ στο 70’, που εκτέλεσε ο Αποστολίδης αλλά απέκρουσε με ετοιμότητα ο Οσμάν!
Στην συνέχεια το Συκάμινο ανέλαβε πρωτοβουλία, κι έχασε ευκαιρίες να ισοφαρίσει με τον Τσαγκαράκη και τον  Μπάρο. Στις καθυστερήσεις (91’), κι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν βγει στην επίθεση, ο Γέρακας με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ (εκτός μεγάλης περιοχής) του Βεντούρη, σημείωσε το 2-0.
Διαιτητές: Βλαχόπουλος – Πολίτης, Θέμελης.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Βιταλιώτης, Τσιροζίδης, Ανδριώτης (59’ Σκανδάλης), Καραγεώργος, Ι. Βλαχιώτης, Καραμολέγκος (13’ λ.τρ. Βλασσόπουλος), Σεϊτάι, Ζούρας, Τοσσουνιάν (88’ Χρ. Νικολάου), Αποστολίδης, Βεντούρης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γαρυφάλλου, Φώτος, Καραμιχάλης, Σακαράκας, Τυροβόλης, Τσάντζαλος (78’ Τζιαχρήστας), Γκανούδης, Μπάρο, Σουβατζής, Τσαγκαράκης.
* Κάποιο πρόβλημα με τον γιατρό του αγώνα κ. Σαραντάκο υπήρξε στην διάρκεια της συνάντησης, λόγω του τραυματισμού του Καραμολέγκου (παίκτη του Γέρακα), που μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

* Στην Αγία Μαρίνα, ο Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου νίκησε τον γηπεδούχο Θησέα με 4-3. Στο ημίχρονο ο Θησέας προηγήθηκε 2-1 αφού ανέτρεψε το αρχικό 0-1 πο είχε κάνει ο Θ. Βασιλάκος για λογαριασμό του Μ. Αετού. Στο β’ ημίχρονο έγινε η ανατροπή της ανατροπής καθώς ο Τζίκα ισοφάρισε 2-2, ο Θησέας ξαναπροηγήθηκε 3-2 αλλά ο Ανδρ. Οικονόμου και ο Μπουλέκος στο 89’ έδωσαν την νίκη στην νεανική ομάδα του Πολυδενδρίου. Έτσι, ο Μαύρος Αετός διατηρεί την προοπτική να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα της τελικής κατάταξης ενώ ο Θησέας έμεινε λίγο πιο πίσω. Διαιτητές: Μπαλής – Περδίκης, Πειρασμάκης.
* ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 0-4: Ο ελλιπέστατος Αστέρας Αυλώνος, άντεξε μέχρι την εκπνοή του α’ ημιχρόνου, οπότε ο πρωτοπόρος Αστέρας Μενιδίου σημείωσε το πρώτο του τέρμα. Στο β’ μέρος επήλθε η κατάρρευση των γηπεδούχων και η άνετη αλλά δίκαιη επικράτηση των φιλοξενουμένων. Διαιτητές: Λάμπρος – Απ. Παπαδόπουλος, Προδρομίδης.
* ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν. – ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ 2-0: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Αστέρας Γλυκών Νερών επικράτησε 2-0 του μαχητικού Πανσταυραϊκού. Σκόρερς οι Λάζ. Βλαχιώτης και Ρέμι. Διαιτητές: Μαραγκού – Πολυδωρόπουλος, Καστρινάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money