Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–2



Ο Παθιακάκης ανέτρεψε το σκορ και νίκησε στα Σπάτα την Αρτέμιδα με 2-1! Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειχναν καλύτεροι. Στο 4’ είχαν ευκαιρία, όταν ο Τζούτζι με απευθείας κτύπημα φάουλ απείλησε τον Σπανό, ο οποίος βρέθηκε προετοιμασμένος κι απέκρουσε, ενώ στο 6’ απάντησε ο Παθιακάκης με τον Πετράκη, όπως και στο 12' με τον Ντρένοβα, αλλά και ο Καρυστινός ήταν έτοιμος…
Το σκορ άνοιξε στο 29’ ο Τσουκαλάς με ψύχραιμο πλασέ (1-0). Κι άλλη προσπάθεια του Τσουκαλά στο 30’ έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ. Και στο 41’ ήλθε η ισοφάριση. Ο Μόδεστος Τασιούδης κτύπησε φάουλ, ο Καρυστινός έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Σωτηρόπουλος από κοντά σκοράρησε (1-1).
Στο β’ ημίχρονο η Άρτεμις υστέρησε αγωνιστικά! Σαν να τους κτύπησε κεραυνός και δεν μπορούσαν να βρεθούν μεταξύ τους! Οπότε, ο Παθιακάκης βρήκε ευκαιρία να πάρει σαφή πρωτοβουλία και να σημειώσει γκολ στο 61’, όταν ο Καρυστινός έκανε κακό υπολογισμό σε κτύπημα κόρνερ του Πετράκη και η μπάλλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του (1-2). Πάντως, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον τερματοφύλακά τους.
Μέχρι το τέλος του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν την πολύτιμη νίκη και πήραν τους 3 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο στο 89’, αλλά ο Κώστας Τασιούδης απομάκρυνε την μπάλλα και τον διαγραφόμενο κίνδυνο.
Διαιτητές: Λάμπρος – Τσιαλογιάννης, Καραθανάσης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Αϊδώνης, Καζάλας (65’ Σερμαγιάς), Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Διαμάντης, Δαρβής (61’ Σταύρου), Φυτιλής (78’ Βετουλαδίτης), Τσουκαλάς, Τζούτζι.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αντεριώτης, Κόκα, Κ. Τασιούδης, Τσίγκος, Κουλούρης (52’ Ρακιτζόπουλος), Μπάσολι (46’ Μυλωνάς, 63’ λ.τρ. Γκέος), Μ. Τασιούδης, Σωτηρόπουλος, Ντρένοβα, Πετράκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money