Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–3



Καλύτερη ομάδα ο Παμπαιανικός, αιφνιδιάσθηκε με το …αστείο γκολ που δέχθηκε στην πρώτη φάση του αγώνα αλλά σιγά-σιγά, έβαλε την μπάλλα κάτω και με καλύτερη ποιότητα και φυσική κατάσταση, έφθασε στην τελική επικράτηση με 3-1 στα Κιούρκα, επί του τοπικού Αφιδναϊκού. Οι γηπεδούχοι που διαθέτουν αξιόμαχο συγκρότημα, κτυπήθηκαν (πριν και στην διάρκεια του αγώνα) από τραυματισμούς και αποχωρήσεις βασικών τους μονάδων.
Όλα στην αρχή ήταν ευνοϊκά για την τοπική ομάδα, καθώς ο τερματοφύλακας Μορφονιός πέτυχε σπάνιο γκολ από ελεύθερο λάκτισμα! Ήταν το ελεύθερο βολέ –μόλις στα 30 δευτερόλεπτα- που δεν υπολόγισε καλά ο Χατζημερκούρης και άφησε την μπάλλα να κάνει γκελ και να περάσει από πάνω του (1-0)! Στο 11’ ο Αφιδναϊκός είχε την μεγάλη ευκαιρία να
σημειώσει και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Ζαχαρόπουλος καθυστέρησε σε εξαιρετικά ευνοϊκή θέση και ο Κρητικός πρόλαβε και τον έκοψε σε κόρνερ! Επίσης, στο 23’ ο Γιάν. Νικολάου είχε καλό κτύπημα φάουλ, που έστειλε την μπάλλα διαγώνια, μόλις άουτ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 38’ με πλασέ του Τσιγάρα μέσα από την περιοχή που απέκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ ο Μορφονιός (στην φάση αυτή τραυματίσθηκε) και στο 45’ ισοφάρισαν με σουτ από κοντά του Κρητικού, σε αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή και αλλεπάλληλες κόντρες και αποκρούσεις των αμυντικών (1-1).
Στο β’ ημίχρονο ο Αφιδναϊκός αποδυναμώθηκε από τις αναγκαστικές αλλαγές αλλά στο 52’ ο Γάγγας παραλίγο να σκοράρει με σουτ από πλάγια θέση στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαζαχαρίου, που αντικατέστησε τον Χατζημερκούρη. Ακολούθησε διάστημα ελαφράς υπεροχής του Παμπαιανικού και στο 67’ ο Μυρτάι με καλοτραβηγμένο δεξί σουτ εκτός περιοχής, έκανε το 1-2. Ο Αφιδναϊκός προσπάθησε να πιέσει και είχε δύο σουτ των Νικολάου και Καμηλάκη που απέκρουσε ο Παπαζαχαρίου. Στο 87’ ο Λαγός με πλασέ από ασσίστ του Μυρτάι, έκλεισε το σκορ 1-3.
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία (Μανιώτης – Βάλλας, Σπυρόπουλος).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός (46’ λ.τρ. Σάπιος), Άλι, Ζαχαρόπουλος, Παν. Νικολάου, Kλισί, Ζουβερέλλης (41’ λ.τρ. Καμηλάκης), Ν. Γάγγας, Τάτσης (78’ Μ. Τσαλίδης), Τσαβδαρίδης, Γιάν. Νικολάου, Καραμήτρος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης (41’ Παπαζαχαρίου), Κρητικός, Παρθένης, Τσεβάς, Παπανίκου, Τογιάλλι, Λαγός, Γκόμπλιας, Κατσικώστας (73’ Χατζής), Τσιγάρας (55’ Δάβαρης), Μυρτάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money